Hoofdstuk 22~ Prom dress

2K 48 8
                                    

{Haylay}

Als we een half uur op mijn kamer hebben gezeten besluiten we om te gaan. "Jongens? Wij vaan shoppen!" En ik trek de deur achter ons dicht. Eenmaal aangekomen in de stad lopen we duizenden winkels in en uit, maar de perfecte jurk kunnen we niet vinden!

Waarom is het zoo moeilijk om een goede jurk te vinden??

En dan lopen we de perfecte winkel in! Overal hangen mooie lange gala jurken. Alle soorten en maten zijn hier te vinden, maar hoe moeten we ooit een keuze gaan maken? "Haylay is dit iets voor jou?!" Roept Rain vanuit de andere kant van de winkel "Nehh, die is te simpel! Maar is dit wat voor jou?!" En ik hou een groene jurk om hoog. Na drie uur hebben we allebei onze perfecte jurk gevonden!

Eindelijk!! Ik ben er zo blij mee!

Eindelijk!! Ik ben er zo blij mee!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Jurk van Rain ^

Jurk van Haylay ^

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Jurk van Haylay ^

We besluiten om nog even ergens wat te gaan drinken en zoeken een terrasje op. Uiteindelijk vinden we een gezellig cafeetje en bestellen we allebei wat te drinken met een groot stuk taart. "Ik ben zo benieuwd wat de jongens ervan gaan vinden!!" "Ja ik ook, maar wie moet ik meevragen naar het Kerst gala? Jij hebt Max, maar ik..." "Jij moet Liam mee nemen duh, jullie hebben gezoend en hij ziet je zitten!" "Ja maat Logan dan?" "Ehmm.... ja daar heb ik nog niet over na gedacht?" "Dat dacht ik." "Wat nou als je hun gewoon laat kiezen?" "Dat heb ik geprobeerd maar ze zeggen dat dit mijn ding is en ze niet boos worden als ik iemand niet kies." "Dan is het makkelijk, je kiest Logan! Kijk jij en Logan zijn het droom koppel, iedereen zou in jou schoenen willen staan! Hij is een echte hunk, alle meisjes van het St. Cecilia zullen met hem willen, maar hij wil jou!" "Maar ik vind Li.." Maar Rain onderbreekt me. "Nee niks te Liam, je gaat met Logan, simpel!" En dan knik ik maar instemmend.

Is het waar, ben ik verliefd op Logan. Maar waarom zie ik Liam voor me als ik met Logan ben?

We hebben nog een uurtje op het terras gezeten en toen zijn we weer naar het internaat gegaan. Onze jurken hebben we nog geheim gehouden. Maar je merkt dat de jongens gespannen zijn, gespannen voor wie ik ga kiezen. Maar ik weet het niet, Rain zegt dat ik voor Logan moet gaan. Maar wat wil ik?

Het is 19:00 en Rain is net naar huis gegaan. Ik zit op mijn kamer als ik geklop hoor, "Haylay, mag ik binnen komen?" Het is Logan. "Ja, kom maar binnen." En de deur gaat open. "De jongens en ik hebben een voorstel?" "Ehm.... oke?" "Als jij niet iemand wilt kiezen voor het kerst gala, dan kiezen wij iemand." "Hoe dan?" Vraag ik verward. "We mogen allemaal een naam op een briefje schrijven die doen we in een pot, en daarna tel jij wie de meeste stemmen heeft, die gene gaat met jou mee als jou date. "Oke is goed!"

Het is de volgende ochtend en vandaag gaan we kijken wie mijn date word. Ik weet eigenlijk niet op wie ik hoop? Als ik de woonkamer binnen kom zie ik dat iedereen al wakker is en ze allemaal al een briefje in de pot hebben gedaan. "Nu is het aan jou." En Cain geeft me de pot. "Okee....." en ik begin zenuwachtig te tellen.

Liam: 1
Mika: 1
Cain: 1
Max: 0
Logan: 2
Benjamin: 1

"En wie is het?" Vraagt Max "Ehmm, het is Logan." En ik kijk meteen Liam's kant op die weg loopt van tafel. En dan kijk ik naar Logan die naar me toe komt lopen en me een knuffel geeft. "Ik hoop dat je blij bent met mij als je date." Fluistert hij in mijn oor. En ik knik.

Oehh die word drama, laat even wegen wat jullie van de twist in het verhaal vinden, en dat ik dit nu pas verander! Verder hoop ik dat jullie het leuk vinden!

xxx

Een jongensinternaat?! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu