Lhaní mě bolí

156 13 6
                                    

,, No nic,  je to furt ten chlup od vedle. " zalhala jsem mu,  i když nesnáším lhaní,  ale musela jsem.  Kdybych mu to řekla,  tak by už se nemusel se mnou bavit.  Nesnášel by mě? Začal by mi to vymlouvat?  Řval by na mě?  Nikdy bych s ním na to rande dobrovolně nešla,  ale musím.  Nechci ani vědět jaký by byl trest. 

,, Haló,  země volá Marinette. " nepřestával se usmívat. ,, Co?" vytrhl mě z mého přemýšlení. ,, Nešla bys se mnou dneska do kina?  Na It?"   ( lidi vím,  že it nebo-li TO  už vyšlo,  ale nic mě nenapadá)  ,, Promiň Luko,  ale nemůžu.  Mám už něco jiného.  Ale klidně zítra. " upřela jsem pohled dolů na nohy. ,, Dobře,  nevadí tak zítra. " zvedla jsem hlavu a usmála se.  Začal hrát na kytaru,  a já jsem se opřela o zábradlí,  a poslouchala. Vítr si hrál s mými vlasy,  házel mi je do obličeje,  a mně to bylo jedno.  Právě jsem byla v jiné dimenzi.

Po chvilce Luka přestal hrát a já se probudila. ,, Já už půjdu.  Musím jít na lekci." otočila jsem se na něj a přikývla. ,, Tak ahoj. "usmál se a zamával mi. ,, Ahoj. " šeptla jsem. ,, Proč jsi mu o tom neřekla? " ozval se až moc přeslazený hlas za mnou,  a já moc dobře věděla kdo to je. ,, Co tu děláš?! " vyjekla jsem. ,, Taky tě rád vidím. " otočila jsem se. ,, Ale já tebe ne. " odbyla jsem ho,  vzala do rukou skycák s návrhy a šla zpátky do pokoje. ,, Neodpověděla jsi mi na otázku. " ten chlup za mnou šel jak ocásek. ,, A ty jsi neodpověděl na tu mou. " s nezájmem v hlase jsem dala skycák do šuplíku od pracovního stolu. ,, Nemůžu se snad na tebe jít podívat?" odpověděl mi na mou otázku otázkou. ,, Ne nemůžeš.  Stačí mi,  že mě šmíruješ přes okno. " otočila jsem se na něj.  Pořád se usmíval. ,, Sis fetnul duhy,  že tak divně čumíš? " úsměv jsem mu neoplatila. ,, Už se těším na večer. " řekl a já na něj čuměla. ,, Já ne,  a abys věděl,  nebudu se kvůli tobě oblékat do šatů. " vydala jsem ze sebe.  Ani i kdyby to byl můj poslední den v životě!  ozval se můj vnitřní hlas. ,, Tak ahoj,  večer. "mrkl na mě. ,, Zdechni v pekle. "

Tak v příští kapitole už bude "rande" 😂😂😂  máte se na co těšit 😇

Kdyby jste měli nějakou otázku na Marinette,  Luku či na šušni z nosu (Adriena)  tak napište do komentářů a v příští části vám odpoví 😌😌😅

Please don't cry my  small Princess, I love youWhere stories live. Discover now