Capitolul 2

980 95 10
                                    

...mi-am intors privirea si am dat de privirea lui Baekhyun ,m-am intors repede sa imi sterg lacrimile .

-Ce cauti aici ? il intreb

-Tu de ce plangi ? imi raspunde si el cu o intrebare .

-Nu plang ...doar mi-a intrat ceva in ochii !

-Ok. Sa zicem ca te cred ...stii ...Chanyeol a spus adevarul la fel cum ai facut si tu !

-Ce vrei sa spui ?

-Tu ai negat ca esti fana lui ,iar el ti-a spus ca se bucura insa eu nu il cred ! spune razand . Spune-mi ce ai crede daca ti-as spune ca el doarme cu urduletul tau de plus ?

-Tu iti bati joc de mine ! spun suparata .

-Nu ...uite ! si imi arata o poza pe  telefonul lui in care era Chanyeol dormind pe o canapea ,la bustul gol  cu un usrulet in brate , uitandu-ma mai atenta mi-am dat seama ca era ursuletul pe care i l-am trimis eu .

-E chiar ursuletul meu ...de ce ar dormi cu el ? Sau poate tu l-ai pus acolo !

-Chiar crezi ca as face asta ?

-E posibil ,chiar esti in stare sa faci glume pe seama mea !

-Ok. Faci cum vrei ....acum hai sa mergem inauntru e cam frig afara ! .

Am mers cu Baekhyun inapoi in sala . Ceilalti erau gata sa imi arate abilitatile lor in materie de dans . Exact cum ma asteptam Kai ,Lay ,Tao si Sehun au reusit sa ma impresioneze ,la polul opus se situa Chen cu Baekhyun , astia doi au vocii bune dar sunt niste impiedicati , dar o sa muncesc mai mult cu ei .

-Ok ...ati fost buni si uni mai putin buni , dar pentru ca sunteti o echipa reusiti sa ascundeti defectele celorlalti . In curand , mai exact peste 2 luni ve-ti avea comeback si trebuie sa pregatiti albumul de Craciun . M-am gandit si la o coregrafie pentru melodia "Christmas day " pe care o veti invata incepand de maine . Azi managerul vostru v-a programat un fan meetting asa ca duceti-va sa va pregatiti ! Ne revedem maine  !

Inainte de a pleca m-am uitat ultima data la Chanyeol care avea o privire serioasa si nici macar nu zambea . De ce nu zambea ? Oare e din cauza mea ?

Am iesit din sala putin trista . M-am indreptat spre lift , dar era prea multa lume asa ca am decis sa o iau pe scari . Din neatentie calc stramb si ma dezechilibrez dar cineva m-a prins de mana inainte sa pic pe scari si m-a tras mai aproape de el . Am simtit mana lui pe spatele meu batandu-ma usor .

-Ai grija ! Nu vreau ca non-fanul meu sa pateasca ceva ! am recunoscut vocea lui Chanyeol . L-am privit si el avea vesnicul zambet tamp ,dar adorabil .

Nu am apucat sa zic nimic pentru ca el s-a departat de mine lasandu-ma confuza . Inainte parea serios si aproape credeam ca e suparat ,iar acum e vesel si zambaret . E un asa ciudat ! Dar de aceea il iubesc ! Da Chanyeol te iubesc cu adevarat ! Nu sunt doar o fana nebuna obsedata de tine ! M-am indragostit de tine inca din aceea zi cand tu m-ai salvat ! Chiar daca purtai o sapca si ochelari eu tot am reusit sa iti recunosc vocea . Tu ai fost cel care m-a impiedicat sa ma sinucid , eram cat pe ce sa fac cea mai mare greseala dar tu ai aparut ca un inger . Pe aceea vreme erai un stagiar care se pregatea sa  debuteze si mi-a fost greu sa te gasesc , dar cand trupa Exo a debutat te-am gasit si pe tine ingerul meu ,tu cred ca ai uitat de mine ,dar nu te condamn ...cine si-ar aminti de o tipa nebuna care era gata sa se sinucida ? As vrea sa iti spun multe ...dar cred ca o sa ma respingi ...poate planul meu de a te face sa te indragostesti de mine a fost cea mai mare prostie ! Ce a fost in capul meu ? Acum am intrat in acest joc si trebuie sa-l joc pana la capat ! Chiar daca la final am sa il pierd ....macar ai sa afli de sentimentele mele sincere ....

Cred ca a fost putin plictisitor ,dar poate v-a placut cel de-al doilea capitol :)

Chanyeol , my love !Where stories live. Discover now