Part 24

2.2K 152 7
                                    

A som tu zas! Toto je predposledný diel. :)

„Louis, umieram," sykol Harry, keď sa snažil postaviť. Pousmial som sa. Ako som vravel. Je dosť citlivý.

„Pššt, to nič," šepol som a jemne ho pobozkal do vlasov. Musel som sa ovládať, aby som sa na neho znovu nevrhol. Bol rozkošný. Na hrudi sa mu rysovali červené miestečka, ktoré som včera opatroval. Na krku sa mu vynímal cucflek. Bol božsky! Radšej som si nedovolili myslieť na to, čo sa skrýva pod dekou inak by som vyštartoval. Už teraz som ho mal sto chutí pretiahnúť.

„Nabudúce si ty ten dole," zavrčal, keď sa s námahou postavil. Kusol som sa do jazyka. Bože, je sexi.

„Harry, ak necheš, aby to nabudúce bolo teraz, obleč sa. Inak to neskončí dobre pre tvoj zadok," Harry si asi uvedomil svoju chybu a rýchlo na seba hodil aspoň boxerky. Už teraz som ľutoval, že som mu niečo povedal.

„Nejdeme si dať sprchu," navrhol som nevinne. No až tak nevine to nebolo, keďže po mne Harry hodil vankúš a s nadávkami sa vybral do kuchyne. Nasledoval som ho ako verný psík a kochal sa pohľadom na jeho dokonalý zadoček.

„Nečum mi na zadok," zavrčal, červenajúc sa.

„Ľahšie sa to povie ako sa to urobí," zahundral som, keď ma buchol do pleca. Tíško ako myška som sa postavil za neho a silno som ho objal, obtierajúc svoj rozkrok o jeho dokonalý zadok.

„Louis," zavzdychal. To som potreboval. Opatrne som si ho otočil smerom ku mne. Bol rozkošný, keď sa červenal. Ako dotyk motýlích krídel som sa dotkol jeho pier. Jeho reakcia ma zaskočila. Ruky mi obtočil okolo pása a prudko ma začal bozkávať. Pritom sa jemne trel o môj rozkrok. Zavzdychal som.

„H-harry. Ako nehceš, aby to znovu skončilo tak ako včera, prestaň prosím," zavzdychal som mu do úst, keď sa rukou dotkol môjho kamaráta.

Po mojich slovách sa odo mňa šikovne odtrhol a ruky si skryl za chrbát. Bol rozkošný!

„Prepáč, ja to neviem ovládať," nervózne sa usmial. Chápal som ho. Bolo to pre neho niečo nové a jeho telo to chce zas. Nemôžem popierať, že moje nie.

„Poď sem," naznačil som mu rukou a jemne som ho pobozkal. Ruky som položil na jeho hruď a hladil som ho hore-dole po tele. Nevnímal som čo robím. Proste som to robil. Bol som nadržaný.

„Prestaň," buchol ma rukou po mojej, „nič nebude," usmial sa, keď odhalil môj zámer. Zasmial som sa. Tak dnes nič nebude, naozaj neviem ako to vydržím.

spolubývajúci Larry StylinsonWhere stories live. Discover now