Hoodstuk 20~ A secret

2.1K 48 3
                                    

{Haylay}

Het is een zaterdag morgen, oke bijna middag 11:57. ik ben nog steeds in de war van de kus met Liam! Om me even te ontspannen laat ik het bad vollopen. Ik trek de grote trui en de voetbal short uit, en laat me langzaam in bad zakken. Perfect! Dit is precies wat ik even nodig had!

Na een half uurtje in bad te hebben gelegen, laat ik het bad leeg lopen en droog ik me af. Ik wikkel mijn haar in een handdoek en sla een extra grote en zachte handdoek om mijn lichaam. Ik loop naar mijn inloop kast en zoek een leuk setje uit. Ik doe mijn haar in een simpele knot en mijn make-up neutraal. Ook poets ik nog even mijn tanden en doe één laatste check in de spiegel.

 Ook poets ik nog even mijn tanden en doe één laatste check in de spiegel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit en kapsel Haylay ^

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit en kapsel Haylay ^

Als ik mijn kamer uit wil lopen gaat mijn telefoon over.
Rain: Heey, goedemorgen slaapkop! Zin om wat leuks te doen vandaag?

Ik: Jaaa! Daar ben ik echt aan toe! Wat gaan we doen?

Rain: Shoppen voor het Kerst galaaa!!! Dan kom ik wel eerst naar jou, effe jongens checken en dan gaan we samen naar de stad! Of wou je de jongens voor je zelf houden hahah.

Ik: Nee tuurlijk mag je langs komen! Tip doe geen rokje aan ofzo want anders word je aan gekeken alsof je een godin bent want deze mensen hebben nog nooit een meisje gezien

Rain: Oke duidelijk! ik doe een rokje aan vandaag!

Ik: T zal wel! Zie je zo.

Rain: Tot zooo.

Gezellig ik heb haar lang niet gezien! We moeten heel veel bij praten. Want wie van de jongens moet ik mee vragen naar het kerst gala?! Ik leg mijn telefoon aan de oplader en loop naar de keuken. En de jongens staren me weer eens aan, zoals gewoonlijk..... "Jullie kunnen inplaats van staren ook gewoon zeggen, hoi Haylay lekker geslapen, en wat zie je er goed uit! Want dat is veel duidelijk dan jullie gestaar." Ze mompelen wat en ik denk dat het een soort ja is. "En Rain komt vandaag trouwens." En ik zie de ogen van Max HUGE worden. "Max er zit een beetje kwijl, daar in je mond hoek." Zegt Logan en iedereen moet hard lachen, en Max bloost heel erg. Ik schenk wat sinaasappelsap in, maak een bakje yoghurt klaar en ga bij de jongens aan tafel zitten. "Gaan jullie nog wat doen vandaag?" Zegt Logan "Ik blijf thuis vandaag!" Zegt Max en weer iedereen moet lachen. "Ja, ik en Rain gaan zo shoppen voor het kerst gala! " Zeg ik enthousiast, En ik juich als een klein kind. "Wie ga je eigenlijk mee nemen naar het kerst gala?" Vraagt Cain een beetje onzeker. Ik kijk Liam zijn kant op maar die kijkt blozend naar de vloer, dan kijk ik naar Logan die met vol zelfvertrouwen ook naar mij kijkt. Ik went mijn ogen weer af en ontmoet die van Benjamin die mij ook hoopvol aan kijkt. Dan kijk ik naar Mika die zenuwachtig op zijn stoel zit. "Ehmm.... daar heb ik eigenlijk nog niet over nagedacht..." en de jongens kijken teleurgesteld "Ik wil jullie niet teleurstellen, dus als jullie zelf nou uitkiezen met wie ik ga?" En ik kijk ze hoopvol aan. "En dan schud Mika zijn hoofd, "Dit moet je echt zelf kiezen." En de jongens knikken instemmend. "Ik, ik denk er nog over na." En ik loop van tafel af naar mijn kamer.

Een halfuurtje later is Rain er. "Heey, hoe gaat het er mee?" Ik loop naar de woonkamer als ik haar stem hoor en ik zie dat ze weer zoals altijd niet naar mijn advies heeft geluisterd..... want ze heeft het kortste rokje uit de kast gehaald, en de jongens kijken haar aan alsof ze chocolade taart zien!! "Rain!!" En ik ren naar haar toe en geef haar een knuffel. Ze zegt de jongens gedag en dan trek ik haar mee naar mijn kamer.

 Ze zegt de jongens gedag en dan trek ik haar mee naar mijn kamer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit Rain ^

"Oke luister, ik heb een probleem! Ik heb met Liam gezoend." En ik knijp mijn ogen dicht bang voor haar reactie. "Je hebt wat! Met Liam gezoend!" "Hou je kop!" Sis ik tegen haar "Nog niemand weet het."

Weer een nieuw hoofdstukje!! Hopelijk hebben jullie zin in de modeshow? Laat het weten in de reacties!

Een jongensinternaat?! Where stories live. Discover now