Part 19

2.2K 160 3
                                    

Ja viem, ja viem. Ale už pomaly prichádza tá dlho očakávaná scéna. Ale musela som sa k tomu nejako dostať. U mňa totiž čoskoro znamená aj 10 častí ale nebojte dočkáte sa. :D Užite si to :) MoniCa

Zobudil ma blesk. teda, aspoň som si to myslel, pokiaľ som neotvoril oči a pre dmnou nestál Zayn aj s telefónom a nevyškieral sa od ucha k uchu. Najpr som nechápal čomu ako škerí ale nasledoval som jeho pohľad, ktorý spočinul na Louisovi. Louisova tvár bola otočený ku mne, jemne zaborená do môjho brucha, ruky obtočené okolo môjho pása a nohy prepletené s mojimi. neviem kedy sme zaspali ale bolo to krásne pozerať sa na naše telá, ktoré boli natisnuté na seba.

"Musel som vás odfotiť, toto človek nevidí každý deň," usmial sa Zayn. Len som zavrtel hlavou a znovu si ľahol.

"Ako si sa sem vlastne dostal?" spýtal som sa šepky, aby som nezobudi Louisa. Tak príjemne hrial.

"V tom bare si si zabudol kľúče, doniesol som ti ich. Najprv som chcela zazvoniť ale potom som si to rozmyslel a otvoril som si a urobil som dobre," asi narážal na tú fotku.

"Dobre idem ja už lebo asi máš na pláne veci, ktoré nemusím vidieť," usmial sa keď si všimol že ho vôbec nevnímam. A bol som rád! Mohol som Louisa sledovať dovtedy pokial neotvorí oči.

Potom čo Zayn odišiel som ho sledoval, hladil som ho po vlasoch a dovolil som si mu dať jednú posu na čelo. Pousmial sa.

Zľakol som sa, že sa prebudil a tak som si ľahol naspäť a tváril som sa, že spím. Päť minút sa nič nedialo. Už som sa chcel vrátiť k predošlel činnosti, keď Louis náhle otvoril oči. Šokom som ich ja zas zatvoril a snažil som sa tváriť, že spím. Nič sa nedialo. Myslel som si, že odíde ale prekvapene som stále citíl teplo jeho tela. A potom ma prekvapil! Na svojich perách som cítil horúci dych a potom jeho jemné pery ako ma bozkávajú. Chcel som mu to oplatiť ale to by som sa musel prezradiť a to som nechcel. Poznám Louisa. Utiekol by. A tak som sa nechával bozkávať od toho dokonalého človeka a predstavoval som ako by ma bozkával na verejnosti a ja by som ho predstavil svojim kamarátom ako svojho priateľa.

"Viem, že nespíš," zasmial sa Louisa čo ma šokovalo. Ďalej som už nepredstieral spánok a otvoril som oči, aby som sa stretol s jeho modrými.

"Ani ja som nespal," informoval ma. Moje líca museli nabrať červenú farbu od hamby. Takže cítil, že som ho pobozkal ale aj on mňa, sme si vyrovnaní.

"To čo sa stane v tomto byte zostane v byte, dobre?" spýtal sa načo som sa prykívol. Teraz by som súhlasil zo všetkým len aby ma znovu pobozkal. A tak sa aj stalo. Nerozprávali sme. Len sme si raz za čas ukradli bozk od toho druhého alebo sme si len pozerali do očí. Bolo to nádherné. Len ja a on.

spolubývajúci Larry StylinsonWhere stories live. Discover now