=DÜŞ KIRIKLIĞI=

1.1K 57 3
                                    

Sinandan
  
     Şuan yaşadığım şeyi kelimelerle anlatmak çok zor. Hani böyle çok istediğiniz bir şeye uzun uğraşlar sonucu elde edersiniz ama sonra her şeyin rüya olduğunu anlarsınız ya benimki de o hesap ama bu işte bi bit yeniği olduğunu anlamak zor değil. Bana da Sinan diyorlarsa ben bu işin aslınu astarını bulacağım. "Bir sorun mu var?"  soru Sinemdendi. Ne diyebilirdim ki." Galiba artık sap bir insanım." Sinem inanmayan bakışılarıyla bana baktı.

     "Saçmalama bu nası olur. İlk olarak o seni seviyor ve sen de onu seviyorsun. İkinci olarak siz birbirinizi çok seviyorsunuz ve son olarak siz birbirinize aşıksınız."

     "Sinem dediklerinin hepsi aynı şeyler. Zaten bende inanmıyorum böyle bir şey olduğuna. Bir tutam saçmalıktan başka bir şey değil." biraz da olsa kendimi rahatlatmayı başarmıştım. Şuan için Rüya'yı aramayacaktım veya mesaj da atmayacaktım. Yarın okulda konuşmayı bekleyecektim sadece.

Çok kısa olduğunun ben de farkındayım. Fakat okulum çok sıkı olduğu için ancak bu kadarına zamanım yetti. Hafta sonu bölümü devam ettireceğim. SİZİ SEVİYORUM...💜

İKİZİM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin