=YANLIŞ ANLAŞILMA=

976 51 1
                                    

Sinem'den

Yine bir çıkmazın içerisindeydim.Ona bakmamaya ve söylediklerini duymazlıktan gelmeye çalıştım. O da bu konuyu uzatmamak için kulaklığını takıp, kafasını benim sağ omzuma koydu. Aslında böyle şeylerden çok rahatsız olan birisi değildim ama konu Burak'tı.

Okul yoluna girmiştik.Herkes ayaklanmaya başladı.Benim de yavaştan kalkmam gerekiyordu.Tabii ilk önce Burak'ı uyandırmam gerekiyordu.Elimle çok daha yavaş olmayan bir hızla kafasına vurdum. "Burak uyanman gerek, birazdan ineceğiz."

Yavaş yavaş Burak kafasını kaldırdı. "Hayatım boyunca bulunduğum en güzel ve en huzurlu uyku yeriydi." tepki vermedim.Servisten ilk önce ben indim. Hemen arkamadan da Sinan geliyordu. Servisten uzaklaştıkan sonra Sinan koluma girdi.

"Allah muhabbetinizi arttırsın, twin. Çocuk resmen sana sulanıyor.Döverim ben bunu haaa." şu anlık sadece kafamı sallamak ile yetindim.

Okulun iç kapısından kol kola girmiştik.Beyaz ve siyah olan okul zeminlerinde adeta kayıyorduk. Kim ıslamıştı buraları! Koca lobiden sağ tarafa dönüp sınıfımıza çıktık.

Gelelim esas konuya, "Sinan saçamalama kuzum.Şaka yapıyor işte aklı sıra.Boşver sen onu." konuyu uzatmamak bağbında kafasını bakıcaz artık şekline soktu.Sanırım bu konu artık beni sıkmaya başlamıştı. Sınıftan içeri girince Rüya benim yanıma geldi ve kolumu çekiştirmeye başladı.Sinan, Rüya'yı görünce hızlı bir şekilde sırasına geçip, kafasını masanın üzerine koydu.

Ben de Rüya'ya dönüp "Ne var Rüya?" Rüya derin bir nefes alıp, "Kanka sen de yapma ya.Bir sebebim vardı işte.Ben ister miydim Sinan'ın üzülmesini?" aslında düşününce Rüya herkesi kıran bir kız değildi.Kalbi gerçekten temiz biriydi.

Rüya sözünü bitirir bitirmez içerie Burak girdi.Ben onun geldiğini görmezden gelmeye çalışıyordum fakat o beni diziklerken çok da kolay olmuyordu.Sonrasında Rüya'nın beni dürtmesi ile kendime geldim.

"Kanka sen iyice benim kuzenime vuruldun haaa."

"Yok be Rüya ne vurulması.Neyse sen onu bunu boşver, niye ayrıldın Sinan' dan? Onu anlat ilk önce."

Ellerini kütletip zemine bakarak konuştu.

"Instagram'da ki DM'lere bakıyordum. Okul çıkışına denk gelen bir saatte bir kız ile konuşmuş, tamam anlarım kızla konuşmuş da kalp atmak ne be kardeşim. Bir de hesabın ben de olduğunu biliyor." gözleri dolmuştu güzelim kızın.Acaba hangi kızla konuşmuştu bizim dümbük.

"Kanka kızın kullanıcı adı neydi?" burnunu eli ile yukarı kaldırıp, "Betül Yıldız" dedi tek solukta. O cevabın üzerine kahkaha atmaya başlamıştım.Rüya da ağladı ağlayacaktı.Omzuma vurmaya başladı."Ne gülüyorsun bee?" bu kez ağlıyordu.

"Rüya kuzum ağlama bak o kız bizim teyze kızı, niye bana sormadan kendi başına iş yapıyorsun be salak kızım?"

Rüya'nın gözleri bi anda parlamaya başlamıştı.

"Eee ben şimdi nasıl anlatacağım olayı Sinan'a?" dedi Sinan'a bakarak

İKİZİM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin