DÜŞ ZAMANI 29. Bölüm

9K 572 81
                                    

Aarayı fazla uzatmadan geldim :) Uzun zamandır bu bölümü beklediğinizi biliyorum. Tadını çıakrın canlar :) Yalnız Eliza da yere serdi çocuğu :)))En büyük sırrı da açıkladım  bu bölüm :))) Şaşıranlar el kaldırsın.

 Tadını çıakrın canlar :) Yalnız Eliza da yere serdi çocuğu :)))En büyük sırrı da açıkladım  bu bölüm :))) Şaşıranlar el kaldırsın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

DİPNOT: +18 sahne içermektedir. Sevmiyorsanız dikkat etmenizi öneririm.

Siz okurken ben gidip Henry'le milkshake içeyim :))

Siz okurken ben gidip Henry'le milkshake içeyim :))

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


~~~

Sappho elindeki kolyeye bakıpduruyordu. Olanlara bir anlam verememişti. "Kraliçem ne olduğunu anlayamadım."dedi. Kraliçe Sappho'nun saçındakitokaya baktı. Melpomene'nin ona bunu verdiği anı çok iyi hatırlıyordu. Sapphoonun gözlerinde kısa bir süreliğine endişe, üzüntü ve şefkat gördü. Bu o kadarkısa bir andı ki hayal sandı." Kaderin 3 halkası. Sevgi, yarım kalanı tamamlar.Cesaret mutluluğu getirir. Ve kalp yalnızlığı siler. Yarım olan yarım kalmamalıSappho. Korkak olan saklanmamalı, savaşmalı aşkı için. Ve yalnız olan sevgiyikazanmalı. Bu 3 görevi tamamlamadan dönemezsin. Tek bir şansın olacak unutma."Kraliçe bu sözleri söyler söylemez etrafındaki hava bulanıklaştı. Ve Sapphosonsuz bir karanlığın içine yuvarlandı...

~~~


"Evet tatlı Eliza. Yarım konusunda nerede kalmıştık?"

"Şu anda halim olsa kalkıp saldırırdım ama inan şu anda ne gücüm var ne de dermanım."

"Hadi ama. Ben masumum."

"Masum musun? Beni isteğim dışında oraya gönderdin. Sonra Henry'i buldum. Tüm benliğimle aşık oldum. Bu sefer de beni isteğim dışında buraya gönderdin. Şu bahçeye şu çiçeklere bak. Yıllar öncesinde bıraktığım sevdiğimden bana bir hediye. Bir mesaj."

"Bunu biliyorum. Bahçeyi yaparken oradaydım. Tabi bu halimle değil. "

"Sürekli bizi izliyordun değil mi?"

"Eliza bazı görevlerim var evet. Bunu yapma sebebimde bu görevlerdi. Ama seni gerçekten sevdim tatlım. Seni gönderdiğimde yarım kalanı tamamlamanı istemiştim. Tamamladında. Ama Bazı seçimler gerekiyordu. Senin istediğini onunda istemesi gerekiyordu."

DÜŞ ZAMANI (TILSIM SERİSİ 1 ) (Tamamlandı)Where stories live. Discover now