DÜŞ ZAMANI 22. Bölüm

10K 585 105
                                    

Merhabalar :) Biz geldik. Biraz kırığım var üşüttüm sanırım. Ama sizin beklediğinizi düşünüp hemen bilgisayar başına geçtim :))) İyi okumalar :)


~~~

Kraliçenin kovuğuna vardıklarında kapıyı koruyan iki peri gördüler. Melpomene uçarak geldiğinde Sappho ve Ghopbe kenara saklandı. Melpomene önce şakalaştı perilerle. Sonrada birlikte bir şarkı söylemeye başladılar. Onlar şarkı söyleyip oynarken Sappho ve Ghopbe kovuğa girdiler. Hemen etrafı araştırmaya başladılar. Sappho bir süre sonra asla bulamayacaklarını düşündü. Ghopbe'ye bakarken onun her tarafı kıra döke araştırdığını hatta eşyaları çiçekleri kaldırıp attığını gördü. Yere attığı şakayıklar arasında parlayan bir şey gördü...

~~~


İnsan kendini hiçbir yere ait hissetmiyor bazen. Ya da değersiz biri gibi bir değere koyamıyor. Kimsenin kendisini sevmeyeceğini düşünüyor. Biri sevmediyse diğeri de sevmez diye düşünüyor. Yersiz yurtsuz gibi oluyor sanki. Ama şu an Henry'nin kolları arasında uyukluyorum. Ayak parmaklarım onun tenine değiyor. Kolları arasında uzanmış enseme değer dudaklarının,yadırgamada karnımın üstüne uzanmış elinin keyfini sürüyorum.

Kalkmak istemiyorum. Onun kollarından çıkıp gerçek hayata başlamakta. Burası güzel. Burası değerli hissettiriyor beni. Dün gece olanalrı düşündükçe dahada değerleniyorum. Bu hayyallerimin ötesindeydi. Onun bana ait olması ve hep öyle olacak olması.

"Uyan artık uykucu."

"Uyumuyorum ki. Keyfini çıkarıyorum anın."

"O zaman kocana bir öpücük ver bakalım çalıgülü."

"Kocacığım öpücükten önce beni bir aydınlatır mısın? Biz nasıl ne zaman bu yatağa geldik?"

"2. sevişmemizden sonra hava soğuyunca seni yatağa taşıdım çalıgülüm. "

"Bunu hatırlayamacağım kadar güzeldi demek."

"Unuttun demek. Hemen hatırlatayım."

"Önce beni besler misin? Açlıktan Johnny'nin inlediğini duyabilirsin."

"Johnny'den önce gelmem lazım değil mi? "

"O ilk göz ağrım."

"Gözlerini oyarım onun."

"Henry dur.."

Üzerimizdeki örtüyü çekip atarken ellerimi tutuyor. Tutmasına da gerek yok oysaki. Dünden razıyım bu duruma. Göbeğim zayıf noktam gibi. Hani süpermen için kripto neyse benim içinde göbeğim o . Aşil topuğum benim. Ama Henry göbek deliğime öpücükler kondurup sonrasında diliği sokunca o zayıf nokta başka bir şeye dönüşüyor benim için adeta.

"Gıdıklıyorsun ama."

"İnsan kocasına güler mi? Cezalandırılmalısın bunun için çalıgülü."

"Önce bir şeyler yesek sonra cezalandırsan. Hatta kırbaç bulurum sana."

"Atlarımı kırbaçlamam. Yani kırbaç gibi bir hediye kurtarmaz seni."

"Atlar için değil benim için. Tanrım ben şimdi sana nasıl anlatayım ? Kendimi sapık gibi hissettim."

"Aslında biliyorum ama seni utandırmak hoşuma gidiyor."

DÜŞ ZAMANI (TILSIM SERİSİ 1 ) (Tamamlandı)Where stories live. Discover now