- 1 -

28.1K 732 124
                                    

Obsesia lui Hayden Black ajunge la un stadiu avansat când acesta hotărăște să își construiască propria casă de păpuși. Și nu orice ce fel de păpuși, ci unele vii, selectate cu mare atenție de el însăși.

Conacul familiei sale era bine păzit, atât de angajați cât și de pădurea ce îi înconjura moșia.
Se afla la câțiva kilometri în afară orașului și niciodată nu se bucura mai mult decât acum că e departe de civilizație. Își putea îngriji cele 8 păpuși în liniște, fără teama că cineva l-ar putea auzii.
Locuia singur de mulți ani, fiind înconjurat doar de angajați ce îi erau loiali, lucru ce îl avantaja.
Era conștient că obsesia lui nu era una obișnuită, normală, ci ba chiar una ce l-ar aduce în spatele gratiilor. Așa că avea nevoie de discreție deplină.

Cu luni în urmă se ocupase de selectarea viitoarelor păpuși, urmărindu-le fiecare mișcare încă de atunci, observându-le comportamentul.
Avea 8 fete inocente și complet diferite în conac. Păstrase jumătate din imensa clădire doar pentru ele. Le pregătise camerele după cum observase că le place fiecăreia.
Le situase la mansardă, astfel încât nici un musafir nepoftit nu ar putea ajunge la ele, la păpușile lui.
Ferestrele camerelor aveau gratii și erau înspre partea din spate a conacului, unde se aflau salciile imense ce nu lăsau să se vadă ce e dincolo de ele. Era atent la fiecare detaliu.

Le pusese fiecăreia un dormitor mare, cât pentru 3 persoane, pentru a încăpea și el, ori de câte ori va dorii.
Știa însă că la început fetele vor fi neascultătoare și sălbatice, pana ce el avea să le învețe. De aceea pregătise o cameră pentru pedepse, fiecare dureroasă suficient cât ele să nu mai greșească a doua oară. Erau torturi sexuale, favoritele lui. Nu își dorea să le rănească ci mai degrabă să le facă să i se supună.

Își freca nervos mâinile, așteptând cu nerăbdare să le trezească. Le sedase cu câteva ore în urmă, când angajații lui le-au răpit pentru el și le-au adus în noua lor locuință.
A avut nevoie de timp pentru a le schimba și pentru a le așeza pe fiecare în camera ei. Era foarte strict cu ordinea.

Darcy - era prima care îi sărise în ochii și îi capturase atenția. Datorită ei avusese ideea cu o casa a păpușilor. Stabilise să fie 8, căci era numărul său norocos. Îl excitase teribil inocența pe care fata o emana prin toți porii. La numai 16 ani, deși avea un corp încă firav, era dezvoltată suficient cât să sucească mințile oricărui barbat. Avea undeva la 1,65 în înălțime, ochii verzi, pielea albă și un par roșcat spre portocaliu natural, iar buzele îi erau precum două petale de trandafir. Ea îl ispitise și trezise nebunia din mintea lui. Crescuse la o mănăstire, fiind orfană, iar Hayden se asigurase că nimeni nu o atinsese vreodată. Acesta era cel mai important detaliu pentru tânărul bărbat, puritatea.

Maya - cea de a doua fata aleasă, o luase chiar de la un orfelinat. O văzuse neajutorata și nu reușise să reziste. Era cu câteva luni mai mare decât Darcy, aproape împlinind 17 ani. Era la fel de scundă, însă un par lung și negru îi cădea în valuri pe spate. El fusese fascinat de podoaba sa capilară, imaginându-și cum ea va geme când mâinile lui vor trece prin părul bogat.

Alisson - ea era cea mai mare dintre fete. Peste doar câteva luni avea să împlinească 18 ani. Pe ea o luase dintr-o familie bogată, însă cu părinți foarte duri ce o tinusera departe de lume. Era o adevărată prințesa, delicată și de o frumusețe rară. Era înaltă, cu forme voluptoase, părul blond și ochii albastri fermecători. Abia aștepta să o guste!

Lucy - avea 17 ani abia împliniți și provenea de la o familie săraca, care nu avea ce îi oferii. Era șatena, cu o înălțime potrivită și parul buclat, însă chipul ei era angelic. Asta căutase la fiecare fata, o înfățișare inocenta, de înger. Gura ei îi provocase filme murdare în minte de la bun început.

Aria - cazul fetei îl stârnise mult, căci provenea dintr-o familie abuzivă ce o adoptase doar pentru bani. Avea 16 ani, și un ten creol. Părul ei precum spicul de grâu îi oferea un aspect copilăresc ce îl înnebunise pe Hayden.

Amely - avea 17 ani fără o lună și Hayden o alesese pentru caracterul sălbatic. Era brunetă și scundă, cu ochii negri și mari. Însă corpul ei părea demn de o actriță de filme pentru adulți. Mama natură o inzestrase, nu glumă!

Ultimele doua erau gemene complet identice, căci tânărul de 25 de ani avea o fantezie ascunsă cu asta. Fapt pentru care le situase intr-o singura camera. Brianna și Anabelle reprezentau senzualitatea suprema. Fetele depășeau cu puțin 17 ani. Aveau corpuri de gimnaste și Hayden putea jura că în pat așa vor fi.

Acum urma doar să le fure puritatea în cele mai complexe moduri. Avea să le-o tragă dur și să le folosească după bunul lui plac.
Hayden era un bărbat cu fantezii ciudate și abia aștepta să le pună în aplicare cu propriile lui păpuși. Și era hotărât să înceapă din noaptea asta.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Capitol needitat! Abia din următorul va începe acțiunea. Vă anunț din nou că această carte conține 90% scene sexuale, altele mai ciudate. Lăsați un comentariu dacă citiți, sa știu cine este interesat!

Cele 8 Păpuși (18+)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum