41

106 22 1
                                    

Dneska mal Harvey fotenie, na ktoré som sa mal dostaviť aj ja aby som spoznal Mikeyho alebo ako sa volal. Mal som divný pocit, ako keby sa malo dneska niečo pokaziť, no nelámal som si nad tým hlavu.

,,Ideš?" Ozve sa blondiak a ja s úsmevom prikývnem zamykajúc dvere domu. Nasadol som do auta a naša cesta viedla rovno do štúdia, kde mal mať Harv fotenie, a kde na nás mal čakať jeho kamarát.

Vysadli sme pred veľkou budovou a vošli dnu. Pri vchode nás hneď niekto privýtal, na moje nešťastie som osobu nepoznal.

,,Harveeeeey! Ako vždy neskoro!" Pozdravil sa s Harvom a potom jeho pohľad padol na mňa. ,,A ty budeš Brooklyn ak sa nemýlim."

,,A-Áno. Ehm." Ani za nič som nevedel kto sa predomnou nachádza. Cítim som sa nepríjemne.

,,Mikey. To ti o mne tá blonďatá tekvica nehovorila?" Pozrel sa urazene na blondiaka a ja som sa zasmial. Teraz mi to došlo.

,,Jasné! Hovoril mi o tebe, iba som nejako zabudol." Komicky sa buchnem do čela a Čierno vlasý chlapec sa zasmeje.

,,V pohode. Počas fotenia na nás henten-" ukáže palcom na Harveyho. ,, -nebude mať čas takže sa asi spoznáme. Majú tu bar, či čo to je." Mám taký pocit, že by ma k baru s alkoholom nezobral takže asi myslel bar s občerstvením alebo také niečo.

,,Idete!?" Ozve sa Harvey a rozíde sa k výťahu.

,,Však čakaj!" Zakričí na neho Mikey a spoločne so mnou sa rozíde k Harveymu aby sme sa výťahom mohli vyviesť na poschodie, kde by malo byť fotenie.

Mikey vyzeral byť naozaj milý. Myslím, že by sa mi páčilo byť s ním na byte. Je energický a hlasný a to je presne to najlepšie. Žiadne ticho a nuda. V niektorých chvíľach by to ale mohlo byť aj otravné.

Výťah zastavil na požadovanom poschodí a my sme vyšli. Prišli sme do miestnosti plnej statívov, osvetľovačov a fotoaparátov. Bola tu aj biela plocha, ktorá, ak ma myseľ neklame, bude slúžiť ako pozadie.

,,Harveyyy." Ozve sa muž starší od nás s fotoaparátom zaveseným vôkol krku. Pozdravil sa s nami a potom začal svoju pozornosť venovať iba blondiakovy.

,,Manažer dneska prísť nemohol. Budeme to musieť zvládnuť sami." Zasmeje sa, čímž poukáže na svoje biele zuby.

,,V pohode. Mikey ty sa zatiaľ s Brooklynom spoznaj. Už ťa tu poznajú takže si myslím, že nebude žiaden problém." Povie, no hneď potom ho dve brunetky zatiahnu k stojanu s množstvom oblečením a on sa nám prestane venovať.

,,Tak ideme!" Potiahne ma za ruku a rozbehne sa za dvere, za ktorými asi čaká zaujímavý deň...

-#R

Don't take it personal [Hrvy+Brook]Where stories live. Discover now