Hoofdstuk 19~ Loser of Lover

2K 44 2
                                    

{Liam}

Wat vooraf ging!

"Je krijgt de trui terug als ik een kus krijg." En ik grijns. Ik hoop zo dat het lukt, Haylay is het knapste meisje dat ik ooit heb gezien. Maar de jongens en ik hebben wat afgesproken. Niemand mag met haar naar bed, niemand mag haar zoenen, en niemand mag haar verleiden, of haar hart breken. Nu hoop ik dat ik met dit smoesje het toch voor elkaar krijg om haar te zoenen!

Nu!

"Dus wat gaat het worden, je zoent mij en jij krijgt de trui zodat je van dit akward moment af bent. Of je zit hier vast in dit akward moment. De keuze is yours." Zeg ik, en ik probeer zo serieus mogelijk te blijven. Maar haar reactie is niet wat ik had verwacht, ze rent huilend weg? "Gozer waar the fuck ben je mee bezig!" Roept Max boos. "Nou je kan me ook bedanken hoor inplaats van snauwen, want nu heb je haar wel in haar BH gezien, en anders was dat je nooit gelukt!" En ik zie hem nadenken, maar dan veranderd dat in een boze blik. "Ach man, doe normaal. Je hebt haar gekwetst, ze rende huilend weg!" Roept Benjamin nu ook. En dan begin ik ook zo mijn twijfels te krijgen.

{Haylay}

Hoe kon hij, hoe kon hij dat zeggen! Ik ben huilend weg gerent nadat Liam dat zij. Ik lig nu op mijn bed en de tranen stromen over mijn wangen, niemand weet waarom ik moet huilen maar ik wel, en Noah weet het waarschijnlijk net zo goed! Die eikel heeft mij 3 jaar lang gebruikt. En nu komen alle herinneringen van die 3 horror jaren terug! Ik kijk op mijn wekker en zie dat het half 10 is. Veel te vroeg voor een vrijdag, maar ik ben klaar met vandaag, deze dag moet gewist, verwijderd en weg gegooid worden uit mijn gedachten!! Maar of dat gaat lukken?

's ochtend word ik wakker van de zon die op mijn gezicht schijnt. Ik stap kreunend uit bed en loop naar de bad kamer, als ik de deur open doe zie ik de trui liggen. Maar niet alleen de trui, ook een briefje.

Lieve Haylay

Het spijt me van gisteren, ik had het niet mogen doen! Hier heb je de trui terug, ik beloof dat ik zoiets nooit meer zou doen.

Vergeef je me
xx Liam

Ik staar nog een poosje naar het briefje. Dan trek ik de trui over mijn hoofd en loop mijn kamer uit, door naar de kamer van Liam. Als ik de deur open wil doen zit ie op slot. "Shit!" En ik bons op de deur. "Liam, doe open!" En ik hoor gekreun uit zijn kamer komen. "Wie is daar?!" Hoor ik zijn ochtend stem roepen. "Ik! Doe is open." En de deur gaat op een kiertje. "Heej, jou had ik niet verwacht. Het spijt me, echt! Ik had het nooit mogen doen!" En hij kijkt verdrietig naar de grond. "Ik vergeef het je." En ik til zijn hoofd op. "Echt, jij had ook niet kunnen weten dat ik zou gaan huilen. Het is je vergeven." Als ik dat heb gezegd wil ik weer weg lopen maar hij pakt mijn hand vast, hij trekt mij naar zich toe en kijkt me in mijn ogen aan.

Damn! Hij ziet er echt goed uit, zijn haar zit door de war en hij draagt een voetbal short zonder een shirt. Waarom is het me nooit opgevallen hoe knap hij is, en lief en.....

Ik word wakker uit mijn gedacht als ik zijn adem tegen mijn lippen aan voel, en dan voel ik zijn lippen op de mijne. Ze zijn zacht, en ik had nooit verwacht dit te voelen. Hij trekt mij naar binnen en doet zijn deur dicht. Hij legt me op zijn bed en onderbreekt dan de kus. Hij hangt boven me en we ademen diep. Ik ga met mijn hand over zijn boven lichaam.

"Liam! Ben je al wakker?!" Roept Logan vanuit de keuken, en het moment word verbroken. Ik ga snel van het bed af, pak een voetbal short uit zijn kast, en ga snel naar mijn eigen kamer.

Wie had dit verdacht? Hoe kon dit gebeuren? Had ik gevoelens voor Liam? Had hij gevoelens voor mij? Er gaan zo veel vragen door mijn hoofd!

Ik heb een stukje bij geplakt, ben benieuwd wat jullie er van vinden! Ik had namelijk een idee voor het einde dus vandaar! Laat weten wat jullie er van vinden!

xxx

Een jongensinternaat?! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu