4. No-Kate

26.8K 608 21
                                    

Deși Amely își primise orgasmul, Hayden abia se încălzise, dar cu toate acestea nu vroia să continue cu ea.
Intrase cam tare iar virginitatea fetei fusese spulberata într-un mod nu prea delicat. Îi făcuse destule pentru ziua de astăzi.
Si-a scos membrul ușor din ea, gemând. Se abținea cu greu să nu o pătrundă iarăși, căci pofta era imensă.
Îi analiza intrarea fetei, desfacand buzele mici și rozalii. Dorea să vadă cât de tare o rănise.

- Hmm, o să fii bine, păpușă! În două zile te voi pătrunde din nou! Zâmbi satisfăcut sărutând locul inflamat, iar fata începuse iarăși să plângă.

- Se mai împotrivește cineva? Mai are vreuna dintre voi obiecții sau ați înțeles că nu sunt foarte răbdător? Se adresează el tuturor celorlalte și un rânjet îi apare când vede că toate s-au potolit.

Totuși, el rămăsese cu o problema imensă. Nu își potolise încă dorința de sex iar penisul începea sa îl doară. Nu vroia să mai intre în niciuna din fete, căci avea alte planuri, așa că se gândise bine la oralul pe care i-l datora Allisson, pentru că fusese obraznică.
S-a apropiat dezbrăcat de blondă, zâmbind fericit știind că îi va explora gură fetei.
Avea să își învețe păpușile să îl satisfacă în toate modurile posibile. Pe rând, iar acum era rândul lui Allisson.

- Allisson, acum vei învăța să mi-o sugi. Vei fii o fată cuminte sau va trebui să îți atașez ăsta? Spune arătând spre jucăria sexuală din mâna lui, ce îi forța gură să stea deschisă.
Fata privii speriată, amintindu-si cum o violase pe Amely și imediat frica o cuprinsese. A aprobat din cap, ochii ei umplându-se de lacrimi.

- Deschide gura acum, scumpo! Fă asta pentru tati!

Cu repulsie și corpul tremurând fata își închise ochii strâns, și gura ei se între-deschise. Nu o va salva nimeni, iar un oral era mai bun decât o dezvirginare brutală, căci văzuse că nu e deloc blând când se enervează.

Hayden rânji mulțumit, luându-si penisul în mână și frecându-l puțin apoi îl plimbă de-a lungul buzelor depărtate ale păpușii blonde. Lacrimile curgeau acum șiroaie în ochii ei dar nu se împotrivea. Îl lăsa să o conducă, lăsând buzele moi și gura deschisă ușor pentru el.

- Ce fată bună! Îmi plac al naibii de mult fetele cuminți, tocmai de asta o să le recompensez, spune varand capul penisul în gură fetei. Gemuse scurt.

- Pune buzele în jurul lui, Alli! O îndruma pe fata iar ea ascultă întocmai. Linge-mi-o acum, haide! Spune scoțând-o și plimband-o iarăși pe buzele ei. Ea o linge ascultătoare apoi când se așteaptă mai puțin, Hayden i-o baga în gură cu totul. Se innecase la început, penisul mare ajungând în gatul ei, însă își revenise imediat ce el începuse să se miște în gură ei.

- Nu folosii dinții, iubire! Nu vrei să fi pedepsită precum Amely, nu e așa?
Fata nega cu o mișcare a capului și își așezase buzele mai bine în jurul madularului.
Era încă legata și asta nu îi permitea sa controleze oricum prea bine ce se întâmplă. Hayden continua sa i-o tragă în gura fără pic de milă, adâncindu-se intre buzele ei senzuale.
Imediat ce barbatul se eliberase în gura ei, Allisson, plină de greață, încercase să scuipe însă, nu îi dăduse drumul pana nu înghițise și ultimul strop
Plângea iarăși în hohote, singurul distrat fiind Hayden care era al naibii de satisfăcut.

- Sa nu îndrăznești vreodată să scuipi, ai înțeles? O amenință el cu zâmbetul pe buze.

☆☆☆☆☆

Trecuseră deja 4 zile de când cele 8 păpuși au ajuns în casa lui Hayden. Ajunseseră să se cunoască, luând masa împreună în fiecare zi.
Deja dispăruse orice speranță pentru ele, în fond, cine le-ar putea găsii acolo, când unele dintre ele nici măcar nu erau căutate de cineva. Nimănui nu îi păsa.

Hayden stătuse departe de ele în toate aceste zile, lăsându-le timp să înțeleagă situația și să se acomodeze. O infiltrase pe Rosie printre ele, încercând să afle ce vorbesc și să le transmită prin ea ce își dorea.
Kate abia își terminase pedeapsa, iar acum era prima oară când Hayden o chemase.

Era răvășită și încă nu reușea să îl privească în ochii. Regreta tot ce încercase să facă. Se considera o idioată pentru ca se gândise măcar să fugă. Pierduse buna tratare din partea lui Hayden, era conștientă că pentru ea totul se va schimba, dar habar nu avea cât de rău.

- Vino aici! Îi poruncește barbatul rece, trăgând din trabucul abia aprins, iar ea făcuse întocmai. Se poziționase în fața lui, cu privirea încă în pământ. Se aștepta la ce era mai rău, știa ce pățise cea dinaintea ei.

- Desfă picioarele! Îi ordonă din nou, însă ea începe sa plângă.

- Acum, Kate! Mi-ai pus destul răbdarea la încercare! Insistă iarăși, strigând furios la ea.
Își strecurase mâna între picioarele ei, explorând mica deschizatura. I se păruse că nici măcar nu mai e la fel de strâmtă, nu mai era după ce angajații lui o regulasera de atâtea ori în ultimele zile. El le-o dăduse, și asta numai pentru că încercase să fugă, îl trădase.
Își băgase un deget în feminitatea ei, apoi pe al doilea și îl forțase și pe al treilea. Fata se cutremurase încă de la primul, dar el vroia doar să o umilească. Îl indesa și pe al patrulea și deja începea să doară. Nu era largă, încă nu era, însă el așa o vedea. O considera o stricată, scăzuse în ochii lui odată ce alții au intrat în ea.

- Mi-e silă de tine, tarfa! Mârâie barbatul spre ea, lacrimi începând să curgă șiroaie pe obrajii fetei.
O întorsese cu fundul spre el, aplecând-o pe biroul masiv din lemn.
Ii desfăcuse fesele privind ambele intrări ale fetei. Simțea doar repulsie. Era obsedat de fete pure, cele deja atinse îl îngretoșau.
Fără grija, îi baga fetei degetul mare în anus, pufnind disprețuitor.

- Până și aici te-ai stricat! Striga furios de parcă nu vorbise de o ființă umană, ci de o păpușă ce nu îi mai îndeplinește cerințele.

- Știi ce pățesc târfele ca tine, Kate?

- Hayden, te rog, nu îmi fa asta! M-ai pedepsit destul, am învățat lecția! Te implor..

- Eu hotărăsc asta! Și tu nu ai fost pedepsită destul, spune plesnind fundul fetei cu unul dintre biciurile sale de piele. Știi ce vei fi de acum?
Kate se întoarce brusc și se așează brusc în fața lui, în genunchi.

- Te rog, implora plângând, o sa te satisfac oricum vrei, dar nu îmi fa asta!
Cu mâinile tremurânde apucă de cureaua barbatului și o desface, ajungând în final la penisul sau. După câteva încercări eșuate de a-i face un oral încearcă să se urce în poala lui, știind ca lui Hayden îi plăcea să fie călărit.

- Nu înțelegi, tarfă? Mă dezgusti! Striga în scârbă, oprind încercările penibile ale tinerei. Nu și-o mai dorea.

- De acum înainte vei fi doar tarfa pe care o ofer musafirilor și amicilor. Nu vreau să te mai ating vreodată! Pleacă în camera ta și sa nu ieși de acolo pana nu îți ordon eu. Armand! strigă spre angajatul sau și îi face semn să o ducă pe Kate de acolo. El era cel mai de încredere și favoritul său, cel mai loial și discret.

- Poți să o ai pe Kate oricând dorești și oricum. E toată disponibila pentru tine! îi spune și un rânjet obraznic apare pe fața lui.

Acum era timpul să își viziteze păpușile.

Cele 8 Păpuși (18+)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum