Vážně rande?

160 11 4
                                    

,, Smůla,  ptala jsem se tě první! " vyplázla jsem na něj jazyk jako malé dítě. ,, Chováš se jako děcko. " No nekecej....  povzdechl si. ,, Tak já si vybírám.....  pravdu. " podíval se na mě.  ,, A co ty? " popošel ke mně. ,, Úkol. " řekla jsem bez váhání.  On se pouze šibalsky pousmál. ,, Můžeš toho už nechat?!" protočila jsem panenkama. ,, Co ode mě vůbec chceš? " dala jsem mu otázku,  na kterou si sama nemůžu odpovědět. ,, Hele nevím co ti ten namyšlenec od vedle na vykládal,  ale-" chtěl pokračovat. ,, Jakej namyšlenec?!  Jediný namyšlenec jsi tady ty Agreste...  Nemůžeš se jedou chovat normálně?!! " vařila se ve mně krev. ,, Tak promiň...  Vrátíme se zpět k věci.  Ptala ses mě co po tobě vůbec chci. Zatím nevím, ale baví mě tě otravovat. " díval se mi z očí do očí.  Nadzvedla jsem jedno obočí. ,, Fajn,  dej mi úkol. " založila jsem si ruce na prsou. ,, Kdybych byl zmetek,  tak bych řekl abys mě políbila,  ale to by bylo moc snadné.  Tak..  Pojď se mnou na rande. " přiblížil se. To snad nemyslí vážně! S touhle modelkou?!  S tímhle nafoukancem?!  Moje odpověď by byla rozhodně, jasně NE!!  Ale já to musím splnit. ,, Fajn,  ale pokud se o něco pokusíš,  tak tě sama osobně vykastruju! " usmál se jako sluníčko.  To jako sežral duhu?  Opět mě přitiskl ke zdi.  A nalepil se víc na mě. to má takovou úchylku? ,, Hele lachtane,  nevím o co se tu-" přiložil mi jeho prst na ústa.  A já se mu podívala do očí. Takové krásné smaragdové oči.  Co?  Co to tu meleš?!  V žádném případě!  Stále jsem mu koukala do očí.  Nevěděla jsem co dělám.  Jeho teplý,  ale příjemný dech se odrážel od mé pokožky a mně naskočila husí kůže.  Zachvěla jsem se,  ale nechtěla jsem,  aby o tom věděl. ,, Do háje! " zanadával a už hnal na záchod.  Já jsem se probrala z tranzu a začala jsem se neskutečně smát.  Lehla jsem si na zem a nepřestávala jsem se smát.  Jsem tak ráda,  že jsem mu tam dala ten Guttalax.  Teď mě zachránil.  Dámy a pánové,  pokud se budete chtít zbavit podobného Gluma, napudrované modelky, lachtana či pochcané hlavy.  Dejte mu do jídla  15 kapek Guttalaxu,  zaručeně pomáhá.  Břicho už mě bolelo od smíchu. Nemohla jsem se už ani nadechnout.

Uslyšela jsem spláchnutí záchodu a já se tam furt válela smíchy.  Lachtan stál nade mnou  s výrazem ti hrabě?,, Jsi psychicky v pořádku?  Nemám ti zavolat záchranku?" přestala jsem se smát a sedla si.  Sednul si vedle mě a dívala se mi opět do očí. 

Vypadal jako by nad něčím uvažoval. ,, Děje se-" nedořekla jsem to,  protože udělal něco co mě zastavilo.  On mě obejmul? ,, Jsi nějak vyměknul" řekla jsem a obětí mu oplatila.  Přitáhnul si mě víc k sobě, a já mu položila hlavu na jeho hruď.  Nevím co se v něm zlomilo. 

Už mi to připadalo moc dlouhé objetí a tak jsem se radši odtrhla. ,, No,  už půjdu spát. " řekla jsem a vstala ze země.  Lachtan se na mě kouknul ,, Jo,  taky už půjdu domů.  Tak zatím ahoj. " řekl a také se zvednul ze země,  a odešel. ,, Tak tohle je fakt ten nejdivnější den,  počkat!  On neřekl kdy chce to rande.  " rozběhla jsem se ke dveřím a prudce je otevřela. ,, Agreste! " zakřičela jsem a lachtan se otočil. ,, Kdy chceš to rande? " založila jsem si ruce na prsou. ,, No...  zítra tě vyzvednu.  Asi kolem 5 hodiny. " řekl a usmál se. ,, Tak čau lachtane. " úsměv jsem mu oplatila. ,, Dobrou princezno. " odešel.  Já jsem ho rozbila? Proč je najednou takhle hodnej?  Měl s ním Luka vůbec pravdu?,, Už se nemůžu dočkat vany. " zývla jsem si a šla do svého pokoje.  Rozsvítila jsem a šla k oknu. Opět tam stál.  To je vážně  stalker....  Zatáhla jsem závěsy, a vzala si do rukou pyžamo. Šla jsem do koupelny.

Odložila jsem si na umyvadlo věci, a pootočila kohoutkem u vany.  Mezitím co se mi vany napuštěla horkou vodou,  tak jsem se svlékla a špinavé věci hodila do koše s prádlem.  Pootočila jsem teď  s kohoutkem co má modrý proužek a zastavila horkou vodu.

Vana se napustila a já si tam lehla. Chvilku jsem tam jen ležela a nic nedělala,  ale pak jsem si vzala do rukou šampon a nalila si ho na ruce.  Nanesla jsem si ho na vlasy a pak ho smyla z vlasů. Tělo jsem si také umyla a pak vylezla z vany.  Vypustila jsem vanu a převlákla se do čistého pyžama.  Rozčesala si vlasy a vyčistila zuby.  Vyšla jsem z koupelny a lehla si do postele. ,, Konečně... " povzdechla jsem si a zavřela oči.  Netrvalo to dlouho,  než jsem propadla do říše snů.

Dneska do třetice 😂😂 snad se líbí. 

Please don't cry my  small Princess, I love youKde žijí příběhy. Začni objevovat