16. Amely

13.9K 332 65
                                    

Hayden deschise usor usa camerei lui Amely, intrand fara sa faca zgomot.
Parul negru ii era rasfirat pe perna alba si buzele ii erau intredeschise. Dormea linistita, asezata pe o parte, cu mana sub cap. Ramasese cateva secunde, privind-o. Era atat de frumoasa. Si-ar fi dorit sa ii sarute buzele pline si sa nu ii mai dea niciodata drumul.
Pasise temator spre pat, asezandu-se in partea libera. O sarutase usor pe frunte, fiind cu fata spre el. Oftase in sinea lui. Se abtinea cu greu sa ii reziste lui Amely. Era ceva la ea, ce nu il lasa sa stea departe prea mult timp. Nu simtise nici macar pentru Darcy acele lucruri. Darcy il atragea intr-un mod ciudat si atat.
Fusese si la ea zilele trecute, insa il implorase sa ii mai dea cateva zile sa se obisnuiasca cu noua situatie. Spre norocul ei, Hayden acceptase. Oricum nu avea chef de jocuri. Era mult prea obosit de la birou si alesese calea usoara..Allisson, care era mereu dispusa sa il satisfaca.
Prins in gandurile lui nu mai fusese atent la Amely, pana cand aceasta nu incepuse sa mormaie ceva. Crezuse ca s-a trezit, insa o vedea fastacindu-se si cu o expresie incruntata pe chip. Probabil avea un cosmar, isi spusese si incercase sa ii mangaie chipul, pentru a o linistii. Corpul ei parea cuprins de spasme si incepuse sa strige incet, desi inca era intr-un somn adanc. Se panicase cateva momente. El ii facuse asta? Cat de urat trebuie sa viseze?
Fara sa stea pe ganduri o trase in bratele lui, sarutand-o pe crestetul capului si incercand sa o asigure ca e un cosmar.

- Nu, nu, nuu! O auzise zicand si isi daduse seama ca nu se trezise

- Amely, shh! Linisteste-te! Visezi urat, iubito! Incepuse sa se zbata si sa se agite si mai tare.

- Amely, trezeste-te! Striga de aceasta data el, ingrijorat.
O vede deschizand ochii si incercand sa scape din bratele sale, inca speriata. Fruntea ii era transpirata si tremura.

- A fost doar un vis, calmeaza-te! Nu se intampla nimic! O asigura el insa ea se smuceste.

- Ce cauti aici, Hayden? Il intreaba cu o voce stinsa. Parea extenuata, desi totul durase doar cateva momente. Ii vedea pieptul ridicandu-se si coborand rapid.

- Aveai un cosmar, ii spune el, nestiind ce altceva sa zica.

- Le am aproape in fiecare noapte si totusi nu ai mai aparut aici pana acum. Deci ce faceai in canera mea? Intreaba pe un ton veninos.
Ceva il duruse auzind despre cosmarurile ei. Deci asta se mai intamplase.

- Ai venit sa imi arati ca ma poti avea oricand doresti, fie ca sunt de acord sau nu? Continua ea, incercand sa ii aminteasca ce a spus cu o saptamana in urma. Voiai sa ma abuzezi din nou? Sau sa iti dovedesti tie cat de usor imi poti sucii mintile?

- Inceteaza, Amely!

- Sunt vorbele tale, Hayden! Pentru ce naiba ai venit? Ce vrei de la mine daca nu sex?

- Amely, iti mai spun o singura data, inceteaza! Maraie el printre dinti.

- Ca daca nu, ce? Scoti bestia la suprafata din nou? O sa ma ranesti, cum faci de obicei? Nu mai ai nimic care sa ma surprinda! Ii striga ea in fata, insa contrar vorbelor ei, gestul lui Hayden chiar o surprinde. Se ridica in picioare si o trage in bratele lui, tinand-o strans la pieptul sau si sarutandu-i fruntea. Cateva lacrimi iesisera din ochii lui Amely. Se enervase atat de tare. Nu ii era frica de el, ii fusese atunci cand nu il recunoscuse, cand vazuse rautatea din ochii lui si placerea de a o ranii, insa nu si acum. Isi daduse seama ca era o masca. Ca il duruse adevarul pe care ea i-l aruncase in fata. Era convinsa ca Hayden o iubise pe Megan si dupa parerea ei..inca o facea. Si ei bine.. asta o durea cel mai mult. 

- Iarta-ma, ii sopteste Hayden si Amely isi ridica privirea spre el. Nu ii venise sa creada ce auzise. Voia sa se convinga ca fusese real. Nu am vorbit serios. Nu m-am culcat atunci cu tine pentru asta si nici nu am vrut sa te ranesc, continua el.

Cele 8 Păpuși (18+)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum