29. Monstrul

9.5K 368 129
                                    

Hayden o privea, de cateva secunde bune si nici unul dintre ei nu parea ca ar vrea sa sparga linistea.
Inima lui Amely batea nebuneste si nu ii venea sa creada ca reusise sa ii scape acele doua cuvinte din gura. Nu stia ce ar trebui sa faca acum. Sa retraga ce a spus? Sa dea vina pe entuziasm? Nu putea. Nu mai putea spune nimic. Astepta reactia lui Hayden cu sufletul la gura, insa aceasta intarzia sa apara. Desi o privea direct in ochi, parea ca nici nu o observa, ca se uita prin ea si ca gandurile lui erau pierdute, departe.
Isi retrase mainile din ale lui si inghitii speriata in sec. Daca avea sa scoata monstrul la suprafata din nou? Cand venea vorba de sentimente, el se transforma complet. Si ea simtea ca nu ar putea sa ii mai faca fata inca odata.
Nu voia sa strice totul. Fusese atat de aproape sa ajunga la Hayden cel real. Atat de aproape sa ii alunge demonii. Si daduse cu piciorul.
Facuse un pas in spate, lasand putina distanta intre ei si isi lasase capul in jos. Nu mai putea sa il vada asa. Nu mai voia sa il vada scufundat in dezastru.

- Mergem? Il intreaba cu glasul tremurand.

- Nu, ii raspunde el sec. Cred ca a fost suficient pentru astazi. Plecam.

- Dar pisicul?

- Cu alta ocazie. Mergi catre masina.

- Nu! Se opune ea. Se saturase sa ii faca mereu asta. Se saturase de modul in care se inchidea iarasi de fiecare data cand credea ca face un progres.

- Am spus ca plecam. Nu imi testa rabdarea, maraie el si o smuceste de brat, aducand-o mai aproape.

- Nu ma subestima, Hayden. E un loc foarte aglomerat. Trebuie doar sa strig dupa ajutor si politia va venii imediat, rosteste Amely, manata de furie si frustrare, lasandu-l cu gura cascata pe barbat. Acesta pufnise iritat.

- La ce ma asteptam? Esti la fel ca restul. Te prefaci ca iti pasa pana iti atingi scopul. Esti libera acum. Nu trebuie sa mai joci teatru. Ai castigat! Nu te pot duce cu forta la masina, ii spune si se intoarce cu spatele la ea, mergand catre iesire.

Lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura decat isi dorise. Nu voia sa scape. Nu voia sa plece de langa el. La naiba! Ce facuse?
Spusese numai lucruri prostesti. Totul era din vina ei! Nimic nu s-ar fi intamplat daca ea si-ar fi tinut gura.

- Hayden! Striga in urma lui si fuge dupa el.

- Corect. Nu ai bani, spune in batjocura si scoate cateva bancnote pe care i le pune in mana cu scarba. Ar trebui sa te descurci o perioada cu astea. Nu vreau sa te mai vad niciodata, Amely! Esti doar una, dintre milioanele de tarfe!

- Nu, asteapta! Hayden! Striga in timp ce lacrimile incepeau sa ii inunde chipul.
O daduse in bara. Isi simtea inima facandu-se bucati, atunci cand auzise ultima fraza.
Hayden o lasase singura in mijlocul carnavalului. Plecase fara ea si ii spusese ca nu vrea sa o mai vada.

——————————— •————————————

Hayden fusese ravasit de intreaga situatie. Ii spusese ca il iubeste doar pentru a-i atrage atentia, pentru a-l prostii mai mult decat deja o facuse.
Fusese atat de idiot incat sa cada iarasi in plasa unei femei. Si cum mai cazuse!
Intrase in casa desfacand prima sticla de bautura ce ii iesise in cale.
Avea nevoie de ceva tare pentru a-si inneca imaginea brunetei din minte.
Facuse de doua ori aceeasi greseala si nu stia de ce, acum i se parea ca durea mai tare.
Ii venea sa urle, sa sparga, sa distruga tot in jurul lui. Asa cum si el fusese distrus.

- Domnule Black, unde este Amely? Il intreaba Logan, privindu-l ingrijorat.

- Nu mai este. E moarta pentru mine! Nu vreau sa mai aud nimic despre ea, urla spre el. Unde sunt restul papusilor?

- Sunt toate in camera de zi, ii raspunde acesta, fara sa mai adauge altceva. Nu avea habar ce se intamplase, dar realizase ca este mai bine sa nu se amectece, ci sa-l trimita pe Armand.

- Foarte bine. Esti liber, ii spune si mai ia o inghititura din lichidul ce ii ardea gatul.
Stia ce ar putea rezolva problema lui, sau ar putea macar sa il distraga. Sexul.
Daduse peste cap inca o cantitate de alcool si urcase scarile pana la mansarda.
Intrase in camera de zi si se straduia sa decida care ar fi cea mai potrivita sa i-o scoata pe Amely din minte. Ajunsese la concluzia ca una nu era suficienta, asa ca aveau sa fie doua. Gemenele.

- Voi doua, Brianna si Anabelle. In camera voastra, acum, le ordona si pune unul dintre angajati sa le insoteasca. Sau mai corect, sa le oblige, caci nici una nu dorea sa mearga, vazand starea acestuia.

- Nu, Hayden, te rog.. las-o pe Brianna! Voi face tot ce imi ceri! Il roaga Anabelle, insa nu avea de gand sa o asculte.

- O vei face oricum. Nu am ales degeaba gemene! Ii spune autoritar. Este nevoie sa va leg sau sunteti fete ascultatoare? Si credeti-ma, astazi nu sunt foarte rabdator, asa ca nu incercati ceva.

Anabelle trecuse in fata Briannei. Spera sa se plictiseasca la ea si sa nu ii mai faca nimic celei din urma.

- Brianna, pentru ca mereu ai avut gura mare, tu o sa fi prima! Spune ranjind si se apropie de ele. Anabelle, da-te acum din calea mea!

- Nu! Nu te las sa ii faci nimic! Ii spune dar fusese prinsa de brat si o pereche de catuse ajunsese pe mainile ei. Hayden fusese rapid. Nici nu apucase sa se impotriveasca.
O luase pe cea mai mica, doar cu cateva minute si o aruncase pe pat, venind deasupra ei.

- Nu! Lasa-ma! Da-te de pe mine, monstru ce esti! Striga zbatandu-se sub el.
Si clacase. Acel cuvant ii deschidea ranile vechi.
O intorsese cu spatele la el si o tinuse de par, iar cu cealalta mana ii indepartase chilotii. Isi desfacuse imediat pantalonii, apoi daduse la o parte boxerii si fara nici o avertizare intrase in ea. O penetrase pe la spate, luandu-i virginitatea.
Fata scosese un tipat prelung, apoi se instalase linistea. Anabelle incerca sa scape si ii spunea sa se opreasca, in zadar.

- Acum sigur o sa inveti sa stai cuminte! Sunteti toate niste tarfe! Nu imi spune ca nu iti place ce iti fac! Ii spune cu dezgust si se avanta mai puternic in ea.

- Te urasc, se aude slab, vocea ei. Incetase sa se mai impotriveasca. Realizase ca nu se va sfarsii mai repede. Va fi doar mai rau.
I-o tragea de parca dorea sa se razbune pe tot ce i se intamplase. Nu mai era nimic din vechiul Hayden in acel moment. Doar monstrul din el. Demonii lui. Tot ce era mai rau. 
Se ridicase de pe ea si se dezbracase de tot.

- Randul tau! Ii spune lui Anabelle.

*******************

Ok, nu aruncati cu oua stricate! :))
Vreau sa imi spuneti ce credeti ca se va intampla in continuare.
Trebuie sa rescriu acest capitol. M-am grabit sa postez si nu a iesit prea bine.
Va pup

Cele 8 Păpuși (18+)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum