Capitolul 3

1K 88 14
                                    

A trecut mai mult de o luna de cand am devenit coregraful lor . Baieti muncesc din greu pentru albumul lor si eu ma bucur sa vad ca isi dau toata silinta . In legatura cu Chanyeol am decis sa fiu indiferenta si sa las totul in seama destinului sau mai bine zis in seama lui Baekhyun care incearca sa ma faca sa ii marturisesc lui Chanyeol ce simt eu pentru el . " Spune-i ca il iubesti ! Nu fii idioata !" este ceea ce aud in fiecare zi de la Baekhyun .

Azi e ziua lui Chanyeol si m-am hotarat ca azi sa ii spun ca il iubesc cu adevarat si ca nu sunt o fana obsedata asa cum presupun ca crede el . In seara aceasta baieti au hotarat sa iasa sa petreaca . Au inchiriat o sala intr-un club si au invitat cativa prieteni apropiati a lui Chanyeol si pe langa ei m-au invitat si pe mine .

Nu ma asteptam ca ei sa ma invite si pe mine si nu i-am luat inca cadou . M-am hotarat ca dupa repetitia de astazi cu ei sa ma duc sa ii cumpar ceva dragut . 

-Gata baieti ! Am terminat ! am strigat , iar ei s-au asezat epuizati pe podeaua sali de repetiti . Erau fericiti ca au terminat .

-Baieti e timpul de petrecere ! striga Tao entuziasmat . 

-Petrecere ! au strigat la unison si s-au ridicat sa plece la vestiare , iar eu mi-am luat geanta si m-am pregatit sa plec . 

La iesire din cladirea SM am fost asaltata de Tao si Baekhyun si tarata pana la o masina . 

-Idiotilor ! Ce v-a apucat ? tip eu la ei . 

-E timpul sa te transformam intr-o printesa ! imi spune Baekhyun . 

-Defapt sa facem printesa regina ! spune Tao dandu-i una peste cap lui Baekyun . 

-Unde aveti de gand sa ma duceti ? ii intreb incercand sa scap din mainile lor , dar nu reusesc . 

-Hei stai cuminte ! E  spre binele tau ! imi spune Baekhyun . 

-Acum urca frumos in masina ! imi spune Tao deschizand portiera masinii . Pana la urma am urcat obligata de cei doi idioti . Baekhyun s-a urcat la volan , iar Tao in dreapta lui . Dupa cateva minute de mers au oprit masina in fata unui mol . Cei doi si-au pus glugile in cap si si-au infasurat un fular in jurul gatului acoperind si o parte din fata apoi au coborat din masina luandu-ma si pe mine cu ei in mol . 

Am intrat in mai multe magazine unde ei m-au pus sa probez mai multe tinute . Desi nu imi placea sa fac asta nu am zis nimic , ma temeam ca as putea atrage atentia asupra celor doi si in cateva minute am fii fost inconjurati de fanele lor nebune . A da si eu eram o fana nebuna , dar bine ca m-am trezit la realitate . 

-Perfect ! striga Tao . Tinuta aceasta este perfecta pentru tine ! 

Purtam o rochie cu nuante de albastru combinate , scurta pana deasupra de genunchi nu prea decoltata , iar in picioare aveam o pereche de pantofii negri cu toc . 

-Intr-adevar arati minunat ! ma coplimenteaza si Baekhyun . 

-Dar arat oribil ! zic eu uitandu-ma in oglinda . De obicei eu nu port rochii ci doar pantalonii cu tricouri si bluze fara decolteu . Sunt putin mai baietoasa si ce sa spun de pantofii cu toc . 

-Nu mai comenta , esti perfecta ! imi zice Tao . 

-Dar de ce trebuie sa fac eu toate astea ? De ce e asa de important cum arat eu ? 

-Pentru ca azi trebuie sa-l impresionezi pe Chanyeol ! imi spune Baekhyun facandu-mi cu ochiul . 

Chanyeol ? Numai auzindu-i numele inima mea a inceput sa imi bata mai tare . Poate cei doi au dreptate , poate lui Chanyeol ii va placea cum arat si nu va zice ca sunt urata . Astazi am zis ca o sa-i marturisesc sentimentele mele si am nevoie de mult curaj . 

Chanyeol , my love !Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum