Part 17

2.2K 153 1
                                    

Baby, všimli ste si?! O chvíľu presiahneme 1000 čitateĺov. No páni! :O Túto hatlaninu som začala písať len tak, keď som sa sem zaregistrovala a nakoniec sa to ujalo! Ja žasnem. Samozrejme po čase som si túto poviedku obľúbila ako aj iné moje výtvory ale.. no ja nechápem. Som neskutočne rada, že sa vám toto malé dielko páči. Ani neviete ako. Zakaždým keď pridám nový diel s očakavavím čakám na uporoznenie od wattpadu a som radosťou bez seba, keď niekto dá vote alebo napíše komentár. Naozaj! No dobre končim lebo môj predslov bude dlhší ako diel. O a tí, ktorí očakávajú kedy sa spolu vyspia poviem len že čoskoro :3

S myšlienkami zaplnenými Louisom som strávil celý deň vo svojej izbe. Musel som sa vyspať z tej príšernej opice a potom zavolať Zaynovi. Možno on mi povie čo sa včera stalo a vysvetlí mi chovanie Louisa.

Na druhý deň som sa cítil ako znovuzrodený človek. Mal som tak dobrú náladu. Z postele som vyskočil o pol siedmej s tým, že idem robiť raňajky pre seba a Louisa. V hlave som mal dokonalé palačinky s čokoládou a šľahačkou. Mňam. Lenže výsledok vyzeral inak. Úplne inak. Tak nakoniec som na tie akoby palačinky nasypal hŕbu granka, čokolády, šľahačky a nejakého ovocia. Ešte som pripravil čaj a s úsmevom cez pol tváre som šiel zobudiť Louisa.

Však plán sa mi nevydaril, keď som sa s ním zrazil na chodbe. Chcel som sa mu pozdraviť ale on červený ako paprička zdrhol do kúpelne a vylezol až po čase. Musím brnkúť Zaynovi!

Louis

Z postele ma vyhnal sen. A poviem bál bol to dosť erotický sen. Hlavnými aktérmi bol Harry a ja. Páni, to čo robil s pusou v tom sne mi v nohaviciach spôsobilo malý problém. Toto sa deje od toho prvého bozku. No keď sme sa bozkávali, keď bol opitý sa to zhoršilo. Myslím naňho nonstop! Som ním doslova posadnutý!

Znovu chcem ochutnať jeho pery, zapliesť mu do vlasov ruky a hrať sa s nimi až by mi vzdychol do úst. Ach bože! Znovu mám problém.

Tíško ako myška som chcel odísť do kúpeľni a sa uvoľnit no môj plán bol zmarený. Ako špión som zastavil pred vchodom do kuchyne, aby som sledoval tú dokonalú siluetu. Harry boll asi tak zamestaný varením, že si ani nevšimol štipľavý pohľad na jeho zadku. Tak rád by som sa k nemu teraz priblížil a capol poňom. Potom by som ho vyhodil na linku, vnoril by som sa medzi jeho nohy a bozkával by som to. Tvrdo a vášnivo. Živočíšne.

On ani nevie čo mi robí. Chodí tu oblečený len v teplákoch, vystavujúc svoju hruď svetu a mylsí si aký je super. On je super! Bože daj mi silu, aby som sa na neho nevyrhol!

Bol som tak zaujatý pozorovaním ho, že som si ani nevšimol, že skončil s varením. Musel som ustúpiť a stratiť na neho výhľad, aby ma neuvidel. To by bol len ďalší trapas. A o ten nestojím!

Harry vyšiel z kuchyne a rovno do mňa narazil. Vlastne stál som tak naschvál. Aspoň na sekundu cítiť jeho telo na svojom. Ja viem som trápny. Ale ja to kurevsky potrebujem!

Harry už otváral ústa, aby niečo povedal no bolo neskoro. Zdrhol som do kúpelne. Som zbabelec!

spolubývajúci Larry StylinsonWhere stories live. Discover now