=AYRILIK=

1.3K 65 12
                                    

     Sinandan

Bi bu eksikmiş gibi bir de kuzenimiz geldi vay anasını satayım ya.Şimdi nasıl Rüya ile sevgili kalabilirim ki. "Rüya bi bakar mısın?" dedim onlar konuşurken."Efendim aşkım?" oha tamam o zaman devam ediyoruz."Biraz çekindim hani kuzenin ya ailene falan söyler diye. Ama sorun olmadığını gördüm." Rüya kahkaha attı.Burak olayları anlamamış gibi Sinem'e döndü.

     "Hiç bir şey anlamadım.Bunlar sevgili mi?" Sinem Rüya'ya baktıktan sonra Rüya onay verince söyledi."Evet Burakcım bunlar sevgili."
"Vays yakışır kuzenime.Böyle yakışıklı çocuk bulmuş." lan resmen çocuk bana yürüyordu.Rüya kulağıma eğilip bir şeyler fısıldadı."Gay değil merak etme." gülmeye başladık.Burak ansızın Sinem'e dönüp bir şey sordu."Senin sevgilin var mı?" çüş ama yani. Ben burdayım destursuz.

     Sinemden

Ansızın gelen bu soruyla birlikte şok geçirdim.Hayır yani benden hoşlanmış olamaz beş dakikada.Ne diyeceğimi bilemedim."Bunu neden sordun?" aklıma gelen en güzel soru buydu. O benim bu soruma tebessüm etti.
"Ne bileyim.Çok güzel bi kızsın. Sana yazabilir miyim diye kontrol etmek istedim." Rüya ve Sinan ayni anda çüş dedi ben ise minik bir şoka girdim. Sinan aniden bana bakti ve güldü."O zaman siz sohbet edin biz de  dönelim.Nasıl ama?" onlar rüya ile göz göze geldikten sonra önlerine döndüler ben de Burak ile sohbet etmeye başladım." Benim sevgilim yok.Ama bu birinden hoslanmadığım anlamına gelmez." Burak pür dikkat gözlerimin içine bakıyordu.Yeni fark ettim de çocuğun gözleri lacivertti.Yani benim en sevdiğim renk. Ondan sonra çok tatlıydı.Sempatikti yani.

     Ben düşüncelere dalmışken pat diye bir şey sordu."Galiba o hoşlandığın kişinin gözeri lacivert." çüş ama yani.Demek ki ne zamandan beri gözlerine bakıyorsam.İlk önce kafamı sağa sola hayır anlamında salladım." Biraz egoluyuz sanırım.Ha bu arada evet lacivert rengi benim hayatım. Ama bu onun lacivert gözlü olduğu anlamına gelmez." Galiba biraz edebiyat yapmıştım.

    "Ne bileyim genelde ben birinden hoşlanıyorsam o da benden hoşlanıyor." git gide bana yaklaşıyordu.Ve gözlerimin icine bakıyordu."Burak adamı pişman etme hoşlanmıyorum senden!"  Burak suçlu gibi ellerini havaya kaldırdı.Ve ellerini doğrusal olarak birleştirip özür diledi.

    Sinandan

Eve gelmiştik.Eve gelir gelmez her gün yaptığım gibi çantamı portmantonun yanına attım ve odama çıktım.Bugün çok yorgundum.Nedensizdi fakat yarın biyoloji sınavım olduğu için çok çalışmalıydım. Matematik sınavında salladığım sorular tutmuştu acaba bunuda mı sallasaydım diye düşündüm.Sonradan aklıma birşey geldi.Biyoloji Hocası sınavları kalsik yapıyordu.Ilk once yatağıma uzanıp gerildim.Sonra ev kıyafetlerimi giyip Sinem'in yanına gittim.

     "Sinem niye ağlıyorsun?" hemen yanına gidip ikizime sarıldım.Sinem korkusuzdu.Yani bir şeyden korkma ihtimali yoktu." Sinan ortalamam 84 nasıl ağlamayım!" burnunu çekmişti.Normal bir zamanda olsa kesin iğrençsin derdim ama normal değildi zaman."Kızım Allah başka dert vermesin.Manyak mısın sen benimki 76 ben bir şey diyor muyum?" Kafasını yav he he şeklinde sallamıştı. Bu ikizim hiç bana çekmemişti." Kızım yarın biyoloji sınavı var oturup çalışırsak bence o ortalamayı yükseltebiliriz. Biz bunu yapabiliriz. Hemen bana sarıldı.Evet moral vermekte üstüme yoktu. Bi anda telefonum titredi. Gelen mesaj whatsapptan gelmişti.

Whatsapp
Aşkım: Sinan bu iş burda biter. Bir daha beni arama. Seni her yerden engelliyorum. Bir daha bana ulaşmaya çalışma.KENDİNE İYİ BAK.

İKİZİM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin