Capitolul 7 ( Finalul )

1.1K 85 26
                                    


Inima inca ma doare . Nici acum nu pot sa cred ca este adevărat tot ce mi-a spus Chanyeol . Cum a putut sa fie așa un insensibil si un idiot ? Cum pot sa il iubesc inca ?

Părinții m-au obligat sa îmi dau demisia de la SM pentru ca daca o sa ma căsătoresc spun ei ca nu o sa mai am timp sa lucrez acolo . Oricum am propria sala de dans si voi continua sa dansez . Ma gândesc chiar sa deschid o școală de dans .

A trecut si Craciunul care a fost cel mai groaznic de pana acum . Atât eu cat si Minhuk am mai încercat sa anulam nunta , dar nu am reușit si din păcate am înrăutățit situația . Nunta a fost programata la inceputul lunii martie . 

Zilele treceau repede si eu deveneam tot mai trista . Nu am sa înțeleg niciodată pe părinții . Daca voi avea vreodată copii nu am sa ma implic niciodată in viață lor . Am sa ii las sa facă ce vrea , bine nu in totalitate le las cale libera , dar totuși in privința căsătoriei lor nu am sa ma implic deloc .

Azi era ultima mea zii de burlacita . Recunosc ca practic îmi înecasem amarul in băutură . In momentul acesta simțeam o stare de euforie .

-Hai sa te duc acasă ! Aud o voce in spatele meu . Eu îmi întorc capul si il vad pe Chanyeol atunci eu ma ridic de pe scaun si ma îndrept spre el chiar daca abia ma țineam pe picioare .

-Chanyeol , iubirea mea ! Am strigat luandu-l in brațe .

-Cum ai putut sa te îmbeți iar in halul asta ? Ma întreabă el in timp ce ma impingea de la spate spre ieșirea din bar . 

Nu stiu cum a ajuns aici , dar ma bucur sa il vad . Am atata  nevoie de el in acest moment . Aerul rece de afara ma trezește puțin la realitate . Îmi dau seama ca e ultima seara înainte de nunta . Am început sa ma resemnez cu aceasta situație insa faptul ca l-am întâlnit pe Chanyeol îmi da speranțe . Speram ca va fii ca in filme si ca el ma va lua de la propria nunta si ca vom fugii in lume , dar asta e doar un vis .

-Am auzit ca mâine te vei căsători ! Îmi spune Chanyeol .

-Da , mâine ma voi căsători ! Spun afișând un zâmbet forțat .

-Sper sa fii fericita ! Îmi zice el .

-Știi ca nu voi fii fericita ! Ii spun abtinandu-ma sa nu plâng .

-Hei micile urs panda ! Se aude din spatele lui Chanyeol si atunci il vad pe Minhyuk apropiindu-se de noi .

-Minhyuk ? Tu ce faci aici ? Il întreabă Chanyeol .

-Am venit după viitoarea mea sotie ! Spune si ma trage lângă el . Pe fata lui Chanyeol se întipărise o expresie de uimire .

-Am auzit niste zvonuri despre nunta ta dar am crezut ca sunt false . Iar acum vad ca sunt adevarate nu îmi vine sa cred ca te vei căsătorii cu fosta coregrafa a trupei noastre ! Spune Chanyeol .

-Stiu ca multi sunt surprinși de aceasta veste . Cred ca am frânt inimile a milioane de fane , dar acum tot ce contează este ca micul meu urs panda sa fie fericit ! Zice Minhyuk si ma săruta scurt pe buze .

Pur si simplu nu înțelegeam de ce a făcut asta . As fii vrut sa il intreb in acest moment , dar am preferat sa nu zic nimic .

-Sper ca ve-ti putea sa ajungeti la nunta noastră ! Ne-ar placea sa fie si trupa EXO prezenta mai ales ca Jang Di a lucrat cu voi ! Noi trebuie sa plecam ! Spune Minhyuk prinzandu-ma de mana si tragandu-ma după el .
După ce ne-am îndepărtat mai mult de Chanyeol m-am oprit luandu-mi mana din strânsoarea lui Minhyuk .

-S-a intamplat ceva ? Ma întreabă el .

-De ce m-ai sărutat ? Il întreb eu .

-Doar nu e prima data când te sărut . Poate ai uitat ca primul sărut l-ai avut cu mine . Stiu ca eram mici si mai stiu ca atunci amândoi eram îndrăgostiți unul de altul si de atunci părinți noștri au hotărât sa ne căsătorească .

-Dar ai spus ca nu ma iubești ! Spun eu .

-Nici tu nu ma iubești ! Amândoi ne-am maturizat , iar sentimentele noastre s-au schimbat . Stiu ca tu il iubești pe Chanyeol , se vede asta , dar tot nu înțeleg cum te-ai îndrăgostit de idiotul ala care nu este in stare sa împiedice această nenorocita nunta ! Spune el nervos .

-Si tu ești îndrăgostit , așa este ?

-Ai dreptate ! M-am îndrăgostit de cea mai frumoasa fata . Pur si simplu m-a vrăjit . Si îmi vine sa mor ca nu pot sa fiu alaturi de ea ! Spune-mi ce rău am făcut noi de ne pedepsesc părinții noștri ?

-Nici eu nu stiu !

-Tot ce putem sa facem noi acum este sa ne lăsam in voia destinului .

-Din păcate asta este tot ce putem noi sa facem .

*******************

ZIUA NUNȚI

Pășeam alaturi de tatăl meu spre altar . In fata mea era Minhyuk care asemenea mie zâmbea fals . In câteva minute noi doi vom fii soț si sotie . Toții din jurul nostru păreau a fii fericiți , numai noi doi nu ne puteam bucura de aceasta nunta .

Ofițerul stării civile începuse sa vorbească , dar nu prea eram atenta si in acest moment gândul meu era la Chanyeol .

-Kang Minhyuk o iei de sotie pe Kim Jang Di ? Întreabă ofițerul stării civile .

Minhyuk vroia sa răspundă , dar atunci am fost întrerupți de zgomotul unei motociclete . In câteva secunde era  lângă noi . Motociclistul il trase pe Minhyuk de cravata , iar acesta se urca fara sa riposteze in spatele lui .

-Îmi pare rău , Jang Di ! Striga Minhyuk si pleacă alaturi de acel misterios motociclist care de fapt era o ea  .

Cei din jur au început sa comenteze , părinții noștri erau supărați si numai eu eram fericita . Si de parca nu a fost de ajuns aceasta întâmplare pe deasupra a început sa ploua . Toți au început sa alerge ca sa se adăpostească . Numai eu stăteam in ploaie si zâmbeam ca o idioată .

-Credeam ca doar miresele fug de la nunti !

-Chanyeol ! Strig eu si alerg in brațele sale . El ma cuprinde dintr-o îmbrățișare strânsă .

-Îmi pare rău , dar eu te iubesc ! Îmi spune el .

-Si eu te iubesc !  Ii spun sarutandu-l apoi .

Ziua aceasta nu am sa o uit niciodată . Din aceasta zii , zilele ploioase au devenit preferatele mele .

SFARSIT

Chanyeol , my love !Kde žijí příběhy. Začni objevovat