Capitolul 40-Blocati

60 7 49
                                    

Ciel pov

Dupa ce mai stau putin cu Mya merg la mine in birou si citesc scrisoarea de la regina. Ah. La naiba. E o misiune. Partea proastă este ca trebuie sa vina cu mine Sebastian si Haruka. Sebastian trebuie sa vina din cauza ca am nevoie de el, iar Haruka din cauza contractului meu cu ea. Voi scapa de el dupa misiune si asa ma voi desparti oficial de Haruka si voi putea fi cu Mya.

Le spun si celor doi, facem pregatirile si plecam.

Ajunsi, auzim un tipat. Fugim spre el. Acolo era o femeie ucisa si un tip îmbrăcat in negru. Sebastian fuge dupa acel tip, iar eu si Haruka ramanem sa analizam cadavrul. Insa, din spatele nostru apare inca un tip cu masca, imbracat tot in negru. Se apropie de noi. Vine in fata noastra dupa care totul negru.

Ma trezesc legat intr-o camera si o vad pe Haruka pe jos, dormind. Reusesc sa ma dezleg. Incerc usa, dar era incuiata. Ma asez in patul din camera si o privesc pe Haruka. Ah...atat de frumoasa. Pacat ca este o tradatoare.

Haruka:*in somn*Ci...el.
Ciel:Huh?
Haruka:Te rog...nu ma parasi.
Ciel:Eu nu am vrut sa o fac. Tu esti cea care m-a indepartat de tine.
Haruka:Doare. Nu mai.......
suport...suporta...Earl...salveaza-ma de Earl.
Ciel:El e cel pe care-l placi. Nu ma mai iubesti.
Haruka:Te...iubesc Ciel.
Ciel:Minti.
Haruka:*se trezeste*Oh. Esti bine?
Ciel:Da, dar suntem blocati aici.
Haruka:Scuze.
Ciel:Pentru?
Haruka:Pentru ca ai ramas blocat aici cu mine.
Ciel:*ofteaza*Vom scapa de aici.
Haruka:*se departeaza de pat* *sta intr-un colt pe jos*
Ciel:Ce faci?
Haruka:Doar...vreau sa stau aici.
Ciel:Inteleg. Ca tot avem timp, hai sa rupe lantul. Astfel nu va mai trebui sa vi cu mine in misiuni. In plus ar putea fi o povara in relatia mea cu Mya.
Haruka:Bine.
Ciel:Oh, da. Si doresc inapoi inelul pe care ti l-am dat, iar eu ti-l voi da pe cel care mi l-ai dat inapoi.
Haruka:Ok*statea cu capul in jos*
Ciel:Asta e tot ce ai de zis. Nu ripostezi? Nu incerci sa ma ti langa tine?
Haruka:Nu.
Ciel:Decu chiar nu am insemnat nimic pentru tine? Ma intreb daca tot ce s-a intamplat a contat pentru tine, caci pentru mine au fost cele mai importante momente din viata mea!
Haruka:....
Ciel:Sti ce...ma gandesc de ce am luat o astfel de decizie. De ce am ales sa ma îndrăgostesc de tine. Trebuia sa stiu ca totul se va termina foarte rapid!
Haruka:...
Ciel:*se duce la ea*Macar uita-te la mine! Sau iti par dezgustator?*o tranteste de podea si se pune pe ea* Spune ceva!!
Haruka:*lacrimile ii curgeau pe obraji, iar ochiul sau drept era inchis, vânănt și avea putin sange uscat*Ce as putea spune? Ca nu vreau sa ma lasi. Ca nu e cum crezi tu? Ca te iubesc si te vreau aproape?
Ciel:Ce...ti s-a intamplat?*observa ca si pe gat avea rani*Ce? Haruka, rochia jos acum!!
Haruka:Poftim? Nu....ah!*este pusa pe pat de Ciel si ii este data jos rochia, lasand la iveala o piele crestata de rani adanci si in cateva locuri carne putrezita*
Ciel:Ce...naiba? Haruka? De unde le ai?
Haruka:Fra...tele...tau...le-a facut.
Ciel:Si de ce nu mi-ai spus.
Haruka:Daca as fi facut-o, ti-ar fi pitit face rau.
Ciel:De cat timp se intampla?
Haruka:...
Ciel:De cand inca eram impreuna?
Haruka:....
Ciel:Deci...atunci cand v-am prins impreuna...de fapt el...Nu...nu...nu. Cum? Cum am putit face asta? Am trecut de atatea ori prin astfel de situatii. Cum nu mi-am dat seama. Adica...eu chiar am crezut ca esti o tradatoare. Am picat in plasa, ca un prost mare ce sunt. Te-am lasat sa suferi. Ti-ai vandut sufletul ca sa ma aperi. Si eu ce am facut? Ti-am intors spatele si m-am dat la alta! Sebastian are dreptate...eu sunt tradatorul, nu tu.
Haruka:Ciel...
Ciel:Ce eram pe cale sa fac? Sa-ti iau cadoul pe care ti l-am facut? Sa-ti dau ceva pretios pe care mi l-ai dat? Sa rupt legatura dintre noi pentru ca sunt prea orb? Aveam pur si simplu sa te arunc ca pe un gunoi si tu nu m-ai fi oprit, pentru ca ai o inima prea mare. Nu o merit. Nu te merit. Daca nu eram blocati aici, poate ca nu mi-as fi dat seama niciodata.
Haruka:Calmeaza-te!*il ia in brate* Nu suport sa te vad asa.
Ciel:De ce? Ar trebui sa te bucuri. Am spus lucruri groaznice despre tine si m-am purtat ingrozitor.
Haruka:Stiu. Si te urasc pentru asta*plange*, dar nu suportsa te vad asa. Nu pot trai fara tine. Te rog, ramai cu mine. Nu vreau sa te pierd.

Kurioshituji FanfictionWhere stories live. Discover now