5. Prima supusă

27K 599 91
                                    

Toate păpușile se aflau în sala cu activități. Hayden le amenajase o încăpere unde puteau socializa si unde le lasa o singura ora pe zi. Nu le vroia prea mult timp împreuna, si in nici un caz, nu pe toate odată. Le făcuse un program strict astfel încât nu erau mai mult de 3 deodată in aceiași camera si mereu le schimba între ele. Considera ca le era mai greu sa comploteze împotriva lui dacă nu se întâlnesc suficient de des.
Însă, în acea zi făcuse o excepție. Le vroia pe toate acolo, vroia sa le observe reacțiile când il revedeau si mai ales...mintea lui era inundata de gânduri murdare ce aveau nevoie de eliberare.
Fetele știuseră ca el avea sa vina, observaseră ca sunt adunate toate cum nu mai fuseseră in ultimele zile si se pregăteau psihic pentru ce era mai rău.
Alison își revenise, însă Amely încă era speriata. Gândul ca Hayden urma sa vina sa le viziteze, o îngrozea, iar corpul ei deja tremura ușor. Își simțea fruntea transpirată, inima bătând nebunește si picioarele ca gelatina.
Si la dracu cu el, o rănise fizic. Durerea dintre picioarele ei nu trecuse de tot, încă simtea un disconfort acolo. Era totuși o parte din ea care il așteptase in toate aceste zile. Vroia sa ii țină piept, sa ii arate ca pe ea nu o mai poate controla, nu ii poate face mai mult rău decât atât. O umilise in fata tuturor, ii furase puritatea..deja ii luase tot ce avea.

Usa se deschise si Hayden intrase urmat de Armand si încă doi angajați. Zâmbetul lui discret nu întârziase sa apara la vederea păpușilor sale.
Allison roșise văzându-l, amintindu-si ce fel de plăcere ii oferise. Privirea lui Hayden căzuse si ea pe fata. Buzele ei ii provocau instant o erecție. Se simțiseră atât de bine pe mădularul lui mare!

- Ai venit sa mai faci inca o victima, monstrule? Il provoacă Amely, parând ca încearcă sa își șteargă umilința.

- Credeam ca ți-ai învățat lecția, Amely. Gura aceea păcătoasa o sa îți aduca numai probleme. Si ca sa îți răspund la întrebare: am venit sa îmi vad păpușile, sa ma asigur ca nu le lipsește nimic si....
Nici nu apuca sa termine propoziția ca fata il întrerupe, aruncând cuvinte grele din nou.
- Singurul căruia ii lipseste ceva ești tu! Îți lipsește o doaga! Ii striga in fata deși corpul ei tremura de teama. Nu avea sa il mai lase sa o umilească.
Hayden rase ușor, fără sa se enerveze. Ii plăcea caracterul ei sălbatic.

- De asemenea, Amely, am vrut sa vin după tine. Știi tu...trebuie sa te consult in acel loc, sa fiu sigur ca ești bine, spune intenționat pentru a-i amintii ce se întâmplase ultima oară când se purtase urat.

- Vreau sa rămână in sala doar Darcy, Lucy si Aria,restul mergeți in camerele voastre, ordona scurt.

- Cât ai de gând sa ne mai ții aici? Întreaba sfioasa una dintre gemene. Brianna, banui el, inca nu le diferenția așa cum trebuia.

- Dacă sunteți norocoase, pentru totdeauna, i-o întoarce bărbatul. Amely, vreau sa vii cu mine, iar tu Allisson ar fi bine sa mergi in camera si sa te pregatesti. Vreau mult mai mult de la tine si voi obține in seara asta, dacă Amely inca nu e pregătită. Fii fata deșteapta si asteapta-ma cum îți cer. Ai un bilet cu cerințele mele pe pat. Sunt decis sa îți aleg câte o tortura pentru fiecare cerința nerespectata. Sper ca nu e nevoie, știi deja de ce sunt in stare, o amenință el cu zâmbetul pe buze, apoi ii prinde brațul lui Amely si o trage după el pe hol.
Amely coboară scările, trasa de Hayden. Încercase sa se împotrivească, însă el era un bărbat puternic, nu avea nici măcar o șansa.
Il analiza mai bine si ii paru intr-adevăr un bărbat atrăgător. Trupul bine sculptat, înalt ce emana masculinitate prin toți porii si chipul ce parca te provoca in permanenta. De ce trebuia sa fie un psihopat ce își face o casa de păpuși umane, se întrebase ea, însă nu avea sa găsească un răspuns.
Nici nu observase când intrase intr-o camera de la penultimul etaj. Privii speriata in jur, așteptându-se sa găsească o adevarata camera pentru plăceri sexuale, însă tot ce vedea era un dormitor normal, singurul lucru de acolo fiind cătușele pufoase si roșii.

- Dezbracă-te si întinde-te pe pat! Ii ordona el, iar ea il privește cruciș.

- Doar nu vorbești serios! Știi bine ca nu am sa o fac!

- Nu ma fa sa te oblig! Cred ca am fost violent suficient. Fii măcar acum deșteapta si asculta. Nu vreau decât sa te verific.

- De ce îți pasa? Nu părea sa te intereseze când ma violai ca un sălbatic! Ii reproșează ea, iar el oftează.

- Îmi pare rău ca am fost sălbatic. M-ai provocat si mi-am pierdut controlul. Asta se întâmpla când nu ma respecți. Acum da pantalonii aia jos înainte sa îmi pierd răbdarea.

- Nici sa nu te gândești! Se împotrivește ea in continuare, însă el o împinge pe pat chiar înainte sa își dea seama.

- Trebuie sa te verific acolo. Nu vreau sa apara probleme așa ca stai dracului potolită si lasă-ma sa te consult cum trebuie!
Înainte sa aibă șansa de a raspunde, degetele lui Hayden prind betelia pantalonilor si ii trag in jos.
Toate încercările ei de a se împotrivii eșuează când degetul bărbatului o pătrunde si orice mișcare de a fetei se oprește instant.

- Așa.. Acum ca m-am făcut înțeles, stai cuminte. Întinde-te pe spate si departeaza picioarele. Fata nu reacționează pana când degetul lui Hayden nu înaintează mai mult.

Bărbatul ii aseaza o perna sub fund, pentru a o ridica mai sus si a vedea mai bine.
Amely stătea nemișcată, așteptând durerea sa treacă.
Hayden ii mângâia ușor buzele de jos, introducând apoi degetele printre ele. Deși Amely își dorea doar sa termine odată, nu putea reacționa nici cum. Rămăsese blocată la atingerile sale. Simțea plăcere, combinata cu frica..și asta intensifica oarecum totul.

Degetele barbatului încă o tachinau, iar o senzație de usturime își făcuse simțită prezenta.

- Ar trebui sa te pedepsesc din nou, nu-i așa?  O întreabă Hayden introducând degetul arătător deja lubrifiat în interiorul său. Ai fost o nenorocita ce încă nu a învățat sa tacă și sa asculte. 
Înainte ca fata sa apuce sa vorbească, fusese avertizata.

- Ar fi bine să te gândești înainte să vorbești,  Amely! E ultima șansă să scapi de pedeapsă. Sunt un barbat bun dacă știi sa te comporți. Așa că spune-mi..vei fi o fata buna de acum în colo?

Teama crescuse în interiorul lui Amely, în special când degetul acela se învârtea în interiorul ei. Strânsese cearșaful în pumni și își călcase pe mândrie, când dăduse aprobator din cap.

- Să înțeleg că te vei supune de acum încolo?  Insista barbatul, umilind-o și mai mult.

În ciuda planului de a-l sfida în permanență,  Amely se lasă condusă de teamă și se supune barbarului.

- Da, doar nu îmi mai fa asta! Șoptește cu greu,  învinsă din nou.

- Fata buna! Rânjește Hayden și își scoate degetul din ea, oferindu-i o ultimă mângâiere printre pliurile pline.

- E incredibil cât de rezistenta ești, Amely! În doua-trei zile vei fi ca și noua..doar ca fără sigiliu,  glumește el. Și ar fi bine sa te pregatesti să mă iei,  pentru că jucăria din pantalonii mei te vrea din nou!  Și iți reamintesc pentru ultima dată..Dacă nu îți dorești să fiu brutal, va trebui să mă satisfaci ca la carte.
Zâmbetul lui Hayden se marii, în timp ce Amely își plângea de mila.

- În noaptea asta dormi aici,  am sa vin și eu, după ce termin ceva, o anunță el în timp ce iese din camera.
Acum avea sa o verifice pe Allison și spera din tot sufletul ca nu îi ascultase cerințele, căci el nu avea nici o intenție sa fie blând,  ci mai degrabă sălbatic. 

*****

Cele 8 Păpuși (18+)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum