14. Darcy

17.3K 403 12
                                    

Darcy era terifiată. Stia cat de serios vorbeste Hayden. Nu mai avea scapare, trebuia sa aleaga. Fie o facea ea, fie Hayden le va face pe toate trei. Stia ca oricum intr-un final, fiecare din cele trei se va intampla. Acum putea doar sa traga de timp.
Dar ce ar putea alege?
Oralul? Ar putea fi o optiune. Cel mai simplu dintre toate. Dar pentru ea nu parea simplu. Nu mai facuse asa ceva. Daca nu ii placea monstrului sau din greseala l-ar prinde cu dintii? Ar fi pedepsit-o, cu siguranta. Daca ar fi atat de scarbita incat ar vomita? Voia sa o puna sa inghita, la naiba! Trebuia sa se gandeasca rapid, Hayden parea ca isi pierde rabdarea.
Sa o dezvirgineze? Nu! In nici un caz! Nu se simtea pregatita. Nu el era omul cu care ar fi vrut sa inceapa asta. Nu ar fi vrut sa ii daruiasca lui puritatea ei. De fapt, in momentul de fata nu ar fi vrut sa o daruiasca nimanui. Fusese atat de revoltata pe acest barbat incat se gandise sa seduca un angajat de al lui, ca sa se culce cu ea. Observase obsesia lui pentru fete neatinse de altii. Poate asa nu ar mai fi vrut-o si ar fi lasat-o in pace.
Analul? La dracu! Acele degete ale lui Hayden nu erau prea comfortabile acolo, dar mai altceva? Totusi, cu atat de mult lubrifiant nici nu o duruse.
Poate daca l-ar fi cunoscut in alte contexte, fara sa stie ce fel de psihopat este, l-ar fi placut. Hayden era un barbat atragator si trebuia sa recunoasca, felul in care o linsese o excitase putin, dar tot nu il dorea. Voia doar sa nu il mai vada niciodata si sa se intoarca la viata ei linistita ce inainte i se paruse plictisitoare.
Avea impresia ca trecuse o eternitate de cand el ii astepta raspunsul.

- O sa le iau pe toate trei, Darcy! Pentru ca esti atat de neascultatoare si nu alegi calea cea simpla, o sa iti iau tot si data viitoare vei stii cum sa te porti, ii spune el incepand sa isi adanceasca acele doua degete in anusul ei.
Panica a crescut in interiorul lui Darcy, auzindu-l.
-Stai! Tipa speriata si inghitind in sec, ii ofera raspunsul mult asteptat lui Hayden. Continua ce ai inceput, spune ea, vorbele abia auzindu-se.
Un ranjet de satisfactie ii aparuse pe chip. O facuse sa accepte exact ce voia el.
- Ce am inceput, Darcy? O provoaca el, dorind sa auda cuvintele murdare parasindu-i gura.
- Ce faci acum, spune ea, evitand sa ii ofere un raspuns complet.
- Spune-mi exact ce varianta alegi, papusa.
- A treia! Raspunde sigura pe ea, de data aceasta. Vazuse ce face Hayden. Voia sa o intimideze si sa o domine.
- Te joci cu focul. Spune-mi mai concret, sau s-ar putea sa le confund.
- Aleg.. analul, spune spășită si inghite iarasi in sec.
- A fost asa greu, iubito? Acum sa iti spun regulile. Fie participi si tu, fie o sa te doara rau de tot. O sa te dezleg si nu mai incerca sa fugi. Vei ajunge doar pe hol, unde te asteapta angajatii mei. Urasc fetele neascultatoare si le pedepsesc rau cand nu fac ce le spun. Ai inteles, frumoaso?
Aceasta aproba, simtindu-si corpul tremurand. Nu se gandise prea mult cum o sa fie asta. Spera doar sa nu fie dureros.
Hayden ii desface catusele si ii mangaie chipul.
- Saruta-ma acum, Darcy! Ii ordona si aceasta se forta sa nu planga. Isi apropiase buzele de ale lui si le atinsese scurt. Barbatul chicotise.
- Lasa-ma sa iti arat cum! Ii spune si ii prinde chipul intre palmele lui, oferindu-i in sarut in toata regula, la care se simtise obligata sa raspunda.
Hayden se dezbracase complet, apoi luase tubul de lubrifiant, punandu-si putin pe penis.
- Atinge-ma! Ii cere si ea il privii speriata. El ii luase mana si o pozitionase pe scula lui, ajutand-o cu miscarile potrivite, lasand lubrifiantul sa ajunga pe toata. Nu voia sa ii provoace durere. Avusese de la inceput o slabiciune pentru ea.
Incepe sa o sarute, in timp ce mainile lor ramasesera in acelasi loc.
- Te descurci de minune, o anunta el. O sa vezi ca daca te porti cum trebuie, nu vei avea atat de suferit. Aseaza-te pe marginea patului, in genunchi, cu spatele la mine, iubito.
- Hayden, nu vreau sa ma doara, spune rusinata si face intocmai cum i s-a spus. Ii provoca repulsie. Ce simtea acum era datorat doar excitatiei.
- Daca te lasi dusa de val, va fi chiar placut. Ti-am spus ca nu voi fi brutal daca nu ma provoci, o linistise el, venind in spatele ei.
O sarutase pe gat, coborand apoi pe umar, iar cu o mana ii masa sanul dezgolit. Cealalta mana o dusese la clitoris, stimulandu-l pentru cateva secunde.
Isi basase penisul printre fesele ei, fara sa il introduca in anus. Ii prinse parul intre degetele lui, aplecand-o in fata. Aceasta se asezase in patru labe, iar el ii desfacuse fesele. Era al naibii de excitat, abia astepta sa i-o traga, chiar si numai in fund. Avea sa lase cealalta parte pentru final.
Luase mai mult lubrifiant si il turnase la intrarea fetei. Incepuse sa masese, penetrand-o cu degetele.
- Nu este asa de rau, nu-i asa? Intreaba insa aceasta nu raspunde. Spune-mi, papusa. Doare? Ea refuza in continuare sa ii raspunda, iar el o penetreaza mai adanc, incercand sa mai adauge un deget.
-Ti-am spus sa participi, daca nu vrei sa fiu rau, o ameninta el.
- Acum doare putin, Hayden! Spune intr-un final si el scoate al treilea deget cand o aude gemand.
Ia pernele si le aseaza sub abdomenul fetei, pentru a ramane in aceeasi pozitie, cu fundul ridicat.
- Acum ar fi bine sa nu stai incordata, ca sa nu doara. Lasa-ma sa ti-o bag in fund, iubito, ii spune si isi aseaza penisul la intrarea ei.
Isi impinsese putin capul, cu mana, tinand in continuare fesele ei despartite. Nu intrase atat de usor cum se asteptase si Darcy gemuse. Nu era la fel ca si cu degetele.

- Mai vrei sa pun lubrifiant, frumoaso? O intreaba in timp ce ii plesneste o fesa.

- Da, raspunde ea scurt. Simtise ca se umezise intre picioare si nu din cauza lubrifiantului. Senzatia era chiar placuta.
Hayden o asculta si isi scoase capul, punand mai mult lubrifiant.
O luase de la capat, incercand sa o patrunda usor. O bagase putin mai adanc, iar Darcy gemuse.
- Doare! Striga la el.
- Inca putin, iubito, spune si o baga pe toata, apoi ramane cateva secunde asa, bucurandu-se de senzatie. Locul stramt ii provoca placere. Darcy incercase sa se traga, insa el ii prinsese talia si o tinuse in acelasi loc.
- Stai cuminte, in curand o sa iti placa! Ii spune si incepe sa faca miscari usoare. Fara sa vrea, lui Darcy ii scapau gemete si incepuse sa se lase prada noilor senzatii. Il ura atat de mult pentru ca o facea sa ii placa ceva atat de murdar!
Hayden marise ritmul patrunderilor, pompand tot mai tare si mai adanc, lovind-o din cand in cand cu palma peste fund sau strangandu-i fesele in mainile lui mari.
- Iti place, nu-i asa? O intreaba si aceasta dezaproba. Hayden stia ca mintise si o patrunse si mai tare. Se prefacuse ca vrea sa o patrunda in alt loc.
- Opreste-te! Sare ca arsa aceasta si se intoarce cu fata la el.
- De ce minti, Darcy? Ii spune sarutand-o apasat si se pune peste ea. Daca tot spui ca nu iti place, putem incerca altceva.
- Bine, Hayden. Imi place. Multumit?
- Foarte.
- Doar nu fa altceva! Il roaga si incearca sa il impinga de pe ea.
El se trage si o aseaza pe lateral, venind in spatele ei. Schimbase pozitia. Isi bagase madularul la loc, gemand de placere. O lovise cu el peste fese si incepuse sa il bage lent, apoi il scotea de tot, facand-o sa simta de fiecare data capul sau.

- Ce ar fi sa vii tu deasupra? Ii propune.
- Cum? Intreaba ea.
Hayden se asezase pe spate, facandu-i semn sa vina peste el. Asa ii putea vedea mai bine expresia fesei si sanii care se miscau odata cu fiecare penetrare.

- Lasa-te usor pe spate si sprijina-te in maini, o indruma si ea il asculta. Inca nu era in ea.
Isi prinsese penisul in mana si o pusese sa se aseze pe el. Darcy isi ridica bazinul si se asezase asa cum ii ceruse.

- Misca-te acum pe el, iubito! Gaseste ritmul care iti place, ii spune. Ajutata de Hayden, incepe sa se lase in jos si in sus de-a lungul barbatiei lui.
Hayden ii prinsese un san cu mana si cand nu mai avusese rabdare, o aruncase de pe el, pe pat si o asezase pe burta.
Avea nevoie sa isi dea drumul si miscarile ei lente il chinuiau.
Se pozitionase deasupra ei si i-o bagase imediat cat de adanc putuse. O penetra rapid si profund, gemetele amandurora umpland linistea camerei.

- Atinge-ti singura clitorisul, Darcy! Ii porunceste si vede cum mana fetei se strecoara spre locul dorit, de parca asta voia si ea sa faca.
O simte cutremurandu-se si isi da si el drumul, direct in fundul ei, ramanand asa cateva secunde.
Se pare ca si ea si Allisson erau perfecte pentru anal. Odata avea sa le-o traga impreuna, insa abia dupa ce ii va lua si ei virginitatea.
Isi duce si el mana printre pliurile ei moi si simte umezeala dintre ele. Era inundata. Ii placuse mai mult decat voia sa spuna.
Se ridicase si incepuse sa se imbrace, apoi, inainte sa iasa din camera, adaugase:

- Sa alegi ceva si pentru poimaine, iubito!

Cele 8 Păpuși (18+)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum