Časť 25

73 4 0
                                    

,,Au." Obzrel som sa okolo seba a v miestnosti okrem mňa a toho chlapca nikto nebol, kto povedal teda au? Myslel som si,  že sa mi to len zdalo, ale keď som zapichol do chlapcovej kože ihlu znova a chcel urobiť tretí steh, tak sa to ozvalo znovu ,,Au prestante." Pozrel som sa na chlapca a bol pri vedomí.  Mal otvorené oči a pozeral nimi priamo na mňa, vtedy som začal kričať na asi celú nemocnicu a kričal som ani neviem ako dlho, ale asi to bolo veľmi  nahlas,  keď na operačný sál vbehol primár s mobilom pri uchu zo slovami ,,Harry prečo kričíš na celú nemocnicu?" Kričal som ešte asi 10 sekúnd a potom som zo seba vykoktal ,,O-on ž-žije." Primár na mňa nechápavo pozeral a potom povedal ,,Kto žije Harry?" 
,,T-ten chalan, pozrite." Ukázal som na neho,  ale jeho oči boli zatvorené. Ako to?  Prisahal by,  že pred chvílou mal tie oči otvorené a pozeral nimi priamo na mňa. ,,Harry, ale on nežije."
,,Pred chvílou ich mal otvorené a pozeral nimi na mňa. Po dvoch stehoch som počul slovo au a myslel som si, že sa mi to iba zdá, ale keď som do jeho kože zapichol ihlu a chcel urobiť tretí steh ozvalo sa au prestante. To sa mi nemohlo zdať pán primár,  keď sme boli v miestnosti iba mi dvaja." Primár bol chvíľu ticho a potom do mobilu povedal ,,Vydržte chvíľku pani Fresková." Položil mobil na pojazdný vozík  a zobral mi s ruky ihlu.

Primár
Zapichol som druhý koniec ihly do kože mladému Freskovi a ozvalo sa ,,Au prosím boli to už ma netyrajte" Pozrel som sa na Harryho a zrazu mi všetko bolo jasnejšie.  Harry mal pravdu.  ,,Harry ako si to urobil?" Zakrútil hlavou a nič nepovedal ,,David ako to, že žiješ umieral si s veľkej straty krvi. Hladina tvojej krvi je skoro na nule." Vtedy sa ozval výkrik a keď som sa pozrel okolo seba, tak som Harryho nevidel stať predo mnou. Pred chvílou tu stál a určite neodišiel. Keď som sa však nahol nad posteľ uvidel som ho ležať na zemi v kaluži krvi. Bol mŕtvy.

Dr. Styles✔️Where stories live. Discover now