Part 23

2.4K 150 2
                                    

Ahojte lidičky. :) Prepáčte, že som dlhšie nepridala novú čast ale poznáte to. Škola sa začala, netreba zanedbávať svoje hobby a zároveň sa musíte venovať aj kamarátom. No nič. Užite si to. :)

"Chcem ťa," uniklo mi z úst spolu zo stonom.

"To som potreboval počuť," mrkol na mňa Harry a zvliekol mi tričko. Bol rýchly.

"Keby som vedel, poviem to skôr," usmial som sa do bozku. Jeho pery boli všade. Na krku kde mi olizoval navretú žilu, na bradavkách, na hrúdníku, na mojim perách. Vzdychal som a stonal. Boli to len bozky a ja som sa už vzrušením triasol. Čo sa stane ak sa ma dotkne tam dole?

"Presuňme sa," vzdychol, keď sa omylom obtrel o môj rozkrok. Nečakal na moje prikývnutie, ruky podložil pod môj zadok, vďaka čomu som zas vzdychol a vyhodil si ma do náručia. Ja som mu reflexívne obmotal nohy okolo pásu a natlačil sa na neho ešte viac. Naše rozkroky sa pri chôdzi treli navzájom o seba, čo u nás vyúdil ďalšie vzdychy.

Ak je toto peklo, tak to chcem prežívam donekonečna.

Harry ma jemne položil na svoju posteľ neprestávajúc ma bozkávať. Jednou rukou sa mi dotýkal tváre a ta druhá bola položená vedľa mojej hlavy a podoprieral si telo, aby sa na neľahol celou silou.

Nepáčilo sa mi byť v pozícii submisívneho človeka a tak som našu pozíciu obrátil. Teraz som to bol ja kto je hore. Kašľal som na to či ho zaľahnem aj keď pravdupovediac bol som menší ako on tak to nehrozilo.

Svoje ruky som položil na jeho boky a jemne ich posúval nahor aj s tričkom. Fascinovanie som pozoroval ako sa s každým posunutím odhaľuje Harryho hrudník.

Tričlo letelo niekde do kúta. Zahľadel som sa na jeho hruď nad ktorú som sa aj sklonil. Hral som sa s jeho bradavkami a jazykom som si tvoril vlhké cestičky po jeho hrudy. Skúmal som každý jeho sval.

"Louis, to šteklí," zasmial sa Harry, keď som neprestával. Jeho pohľad sa stretol z mojim. V očiach mu svietila radosť a vzrušenie. Určite aj v mojich.

Ešte stále s hlavou na neho hrudníku som mu rozopol rifle. Musel nadvihnúť ten jeho rozkošný zadoček, aby som mu stiahol rifle. Toho som aj hneď vyučil a stlačil mu ho. Ďalší ston mu ušiel z pier, ktoré som následne pobozkal.

"Nepredlžuj to," poprosil ma, keď som ho dráždil cez látku bozeriek. Zúfalosť v jeho hlase mi vyčarovala úsmev na perách a ja som z neho zhodil aj boxerky.

S pohľadom upretým do jeho očí som ho vzdal do úst. Harry sa prehol ako šíp. Jednu ruku zarýval do postele a druhou mi vošiel do vlasov, aby si udával tempo. Nechal som ho. Jeho boky sa zdvíhali hore-dole ako moja hlava. Bál som sa, že ma udusí ale nedokázal som to zastaviť. Blížil sa k vrcholu, keď som ja prestal.

"Nie. Čože? Nie, Louis ja p-prosím. Pokračuj. Prosím," v hlase zúfalosť a v očiach slzy spolu zo vzrušeným. Kvapky potu na jeho čele, zlepené vlasy, privreté oči a prerývaný dych. Červeň na tvári. Tento obraz nechcem nikdy zabudnúť.

"Počkaj si," usmial som sa. Začal som ho pripravovať. Najprv jeden prst a potom druhý. Harry bolestne sykol ale ja som sa nevzával. Chcel som nájsť ten jeden jediný bod.

"Aaaach," asi som ho našiel. S nejakou neveľkou opatrnusťou som si druhou rukou strhol nohavice aj s boxerkami zatiaľ čo som sa v ňom pohyboval. Párkrát som prešiel po svojom tvrdom penise a svoje prsty som vymenil za penis. To horko ma skoro rovno poslalo na vrchol.

"Tak úzky," sykol som a začal som prirážať rýchlo a tvrdo. Nahol som sa, aby som ho pobozkal. Harry len stonal a divoko zmietal so svojim telom.

Harrymu netrvalo dlho a vyvrcholil, samozrejme s mojou pomocou. Celé jeho telo sa triaslo v návale orgazmu a to ma prinútilo vyvrcholiť do neho. Ešte pár sekúnd som zostal v ňom. Chcel som si navždy zapamätať ten pocit. Aj keď to nie je posledný krát ale musel som si to zapamätať.

"Som mŕtvy," šepol mi do ucha po pár minútach ticha. Zasmial som sa.

"Horšie bude ráno. Budeš veľmi citlivý a ja zas veľmi nadržaný. Okúsil som raj a len tak ľahko sa ho nevzdám," šepol som mu do ucha. Hovoril som pravdu. Toto bolo pre mňa raj.

spolubývajúci Larry StylinsonWhere stories live. Discover now