Hoofdstuk 4~ Friends

3.4K 74 13
                                    

{Haylay}

Eindelijk, ik ben er! Vanaf mijn oom en tante is het drie kwartier fietsen naar de stad.

Ughh.......

Ik zet mijn fiets in de fietsenstalling en kijk rond of ik Rain al zie. Maar nee, ze is er nog niet. Als ik de fietsen stalling uit loop, bots ik perongeluk tegen iemand aan, "Kan je niet uitkijken?!" Zegt een stem waarbij ik gehoopt had hem nooit meer te hoeven horen. "Sorry, ik zag je niet staan, volgende keer beter." En ik wil door lopen maar ik word tegen gehouden door twee sterke armen. "Dacht jij er zo makkelijk vanaf te komen meisje?" "Ja dat dacht ik inderdaad, dus laat me nu maar weer los, en kom nooit meer in mijn buurt oké?!" Zeg ik op een bitchi toon. Ik probeer los te komen maar hij heeft me te goed vast. "Dacht je soms dat ik je niet meer zou herkennen. Hahlay?" En hij draaid me om waardoor ik recht in zijn ogen kijk.

De ogen die ik voor de rest van mijn leven wou vergeten. De ogen die me zo veel pijn en verdriet hebben gedaan, maar die me ook lief hebben gehad. De ogen waarvoor ik me altijd voor heb verstopt, en waarvoor ik me altijd zou willen blijven verstoppen.

"Hey, Noah wat moet je!" "Ik wil JOU!" "Je weet dat dat nooit ga gebeuren, ik trouw nog liever met een mest hoop, dan dat ik jou nog 1 keer in mijn hele leven zie!" En ik probeer weer weg te komen. "Gaan we het nu zo spelen?" En hij draait mij weer om zodat ik hem wel moet aan kijken. "Dacht het even niet, liefje. We gaan het op mijn manier doen, en deze keer kom je er niet mee weg. Niet nog eens!" En hij laat me gaan.

Ik ren zo hard als ik kan weg, weg van Noah. Ik ga naar de ijssalon, ik ren zo hard als ik kan, om hier weg te komen. Ik heb hem zo lang kunnen ontwijken. Ik heb zo hard moeten vechten om hem te vergeten en bij hem weg te blijven. Maar nu begint het weer vanaf het begin.

De tranen rollen over mijn wangen, en ik ren verder naar de ijssalon.

{Rain}

Ik ben bij de ijssalon en sta al een paar minuten op Haylay te wacht, ik heb zoveel zin om haar weer te zien. Maar waar blijft ze nou?

Net als ik die vraag stel aan mezelf komt ze aan rennen, met een lach op haar gezicht.

"Haylay, wat heb ik jou gemist!!" En ik geef haar een knuffel en een kus op haar wang. "Ik jou ook, ik heb je al zo lang niet meer gezien! "Zullen we een ijsje halen dan praten we binnen verder." We lopen naar binnen en bestellen een ijsje. Ik een horentje met yoghurt en kersen, en Halay een bakje met Citroen en aardbei.

Na ongeveer een uurtje hebben we ons ijsje op en heel wat bij gepraat en besluiten we de stad in te gaan. We gaan vele winkels in en uit en na zo'n 3 uur zijn we klaar en lopen we naar een terrasje om wat te drinken.

{Halay}

We zitten op een terrasje, als ik zijn ogen weer zie. Op het plein, daar staat hij tussen een paar vrienden, en een paar meiden, die volop aan het flirten zijn met Noah.

Ughh......... wat zien die meiden toch in hem, het is een lelijk, niet te vertrouwen , en een stom achterbaks joch!

Ik kijk hem nog zo'n 2 minuten aan in zijn ogen, terwijl Rain honderduit tegen me zit te praten, als ik op eens Beau zie. "Hey broertje, kom je er ook bij zitten?" Hij hoort het en loopt onze kant op, "Hey Daan, Hey Rain." Bij het uitspreken van haar naam moet hij blozen!

Zo Cutee! het zou me niks verbazen als die 2 nog een keertje een stelletje worden."

Srry voor slechter hoofdstuk, ik had niet heel veel inspiratie. Hopelijk is volgende hoofdstuk beter. Laat nog even reactie achter wat je er van vond

xxx

Een jongensinternaat?! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu