Bohužel nucené rande

156 10 5
                                    

Agrest. ,, Co tu zase chceš?! " vyprskla jsem na něj. ,, Můžu jít dál?" šibalsky se usmál. ,, Ne! " zavřela jsem dveře a vyrazila zpátky do kuchyně.   Došla jsem k oknu a odhrnula záclonu.  Vážně?!  Furt tam ten existenční omyl je?!  Ať vypadne!  Já tady toho chlupa nechci!  Určitě má svrab.  A já ho chytit nechci! ,, V žádném případě! " vykřikla jsem trochu víc nahlas,  ale to mi bylo jedno.  Zaslechla jsem bouchání do dveří. ,, Co to sakra?! " nechápala jsem co tomu prasklému  kondomu přeskočilo.  Stále jsem slyšela bouchání. ,, A dost." naštvala jsem se a otevřela hlavní dveře.  Asi byl ten retard opřený o dveře,  protože spadl na podlahu. ,, Vypadni,  nechci aby jsem tu měla nějaký ten svrab! " chtěla jsem ho vykopat ven,  ale nedal se. ,, Zlato,  nedělej scény. " on mi řekl zlato?!  Si ze mě už vážně dělá prdel!! Ten chlup je až moc přeslazený.  Jeho matka,  jedla až moc cukru v těhotenství! ,, Já nedělám scény Agreste!  A neříkej,mi zlato! Buď rád,  že s  tebou vůbec někam jdu!!" začala jsem do něj boxovat,  ale s ním to nehlo. ,, Kdyby jsi to nepřijmula tak bys měla trest.  A ten by byl daleko horší. " řekl v klidu s šibalským úsměvem. ,, Ty egoistický,  hnusný,  přeslazený prase!!!!! "  už jsem to nevydržela a začala na něj křičet....  No tedy až moooc hlasitě řvát. Šla jsem rychlým krokem do kuchyně a vzala koště.  Šla jsem za ním a začala ho tím mlátit po hlavě. ,, Vypadni..  Z...  Mého..  Domu!!??? " radši začal zdrhat a já spokojeně zavřela dveře. Pro sebe jsem se i usmála a uklidila koště na své místo. ,, Mise vykopat z baráku Chlupa splněna. " usmívala jsem se jako sluníčko,  ale to mi moc dlouho nevydrželo,  protože čas  šel až moc rychle.

O 6 hodin později.

Jak jsem řekla před cca šesti hodinami,  čas plyne až moc RYCHLE.  Mamce jsem řekla,  že půjdu ven a ona souhlasila.  Šla jsem tedy do pokoje a vyndala si ze skříně  bílý velký triko a černé, úplně,  vysoké džíny s dírama na kolenou.  Tričko jsem si dala pod džíny a na sebe jsem si vzala ještě koženou bundu.  Nečekala jsem na toho buřtíka moc dlouho,  protože se domem rozezněl zvonek.  Normálním krokem jsem šla na chodbu.  Sešla schody a otevřela dveře.  V nich stál elegantní Agreste s červenou růží v ruce. ,, No nazdar. " povzdychla jsem si,  protože jsem to už chtěla mít za sebou. ,, Ahoj M'lady. " řekl a podal mi růži.  Růži jsem přijmula.  A ze slušnosti poděkovala. ,, Díky. " odnesla jsem růži do kuchyně. A šla za ním zpátky. Nazula jsem si boty a vyšla ven.  Zavřela jsem za sebou dveře a koukala na něj,  a čekala co se bude dít dál. ,, Jdeme do kina? " zeptal se mě. ,, Ok. " odpověděla jsem.  Natahoval ke mně ruku. ,, Co chceš? " zeptala jsem se. ,, Můžu tě vzít za ruku? " usmál se. ,, Bohužel můžeš. " řekla jsem skoro neslyšně.  On jen přikývl a vzal mě za ruku.  Pak už jsme jen šli po ulici.

Už jsme u kina.  Konečně.... ,, Na co půjdem? " zeptal se mě. ,,  Je mi to jedno. " odpovelědela jsem.  Ale tohle jsem říkat neměla. ,, Dobře tak si to nech jako překvapení. ,, Dva lístky na It,  prosím. " To si snad dělá srandu!  Já s tím šmírákem nechci jít na horor!  Rozhodně ne,  když se bojím.  zanadávala jsem si. ,, Chceš popcorn?  " podíval se na mě. ,, Zaplatím si to sama. " úsměv jsem mu oplatila a chtěla si jít pro popcorn,  jenomže mě Agrest zastavil. ,, Zapomeň,  pozval jsem tě sem já,  takže platím já. " dokončil svůj, proslov. ,, Nemám ráda, když za mě někdo něco platí. " řekla jsem,  ale věděla jsem,  že mu to nerozmluvím. ,, Skončila jsi? " jen jsem protočila očima a šli jsme tedy pro popcorn a Colu. ,, Teď hurá na film." zaradoval se.  Sedli jsme si a začali dávat reklamy,  a my jsme začali jíst popcorn a popíjet Colu. 

Reklamy skončili tak po 10 minutách.  Jak jinak..   A začal film,  neboli horor. 

Při nějakých částech jsem se až moc lekla a tak jsem sevřela Agrestovu ruku.  Zřejmě si to užíval,  protože se na oko usmíval. A tak jsme seděli i do konce filmu.  Tudíž jsme se drželi za ruce.

Skončil film a já jsem čekala až skončí titulky a rozsvítí se.  Ostatní lidé už odcházeli jen my dva jsme tam seděli a čekali.  Po chvilce se rozsvítilo a my jsme mohli vyrazit zpátky domů. ,, Tak jak sis to užila? " zastavil se před kinem Agrest a upřel na mě svoje smaragdové oči. ,, Až na ty lekačky celkem dobrý,  co ty? " usmála jsem se na něj. ,, Jo taky-. " nedořekl to,  protože ho vyrušil mnou moc dobře známý hlas za ním. ,, Marinette?! Neříkala jsi náhodou,  že máš něco na práci?  Neříkej mi,  že jsi šla s tímhle debilem,  do kina když jsem tě zval já!  Chtěl jsem tě od něj držet dál!  Ale ty ses s ním nejspíš zblížila! Bež někam!!! " rozeběhl se. ,, Luko počkej prosím!!! " běžela jsem za ním. ,, Co?!  " otočil se. ,, Luko já.....

Další kapitola je na světě!  😂😂 líbí?  Nevymyslíte nějakou přezdívku pro Adriena?  😀😍

Please don't cry my  small Princess, I love youWhere stories live. Discover now