23.Bölüm

156 9 0
                                    

MERHABA YAĞMURLU SABAHLAR OKUYUCULARII <3

SİZE ÇOK GÜZEL BİR HABERİM VAAAR!!

WATTPAD YARIŞMALARINDA İKİ ELEMEDEN GEÇEREK ÜÇÜNCÜ OLDUKK!!!

ÇOK ÇOK MUTLUYUM TÜM DESTEK ÇIKAN VE OKUMAYA DEVAM EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

SİZLER OLMASAYDINIZ YAĞMURLU SABAHLAR OLMAZDII. BU YÜZDEN İYİ Kİ VARSINIZ!!

HEPİNİZİ ÇOOK SEVİYORUM.

SEVGİLERLE.. :))

KEYİFLİ OKUMALAR DİLİYORUUMMM.. :D

Kısa süre sonra dönme dolaptan indik. Bu sefer de babam seçecekti. "Biraz adrenaline ne dersiniz??" babama meraklı gözlerle bakarak "Evet deriz!!!" Babam parmağıyla 'Gondol'u gösteriyordu.

Bu biraz fazla adrenaline kaçıyordu ama.. Sanırım bir defalığına binebilirdim.

Kerem babama dönerek "Murat Ağabey,sence fazla ürkütücü değil mi?" babam Kerem'e şaşırmış gözlerle bakarak "Yoksaa. Korktu mu bizim delikanlı?"

Babamın kahkahasıyla çocuk utanmıştı. "Şey. Yok korkmadım da öylesine dedim.." Açıkçası Kerem'i bilmem ama ben hala tedirgindim. Babam söze girerek "Haydi o zaman ne duruyoruz. Gidelim yanına.." Bir an babam şaka yapıyor gibime gelmişti ama ciddiymiş hemde hiç olmadığı kadar.

Gondola doğru ilerledik ve jetonlarımızı verdik. Görevli sırasıyla babamı en başa beni ortaya Kerem'i de diğer yanıma otutturdu. Kerem bana fısıldayarak "Sakin olmalısın. Mesela ben hiç korkmuyorum." Kerem'e 'sen mi korkmuyorsun şapşal' bakışı attıktan sonra bir an önce başlayıp bitmesini diledim.

İŞTE ŞİMDİ BAŞLIYORDUU!!!

İlk başladığında hiç korkulacak birşey olmadığını düşünsem de.. Git gide hızlanıyordu. Bu yüzden de az önce söylediğim herşeyi geri alıyordum. "Aaaaaa!!!!" diye çığlığı atınca birden kapalı iki çift göz elimden tutmuştu.

Tövbe Bismillah bu da neydi?! Kerem korkudan benim elimi mi tutmuştu?? Yoksa çok sallandığı için başım dönüp yanlış mi görmüştüm?

Kafamı diğer tarafa çevirince babam da -korkmayan insan- gözlerini kapatmıştı..

Sonra aniden Kerem elini çekti. Bana yaklaşarak "Çok çok özür dilerim. Gerçekten bilerek olmadı." şu an eğer konuşursam daha kötü olacaktım. O yüzden ürkütücü ama zevkli olan gondolun tadını çıkarmak istedim.

Kısa süre sonra kendimizi birden aşağıda bulduk. Babam sarhoş gibi bir sağa bir sola gidiyordu. Yönünü şaşırmış olacak ki Kerem'de sallana sallana babamın -ayakta tutmaya- yanına yardıma gitti. İkisi gerçekten de çok komik duruyordu. Hemde çook..

Babam titrek sesiyle "Kerem sen iyiysen birazcık arabayı kullan sonra ben alırım." demişti. Kerem'de kendine çeki düzen verip "Tamam Murat Ağabey. Kullanırım ben." Yani bu da demek oluyordu ki şimdi gitme vaktiydi..

Babam önden bizde arkasından yürürken Kerem birden beni durdurup "Yağmur gondolda olanlar için özür dilerim. Bilerek olmadı ani refleks yüzünden. Tekrar kusura bakma." yine yüzü kızarmıştı. Azıcık teselli etmek gerekti. "Ya Kerem ben bu konuyu kapattım Sonuçta insanlık hali. Bilerek yapmadın ki. " şimdi çocuk en azından biraz rahatlamış gibi görünüyordu.

Babam birden yüksek sesiyle "Çocuklar haydi!!! Biraz hızlı olun !!" duraksadığımız için babamdan epeyi uzaktık. Hızlı adımlarla babam ile aramızdaki farkı kapattık ve yetiştik."Ayy ! Koşuşturdum yoruldum.Azıcık yavaş yürüyün yaahuu!" yine içimde söylemem gerekenleri dışa vurmuştum. Babam sakin sakin bakarak "Pekâlâ. Yürüyelim ama yavaş." diye cevaplamıştı benii.

Arabanın yanına varmıştık. Babam biraz daha iyi gibi görünüyordu ama ilk Kerem sürecekti. Yani en azından şimdilik böyle anlaşmışlardı. Bu da demek oluyordu kii babam arkada güzelce şekerleme yapacaktı.. Arabaya binmeden önce babam arka kapıyı açtı ve bir güzel uzandı. Babama şaşkınca bakarken bana sadece el sallamakla yetindii.

İş başa düşüyordu ki önde oturacaktım. Kerem'de şoför koltuğuna. Herkes yerleşmişti ve gitmeye hazırdık. Saat tam olarak 00.05 idi.

Gece yolculuğu içime huzur katıyordu. Yıldızlar sanki gözlerimi parıltılılarıyla dolduruyordu.. Şefkat katıyordu yüreğime. Sevgi yeşertiyordu kalbime. Öyle çok seviyordum kii gece yolculuğunu. Herseyden,herkesten uzakmışcasınaa. Bir ben.. Bir de upuzun sonu gelmeyen yollar..

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM..

UMARIM İSTEDİĞİNİZ GİBİ GÜZEL BİR BÖLÜM OLMUŞTUR.

VOTE VE YORUM BIRAKMAYI DA UNUTMAYIIN!! :D :*

Yağmurlu Sabahlar.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin