Capitolul 4

1K 91 14
                                    

-Am visat ? intreb eu confuza . HaeRi in ce data suntem astazi ?

-Umm...28 noiembrie , cred ...

-Deci nu am visat !

-Ce sa visezi ? ma intreaba ea putin cam derutata .

-Unde am fost aseara ?

-Of , doamne ! Chiar asa de rau te-ai imbatat incat ai uitat ca ai fost la petrecere ?

-Petrecere ?  ...Inseamna ca nu am visat ! Totul a fost cat se poate de real ! spun si incep sa sar in sus de bucurie . Insa aceasta bucurie s-a risipit cand prin minte mi-a trecut intrbarea :"De ce a facut-o ?" .  El nu a consumat alcool . El era cat se poate de treaz , dar totusi ...de ce m-a sarutat .

-Hei , Jang Di ! Nu ai de gand sa mergi la munca ? ma intreaba HaeRi

-Ba da . spun si ma ridic fara niciun chef din pat . Inca eram cu gandul la acel sarut . Sunt confuza , derutata chiar nu stiu ce sa fac .  Ma intreb ...Chanyeol ce gandeste ?

***************----

Am ajuns la SM . Am intrat in sala de repetiti a lor . Ei inca nu erau acolo . Profitand de absenta lor am inceput sa dansez . Este un mod bun de a scapa de stres . Dansul ma face fericita .

-Cred ca ai nevoie de un partener pentru melodia asta ( n/a  la media) ! imi spune Kai apropiindu-se de mine . 

-Ceilalti unde sunt ? il intreb oprindu-ma din dans .

-Vor veni si ei . Pana atunci e pacat sa nu dansam ! zice Kai prinzandu-ma de talie si mana .

-Cred ca nu strica un dans ! spun zambind si amandoi am inceput sa dansam . Nu m-a mirat faptul ca Kai stia aceasta coregrafie . In opinia mea orice dansator ar trebui sa o stie . E un clasic .

Kai m-a ridicat in sus , iar eu m-am dezechilibrat si am picat din bratele sale si imediat am facut contact cu podeaua sali . Imediat a aparut langa mine Chanyeol .

-Jang Di , esti bine ? ma intreaba el . Eu nu am reusit sa ii raspund ma durea rau spatele  . Kai esti un tampit ! Cum ai putut fii atat de neindemanatic ! tipa el la Kai . 

-Stai calm ! A fost un accident ! spune Kai si vine sa ma ridice de jos insa Chanyeol il da la o parte si ma ia el in brate .

-Parca ziceai ca nu iti pasa de ea  ! spune Kai rautacios .

-Nu-mi pasa de ea ! Dar nu pot sa o las in bratele tale ca poate o scapi iar pe coregrafa noastra si nu va mai putea lucra cu noi ! ii spune Chanyeol .

Acel "nu-mi pasa ..." m-a facut sa simt un cutit infipt in inima mea si rasucit cat mai adanc . Imi faceam visuri , credeam ca m-a sarutat insa sigur a fost o iluzie , o fantezie de a mea , generata pur si simplu de obsesia pe care o am pentru el . Pana la urma ce simt pentru el nu cred ca e iubire . Poate am confundat recunostinta cu iubirea . Poate ca el a fost cel care m-a incurajat sa imi doresc sa traiesc .

Chanyeol este o persoana vesela , glumeata care cred ca niciodata nu s-ar indragosti de o persoana falsa ca mine . Da , recunosc sunt falsa . Ma prefac mereu ca sunt fericita si ca sunt indiferenta la rautatile din jurul meu . Dar asta nu sunt eu . Eu sunt o ciudata care e trista mai mereu . Sufar ca parinti mei sunt asa departe de mine . Pe ei nu-i intereseaza decat cariera si niciodata nu mi-au oferit iubirea de care aveam nevoie . Am nevoie de iubire , dar nu e nimeni care sa imi ofere .

*********

Stateam intinsa pe patul din cabinetul medicului . Chanyeol a vrut sa ramana cu mine , dar i-am zis sa plece . Il voi astepta singura pe doctor care acum se afla in sala de inregistrari a celor de la f(X) . Se pare ca Krystal lesinase din cate am inteles .

Chanyeol , my love !Where stories live. Discover now