Hoofdstuk 6~ Time to say goodbye

2.8K 75 3
                                    

{Haylay}

Vandaag gaan we naar het internaat! Ik heb nog geen woord tegen iemand gezegd sinds het ons is verteld. Het liefst lag ik nu nog in mijn bed, op mijn oude kamer. Met mijn vader die de krant las aan de keuken tafel met een kop koffie. Mijn moeder die op de bank zat te lezen met een kopje thee. Niek die net van de sportschool terug komt en onder de douch staat. En Beau met een kater in zijn bed.

Dat was de perfecte ochtend, vaarwel fijne ochtenden, Jongens internaat Here I come!! Ugh.....

Het is 10:32 en om elf uur gaan we weg. "Halay, kom je even afscheid nemen, we gaan zo weg! En pak je laatste spullen nog even." Roept mijn tante naar boven. "Ik kom er aan!" Ik pak m'n oplader uit het stopcontact, check mijn haar en make-up en loop naar beneden.

Ik ga natuurlijk wel naar een school met alleen maar jongens! Dus er goed uit zien is zeer belangrijk!

Ik heb een cute outfit aan en m'n haar laat ik los over m'n schouders hangen, en mijn make-up, ja hoe zal ik het zeggen. Perfect om jongens tegen te komen?!

Als ik uit het raam kijk zie Niek en Beau al buiten staan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als ik uit het raam kijk zie Niek en Beau al buiten staan. Ik loop de trap af naar beneden, door naar buiten. Ik kijk nog 1 keer naar binnen en trek dan de deur achter me dicht.

Mijn nichtjes en neefjes komen op mij afgerend, en al snel word ik geknuffeld. Ik maak me los uit de omhelzing, en ga naar Niek en Beau. Ik geef ze een dikke knuffel en fluister "Ik zie jullie snel weer, niet bang zijn ik red me wel. En ik stop niet met zoeken voordat Daan weer bij ons is. Ik maak me los uit de omhelzing en kijk ze nog één keer aan. Dan loop ik weg.

Ik geef mijn oom nog een kille blik en dan stap ik de auto.

Die eikel hoef ik voorlopig niet meer te zien!

Maar ik wil dat mijn laatste indruk een goede is, dus draai ik me om en geef ik een glimlach aan hem.

Als ik in de auto auto zit doe ik het raam nog één keer open en geef iedereen een kus handje "Ik zie jullie bij het familie weekend!" En we rijden de straat uit.

Na 3 en een half uur te hebben gereden, komen we bij een heel, maar dan ook heel groot land huis aan. Het heeft een grote tuin. En mooie fonteinen.

 Ik stap uit, en m'n tante en ik pakken m'n koffers

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik stap uit, en m'n tante en ik pakken m'n koffers. Ik neem afscheid van m'n tante en loop door de tuin naar de deur, die uit komt in een grote hal. Ik kijk even rond, en ik zie vooral "Jongens"

Ugh.... dut word nog een lang school jaar!

Ik loop naar de Bali en geef m'n naam door, "Haylay Mills." Ze kijkt me even aan en zegt dan, "Eindelijk een meisje, ik hoop dat het je bevalt hier. Je deelt een kamer met nog 6 andere. Het is kamer 179, op de 6e verdieping. Je koffers worden zo naar boven gebracht." Ik kijk haar aan en knik dan, "Is goed, heel erg bedankt." En ik laat m'n koffers bij de bali achter.

Ik loop door een deur en kom bij een soort restaurantje uit.

Het ziet er erg gezellig uit! Ik loop verder en ga weer een deur door

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het ziet er erg gezellig uit! Ik loop verder en ga weer een deur door. Ik kom weer in een hal uit. Ik loop de grote wenteltrap op, en Ik kom op een gang uit met nog een trap, en dan is er weer een trap, en nog 1 en nog 1 tot dat ik Opgegeven moment bij de zesde verdieping ben.

 Ik loop de grote wenteltrap op, en Ik kom op een gang uit met nog een trap, en dan is er weer een trap, en nog 1 en nog 1 tot dat ik Opgegeven moment bij de zesde verdieping ben

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Er staat een bankje, en er hangt een mooie spiegel. Als je verder loopt kom je bij een mooie glazen deur, en kom je op een groot balkon, die elke verdieping heeft. Als je dan naar rechts gaat kom je in een lange gang uit met ongeveer 10 kamers. Ik loop door de gang tot ik bij kamer 179 ben. Ik verzamel al mijn moet en klop aan. "Moment, ik kom er aan!" Roept een jongens stem.

Wie zullen haar kamer genoten zijn? Wat hopen jullie dat er gaat gebeuren?!

XX

Een jongensinternaat?! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu