Časť 23

82 6 0
                                    

,,Liana si strašne sexy." Zašepkal som jej do ucha pri filme Päťdesiat otieňov šedej. Ona sa na mňa usmiala a ja som sa cítil pri nej tak bezpečne a zároveň som cítil pocit,  že viem pre koho žijem. Bola to ona.

Pri filme som sa Liany dotýkal a hladil som ju po stehne. Ona nič nerobila a len pozerala napäto na film.  Mňa to, ale neodradilo a ďalej som jej hladil stehno dovtedy,  kým sa na mňa jej modrými očakami nepozrela a neusmiala sa tým jej sladkým nevinným úsmevom,  ktorý ma ešte viac privádzal do rozpakov. Viac ma do nich však dostavala nahá a to som chcel za každú cenu práve teraz uskutočniť, ale ona bola stále zažraná do filmu a mňa si nevšímala.
Natiahol som po ovládač od televízie, Liana si ani nevšimla, že som ho zobral zo stola pred nami a  držím ho v ruke. Stlačil som na ňom gombík s pauzu a film som tak stopol. ,,Heeeeeeeej!  Ak ti to nevadilo,  tak ja som ten film pozerala Harolde." Nevinné som sa  na ňu usmial a na lícach sa mi urobili jamky. Liana sa na mňa zapozerala a potom povedala,,Prečo si mi to vypol?  Teba to nebavilo?" Stále  som sa na ňu usmieval a potom povedal ,,Práve naopak princezna, ale s tebou by Päťdesiat otieňov šedej bolo viac, no vzrušujúce." Pousmiala sa na mňa a podvedala ,,Chceš mi tým naznačiť,  že si chceš urobiť vlastný film Päťdesiat otieňov šedej tady v obývačke so mnou?" Prikývol som ,,Tak dobre Harry nazvame to Päťdesiat otieňov dúhy,  čo povieš?" Zasmial som sa ,,To ťa ako napadlo Liana?  Dúha ma predsa len šesť farieb." Liana sa zamyslela nad tým,  čo práve vypustila zo svojich úst a mne sa to dostala do uší.

Liana
Premýšľala som nad tým,  čo som práve povedala na hlas v hlave mi to neznelo tak divne, ale s Harryho pohľadu som vyčítala,  že je s tej vety zmätený. Pätdesiat otieňov dúhy?  Ako ma to mohlo napadnúť? Tak  som Harrymu povedala ,,Viem,  že má dúha len šesť farieb.  Neviem ako ma to vôbec napadlo, ale v hlave mi to znelo lepšie ako nahlas." Harry sa usmial a povedal ,,Chápem ťa Liana. V podstate to aj dáva zmysel." Nechápavo som sa na neho pozerala,  že čo mu v tom dáva zmysel,  keď som povedala päťdesiat odtieňov dúhy,  keď pravdou je,  že dúha má len šesť farieb a sám mi to potvrdil,  tak prečo teraz hovorí,  že ma chápe a dáva mu to zmysel?
,,Liana nebuď zmätená,  ja viem ako si to myslela.  Aj dúha môže mať päťdesiat otieňov farieb." Pozerala som stále na neho a potom povedala ,,Ako to myslíš,  že môže mať päťdesiat otieňov farieb?" Usmial sa a začal ,,Premýšľal som a dáva tá veta, ktorú si povedala zmysel. Šesť farieb dúhy červená, oranžová, žltá, zelená, modrá a fialová môžu mať päťdesiat otieňov." Zamyslela som sa a mal vlastne pravdu,  dúha môže mať päťdesiat otieňov.

,,Harry si úžasný." Povedala som,  keď do mňa prirážal a on tak začal prirážať ešte viac a ja som zakričala na celú obývačku jeho meno a on mi dal na  moje ústa svoju ruku. ,,Princezna nie sme tu sami.  Máš doma sestry, brášku a otca." Zakrútila som hlavou ,,Omyl Harry otec išiel s dvojičkami na ihrisko, Phoebe a Daisy išli na balet,  Lottie išla zo Zaynom von a Felicita je síce doma, ale je v izbe a učí sa je jej jedno,  čo tu robíme." Harry len prikývol a ďalej do mňa prirážal a čoraz tvrdšie a tvrdšie. Milujem to a milujem aj Harryho.
Po ešte niekoľkých tvrdých prirážaniach sa Harry urobil a ja s ním.

Dr. Styles✔️Where stories live. Discover now