Part 20

2.2K 162 3
                                    

Chápete to? Toto už je 20-tý diel. Páni, ide to rýchlo? :O Ďakujem za každý vote a koment čo ste mi na túto poviedku dali. :) Dnes trochu kratšie. Ospravedlňujem sa ale je mi zle :/

"Chceš jahodu alebo malinu?" spýtal sa ma Louis stojac pri dvoch čajoch. V mojom dlhom trričku a rozcuchaných vlasoch vyzeral k pomilovaniu.

"Jahodu," usmial som sa na neho od šporáka a ďalej nám pripravoval raňajky. Dnes som rašej nepokúšal osud z palacinkami a zvolil som omeletu.

"Ja si dám malinu," jeho ruky sa obtočili okolo môjho pása. Cítil som ako mi dal malý bozk na šiju. Usmial som sa.

Od toho včerajška sa všetko zmenilo. Už sa mi nevyhýba. Dokonce je so mnou skoro stále. Vymieňame si malé pusinky a zamilované usmevy. Aspoň z mojej strany.

"Nedáme si dnes druhý deň nič nerobenia?" spýtal sa načo som ja musel kývnuť. Nič nerobenie znamená leženie na jednej pohovke a pozeranie nejakého filmu. No kto by to odmietol.

"Jedz," posunul som k nemu tanier s omeletou a sám si nabral na druhý. Bol som šťastný. Tak kurevsky šťastný!

"Ja by som si radšej dal teba," zavrčal mi do ucha. Pocítil som triašku po celom tele. Bože, je niečo viac sexi? Nie, nie je.

Nakoniec sme podľa plánu zakotvili v obývačke. Pustili sme si horor, aj keď Louis trochu nesúhlasil. Nechápal som prečo ale keď sa na obrazovske zjavila prvá krvavá scéna, pochopil som.

Louis sa mi skryl na hrudi, ruky obtočil okolo môjho pása, tvár si schoval na krk a zavrel oči. Odteraz milujem horory!

"Snáď sa nebojíš," nedalo mi to, aby som ho nepodpichol.

"N-nie," ozval sa na mojom krku. Príjmen to šteklilo.

"Tak potom môžem odísť na záchod," naschvál som sa postavil ale jeho ruky ma stiahli späť k sebe a ešte viac sa na mňa natisol.

"Zostaň tu," rozkázal mi a ja som jeho rozkaz rád vyplnil.

spolubývajúci Larry StylinsonWhere stories live. Discover now