Capitolul 19-Poza

34 7 2
                                    

Ciel pov
Ceilati au plecat sa o caute pe Haruka. Mie mi-au zis sa stau si sa ma odihnesc.
Am dormit cateva ore, dar capul meu inca ma doare destul de tare. Mei-Rin mi-a adus niste ceai si ceva de mancare. Dupa ce am inceput sa ma simt mai bine, m-am decis sa mai caut lucruri ca sa-mi pot aduce aminte. Totusi, singurul loc la care ma pot gandi e, camera interzisa. Ultima data cand am intrat in ea, am lesinat. Dar cred ca acolo se pot afla indicii.

Ies incet de la mine din camera, iau chei de la cealalta camera din dormitorul lui Sebastian si apoi descui usa. Cand intru, vad decat o simpla camera.
Ciel:Hm...e ca celelalte camere.*se uita in dulap*Rochii? Doar nu...camera asta...era a Harukai! Cred ca de aia am lesinat ultima data.
Mai ma uit ptin licruti pana dau de o carte sib pat. Era o carte veche despre tot felul de creaturi, dar...printre pagini, la un capitol despre creatirile numite Vrajitoare, era o poza. Am luat-o si m-am uitat la ea. Fac ochii mari cand o vad. In ea...eram eu...si Haruka! Faceam coronite din flori. Cred ca aveam 6-7 ani.
Ciel:Haruka! Ce esti tu pentru mine? Totul in mintea mea e gol. Huh? Ih!*il doare rau capul*Ce se intampla*Gh.
Capul meu aproape ca explodeaza. Eu...eu...ce se intampla? Eu...nu...nu se poate....nu-mi pot aminti de Haruka...
Ciel:Haruka...Haruka....Ih...nu...nu vreau sa uit din nou... ce se intampla? Haruka...Haruka...Haru.....Haru....Haru....ka.

Kurioshituji FanfictionWhere stories live. Discover now