DÜŞ ZAMANI 20. Bölüm

9.8K 649 133
                                    


Ben geldim canlar :))) Bu bölüm güzelliklerle geldim. Belki 19 da üzüldünüz ama bu 20 de mutlu olacaksınız. Bu sefer Henry beyciğimin size selamlarınıda getirdim. Bölümü okuduktan sonra neden fotoğraftaki gibi olduğunu anlayacaksınız :))) Neyse ben sizleri oturan boğa ve bıyıklı su kaplumbağasıyla baş başa bırakıyorum. Bendeniz oynak balinadan selamlar :)

 Bendeniz oynak balinadan selamlar :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~~~

Sappho Melpomene'nin şarkısı bitince yanına gitti. Kendisine yardım etmesi için yalvardı. Melpomene bunun tehlikeli olduğunu söylese de kardeşine yardım etmek için bunu yapacağını söyledi. Sappho buna çok sevindi. Melpomene Sappho'yu çok severdi. Onun kendisini dışlanmış gibi hissettiğini bilir hep onun yanında olmaya çalışırdı. Melpomene kendisine sarılan Sappho'ya saçındaki beyaz bir ayı simgeleyen amazonit taşının etrafını çevirmiş biri sarı diğer ikisi altın çiçekli saç tokasını verdi. Sappho bu hediyeyi saçına takıp ağlayarak ona sarıldı. Bu dokunaklı sahneyi uzaktan izleyen birisi daha vardı...

 Bu dokunaklı sahneyi uzaktan izleyen birisi daha vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~~~


Monica ölmüş. Bu yüzden gerçekten üzgünüm. Yani onun olmaması ve gelip kendisi olamayacağını bilmek beni ağlatmaya yetiyor. Onun yerinde bende olabilirdim. Ailemiz ve bize karşı tavırları aynı adeta. Ya da hissettiklerimiz aynı. O değil bende olabilirdim bunları yaşayan. Kendimi öldürmeyi düşünür müydüm bilmiyorum. Ama kaçardım.Yani Monica'nın bunu yapma şansı yokmuş ama ben atlardım ilk uçağa ve giderdim. Onlarla mutlu değilim onlarsız olurdum ama.

İşler iyice içinden çıkamayacağım bir hale geldi. Şimdi Monica'nın nerede olduğu sorusuna cevap buldum. Gerçi Monica bulunmadı yani yaşıyor da olabilir. Ama o zaman neden ortaya çıkmıyor? Yani Henry'nin Monica sanılan benimle evlenme olasılığını da düşününce bu mutlu olay sebebiyle ortaya çıkmalıydı. En kötü nasıl benim yerime geçip böyle bir sahtekarlık yapıyorsun demeliydi. Yani elde var sıfır.

Yarım kalanı buldum sanırım. Bu tek elde ettiğim şey olabilir. Monica'cığımın hayatı yarım kalmış. Ya da hayalleri. Yarım kalanı tamamla mı ne demişti falcı. Yani Monica'yı tamamlayacağım. Ama nasıl?

DÜŞ ZAMANI (TILSIM SERİSİ 1 ) (Tamamlandı)Where stories live. Discover now