Hoofdstuk 9~ Party!

2.9K 68 33
                                    


{Haylay}

Ik zit nu al 3 weken in het internaat, volgende week is er familie weekend en zie ik iedereen weer! Vandaag was niet zo speciaal. Alleen school. Het is nu 17:09. De jongens zullen zo ook wel komen.

Ik hoor de deur open gaan. Daar zul je ze hebben. Ik loop naar de woonkamer en geef ze allemaal een knuffel. "Heej, hoe was jullie dag?" Zeg ik vrolijk. "Ging wel." Zegt Benjamin.

Hun zitten met z'n 6e in de zelfde klas. En ik zit in de andere klas. Gezellig, de enige jongens die ik mag zitten niet bij mij. Ughh........

"Mooi zo. Gaan we nog wat doen vanavond?" Vraag ik dan. "Ja er is een feestje bij Timo vanavond. Je kan met ons mee als je wilt?" Zegt Liam. "Ja is goed. Maar wie is Timo, en wat is het voor feestje?" "Timo is een vriend van ons. En het is gewoon een feestje omdat het leuk is. Ga je mee, morgen is het toch zaterdag, en hier is niks te doen." Zegt Liam. "Dat is waar, ik ga mee. Hoelaat gaan we?" Vraag ik. "We gaan om 8 uur daar heen." Zegt Max. "Oké, ik ga nog even naar m'n kamer, roepen jullie als we gaan eten." En ik loop naar mijn kamer. Ik hoor Logan nog net zeggen, "Is goed prinses." Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Ik spring op mijn bed en ga lekker nog even lezen.

{Benjamin}

Haylay is het leukste en knapste meisje dat ik ooit heb gezien.

Stop Benjamin. Waarschijnlijk heeft ze al een vriend!

Dan hoor ik de jongens, "Benben kom je ook! We gaan gamen?" "Ja ik kom er aan!" En ik loop naar de woonkamer waar ze al op me wachten. Het is 17:54 over een half uurtje moeten we eten.

Dus we kunnen nog mooi een paar potjes doen. Haylay zie ik niet zitten dus die is waarschijnlijk op haar kamer.

Ik word wakker uit m'n gedachten als Mika zegt, "Jongens laten we even eerlijk zijn. Haylay is super hot maar we moeten haar niet versieren. Wij zijn vrienden en we kunnen het niet laten gebeuren dat er een meisje tussen komt. Dus we spreken af, dat niemand met haar zoent of naar bed gaat of fleurt. Behalve als zij begint of.... het wilt. Is dat een deal?" Zegt hij."

Eerst kijken we elkaar allemaal vragend aan maar uit eindelijk mompelen we wat, het lijkt op een "Ja." Het is waar, waarschijnlijk komt er  alleen maar gezeik van.

{Haylay}

We hebben net gegeten, en het ging beter dan gisteren. Er staaren steeds minder jongens, en de gene die het wel deden heb ik maar gewoon genegeerd. Ik had geen zin om moeite te doen voor hun.

Het is 19:04 ik moet me snel klaar gaan maken voor het feestje vanavond.

Ik kies ervoor om een jurkje aan te doen, mijn haar laat ik los over mijn schouders hangen.

Ik kies ervoor om een jurkje aan te doen, mijn haar laat ik los over mijn schouders hangen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit Haylay ^

Om 19:49 ben ik klaar en loop ik naar de woonkamer. "He he, ben je ook eindelijk kl...." Cain maakt zijn zin niet af en kijkt me met open mond aan. Net als de rest. Logan is de eerste die wat zegt, "Je ziet er fantastische uit prinsesje." Ik moet er van blozen. "Zullen we dan maar gaan?" Zegt Benjamin op geïrriteerde toon.

"Ja is goed, wie is de bob vanavond?" Vraagt Mika. "Ik ben de bob wel, maar op één voorwaarde: als je een meisje mee neemt ga je maar lopend, want we gaan met mijn auto!" Zeg ik dan. De jongens moeten er om lachen, en al snel lach ik mee. We stappen in de auto en rijden weg.

 We stappen in de auto en rijden weg

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Haylay's auto^

Is Benjamin ook op Halay?! Wie vinden jullie beter bij haar passen? Laat het weten in de reacties,  en vergeet geen stem te geven.

XX

Een jongensinternaat?! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu