7. A doua păpușă?

33.7K 562 234
                                    

Căutase grăbit în geanta cu jucării una potrivită și suficient de inofensiva. Alisson primise suficient pentru astăzi.
Găsise cel mai mic șirag de bile și se hotărî să îl folosească pe acesta.
Alisson aștepta cu neîncredere jucăria cu care va fi pedepsita, încercând să nu privească spre ce Hayden alesese. În fond, dacă ar știi s-ar panica mai tare.
Degetul lui Hayden o luase oricum prin surprindere când îi pătrunse anusul și era speriată să nu găsească ceva mai mare.
Acum ea stătea pe burtă, cu Hayden deasupra, plimbându-şi mădularul printre fesele ei.
Își încordase fesele, până când bărbatul o certase și o avertizase că va fi mai dureros. Deși se străduia, nu se putea abține să nu tresară la fiecare mișcare.
Nu apucase să realizeze că mișcările se opriseră, că deja simțise ceva intrând înapoi în fundul ei. Nu mai era degetul lui Hayden, nici mădularul...Ci jucăria aleasă.
Era mică și deloc inconfortabilă, din contră, îi provoca o senzație ciudată de plăcere. Gemuse relaxată și liniștită că nu mai primise nimic dureros. Bărbatul răsucise bila dinăuntru, apoi brusc o băgase și pe următoarea. Jucăria fusese lubrifiata și intrase fără dificultate, spre ușurarea păpușii. Simțise totuși că e mai mare și panica o cuprinse din nou.

- Hayden, până unde vrei să....ahhh, gemuse când, ca să o reducă la tăcere, băgase și a treia bilă, din nou, mai mare ca cea de dinainte.
Nu era nimic dureros încă, în special că Hayden îi stimula și clitorisul. Se simțea straniu de bine, iar felul în care el mișcă jucăria înăuntru, mai că o făcea să ceară singură următoarea bilă.

O tortura de minute bune doar cu acele 3 bile, iar excitatia crescuse. Simțise că o vrea și pe a patra, deși îi plăcea ce senzații îi dădea când o scotea pe ultima și o baga din nou. Târfa din ea voia mai mult, devenea tot mai nesătulă.

- Hayden, îi gemuse ea numele, vreau mai mult! Ceruse fără rușine, mânată de dorință pură.
O aștepta să cedeze, însă era surprins că ceruse din prima.
Băgase rapid una după alta și a patra și a cincea bilă, scoțându-le brusc apoi, doar pentru a le îndesa la loc. Mai turnase puțin lubrifiant și repetase mișcarea de câteva ori, scoțând bilele de tot și băgând înapoi până la a șasea bilă.

- Îți place, păpușă? Întrebase el, mișcându-si degetele deasupra clitorisului fetei, mai repede decât înainte.

- La naiba, da! Strigase ea, aproape de un alt orgasm provocat de jocul lui Hayden, atât cu bilele cat și cu degetele pe clitorisul ei.
Băgase bilele mai rapid și mai brutal, scoțându-le mai apoi pe toate, până când simțea chiar el că nu mai rezistă, și îi analizase bine anusul.
Nu avea să doară, era mult prea excitată și lubrifiata...jocul cu bilele o lărgise suficient.
De data aceasta cand scosese brusc bilele, în locul lor intrase până la jumătate mădularul întărit.
Nu se simțea la fel pentru Allison și nici nu calculase bine. El era mult mai mare decat acele bile amărâte.
Fata aproape tipase de plăcere cand penisul înaintase. Durea puțin dar dorința mare o ajutase.
Acum Hayden pompa puternic în fundul păpușii. I se părea incredibilă. Știa că de acum încolo ea îi va satisface orice fantezie și era nerăbdător.
Intra și ieșea fara oprire din fundul fetei, strângând de fesele deja roșii, de la palmele pe care le primise.

- Drace! O să îti fut așa fundul în fiecare seară! O avertizează el și ea geme.

- Îți place, Alli? Vrei să mă simți adânc în fundul tău în fiecare seară? O întreabă vrăjit.
Alisson încercase să răspundă,  desigur, afirmativ, însă o lovise un nou orgasm, când Hayden intrase de câteva ori și în vaginul ei proaspăt dezvirginat.
El încă nu se saturase, se chinuia să reziste mai mult, înfundat în plăcere.
Intrase înapoi în fundul fetei, de data asta schimbând ritmul.  Nu mai pompa ca un nebun, ci o pătrundea mai încet și mai adânc.
Allison era terminată, se simțea fără vlagă și aștepta ca bestia să termine. Oricât îi plăcea, era mult prea mult pentru o primă oară.
O penetrase pentru o ultimă oară în anus, lăsându-şi sperma să se golească  înăuntrul ei. Îi oferise o palmă peste fund și un zâmbet ștrengar.

- Sper că ți-a plăcut pedeapsa, păpușă! Îi spune și se așează lângă ea, pe pat.

- Sunt extenuată, Hayden! Se plânge ea și acesta râde.

- E doar începutul. Nu am glumit când am spus că ți-o voi trage în fund în fiecare seară. E partea mea favorită, deși nici restul nu sunt de ignorat.

Știa că o câștigase pe Allison. O avea la picioare. Avea să se folosească de asta mai târziu.
O verificase în ambele locuri penetrate, căci era obsedat de imaginea unei păsărici proaspăt deflorate, și o trimisese la dus.  Alisson executase imediat și îi spusese că îl va aștepta și pe el în cameră.  Nu avea să meargă până următoarea zi, oricum.

Deși aștepta cu nerăbdare să o vadă pe Amely și să o mai umilească puțin pentru cum se purtase, se oprise la ușa gemenelor.  Își primise porția de sex pentru moment, dar puțină distracție nu strica niciodată.
A deschis ușa, intrând peste ele. Una dormea, iar cealaltă privea pereții.  Erau absolut identice, știa că va dura mult până le va diferenția.
Totuși, faptul că aveau muzica pornită în cameră îi dădea idei. Spera doar sa funcționeze.
Îi făcuse semn celei treze să nu îndrăznească să o trezească pe cealaltă și se apropiase de pat. Fata dormea doar cu un neglijeu de culoarea piersicii pe ea. Lor nu le dăduse nici un fel de haine. Erau mult prea senzuale și sexy ca să le acopere.
Își dusese degetele între picioarele frumoasei adormite și o făcuse să le desfacă. Priveliștea era minunată.
Buzele micuțe și roz adăposteau gaura strâmtă a fetei. Atât de pură! Neatinsă! 
Îi ordonase în șoaptă celeilalte să desfacă și ea picioarele, dar refuzase.  Aproape plângea și făcea zgomot.

- Ascultă, scumpo.. ori îmi arăți ce vreau, ori voi fi nevoit să îți pedepsesc sora pentru asta! Dacă se trezește din vina ta, am să o iau chiar aici,  în timp ce tu privești, și îi voi spune că tu ești responsabilă pentru ce pățește! Șoptește el încrezător. Șantajul ăsta funcționa întotdeauna, la fel cum făcuse și de această dată.

- Spune-mi numele tău, frumoaso!  Îi cere încercând să afle care este.

- Anabelle, îi spune cu vocea tremurând.

- Sora ta doarme adânc de obicei? Continua să o interoghează.

- D-da..Se bâlbâie fata.

- Perfect! Vreau să îți desfaci picioarele în fața mea, apoi să începi să te mângâi singură. Nu uita că pentru tot ce refuzi tu să faci, am să îți pedepsesc sora.
Câteva lacrimi curgeau din ochii fetei, dar era mult prea speriată ca să scoată vreun sunet.  Nu își dorea ca Brianna să pățească ceva din cauza ei.

- Îmi pierd răbdarea! O anunță Hayden.

Cu frică, Anabelle își trase ușor neglijeul mai sus și își desfăcuse picioarele, mult prea puțin față de dorințele lui Hayden.
- Mai mult! Vreau să văd tot! O anunță bărbatul iar ea ascultă.
La naiba cu el,  până și labiile le aveau la fel!

- Te atingi singură acum? O întreabă și își umezește un deget cu salivă, ducându-l între buzele surorii ei adormite, ca o amenințare.

Aceasta își duce rapid mâna pe femenitatea sa, mângâindu-se singură.

- Nu plec de aici până nu termini! O anunță Hayden, aplecându-şi capul între picioarele Briannei.

- Nu! Îl oprește Anabelle. Fac ce îmi ceri!

- Hmm..Într-un mod sau altul tot o vei face.  Relaxează-te și atinge-te în continuare. Vin și la tine imediat! Poruncește și își așează limba ușor pe păsărica adormitei. Chiar dormea adânc, în special că le administrase doze mici de sedative și somnifere, pentru a fi liniștite primele zile. 
Brianna se mișcase puțin și el se oprise, dacă se trezea îi strica planul.
Mai bagă limba adânc o ultimă oară apoi se mută la Anabelle.

- Vreau să văd dacă și gustul îl aveți la fel, o informează, apoi își bagă capul între picioarele ei.

》》》》》》》》》》
Continuarea după mult timp! Cum vi se pare? Ce credeți că îi va face Anabellei? Dar lui Amely?
Și întrebarea pt sinceri...vi-am udat chiloții, respectiv vi-am ridicat organele? 😂😂😂

Cele 8 Păpuși (18+)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum