Spolubývajúci (Larry SK)

4.5K 181 4
                                    

PONUKA NA BÝVANIE

Dobrý deň,

Hľadám spolubývajúce do dvojizbového bytu na rohu Alghrow street a Baytel 457. Byt je priestranný, vzdušný. Je postavený na východ takže väčšinu dňa je zaliaty Slnkom. Bližšie informácie osobne. Telefónny kontakt: 099 045 608 74.

Tomlinson

Hmm, to znie zaujímavo. Bývanie potrebujem. Zaynovi a Perrie už musím liezť poriadne na nervy. Čo kecám? Ja im leziem na nervy, a hlavne Perrie. No nič, zoberiem si to a uvidíme.

S hlavou v oblakoch si vykračujem po parku. Ak sa ten byt podarí, konečne už Perrie neuvidím. Juhúúú. Ako nie že by som ju nemal rád. Božechráň nie, ale nie je mi práve najsympatickejšia. Presnejšie aj potkana mám radšej ako ju.

AU! Čo to? Prečo som, dočerta, na zemi?

„Hej, debile. Nevieš dávať bacha," zakričím na nejakého magora, ktorý ma zrazil k zemi. Ako vidím aj on ma isté problémy a tak, aj keď nerád, mu pomôžem. Najprv chytím jeho psa, ktorý asi na prechádzke nebol riadne dlho a to on zapríčinil našu nehodu, a potom pomôžem tomu chlapcovi.

„Ďakujem, kámo. Toho psa je sila udržať. Posilňuješ čo? Čo to trepem?" nadvihnem jedno obočie, aby pochopil že jeho kecy ma aleže vôbec nezaujímajú.

„Poradím ti. Už keď nemáš žiadnu silu aby si udržal psa aspoň neber korčule ak nechceš skončiť pod nejakým autom" vôdzku mu vrazím do ruky, otočím sa a odchádzam.

„Si mi ty nejaký múdry" ten chlapec ma dobehne, presnejšie jeho pes. „A ty nejaký hlúpy" vrátim mu to a zabočím. Jeho skoro zrazí auto keď sa omylom dostane na cestu. Aspoň že ten pes má rozum a odskočí na bok aj s jeho majiteľom.

„Chceš spáchať samovraždu?" opýtam sa ho keď vidím ako sa snaží uhýbať autám a chodcom. „Samozrejme, skočiť z mosta mi príde dosť neoriginálne a nemám rád lieky" odvetí ironicky čo na mojej tvári vyvolá istý úsmev.

„Ale darí sa ti dobre" zasmejem sa keď zas končí na zadku. Teraz za to môže lampa.

„Au, ktorý debil tu dal lampu. Prisahám včera tu ešte nebola" sykne a škrabe sa na nohy ale s korčuľami je to nadľudský výkon.

„Daj sem toho psa inak sa zmrzačíš" vodidlo mu zoberiem z ruky a pokračujem v ceste.

„Halóó, vráť mi ho. Ja takých ľudí ako si ty poznám. Najprv sa budeš hrať na milého a potom mi ukradneš psa aby si si z neho urobil guľáš. To tak. Daj ho sem" sykne a doslova po mne skočí. To je magor.

„Hej, pokoj. Len som chcel pomôcť" ohradím sa a zhodím ho zo seba.

„To ti tak budem veriť. Kto si?" sykne na mňa pričom len tak-tak stojí na nohách. Ten pes musí mať ale silu. „Styles, ty?" spýtam sa ho aj ja. „Tomlinson. Logan, stoj! To nie je normálne s tým psom" štekne ale toto ma už nezaujíma. To je Tomlinson? To on dal ten inzerát o bývaní. Ak áno tak bože, stoj pri mne.

spolubývajúci Larry StylinsonWhere stories live. Discover now