25.Bölüm

140 8 0
                                    

MERHABA ARKADAŞLAR!!!

BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM SİZE..

OKUL BAŞLADIĞI ZAMANLARDA HİKAYE YAZMAYA DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. FAKAT HER GÜN YENİ BÖLÜM OLMA İHTİMALİ BİRAZ DÜŞÜK.. :/

BU YÜZDEN DE SİZE SORMAK İSTEDİĞİM; OKUL AÇILDIĞI DÖNEMLER DE SADECE HAFTA SONU PAYLAŞIM YAPSAM ?

LÜTFEN KABUL EDİN. SEVGİLERLE.

KEYİFLİ OKUMALAR DİLİYORUM. :)

Bu gerçekten iyi olmuştu. Cam kenarına kafamı yaslayıp gözlerimi kapadım. Ki bir fısıltı duydum. "İstersen geçen yattığın gibi dizlerimde yatabilirsin." ilk duyunca birden tövbe bismillah ne oluyor desem de kısa sürede bu sesin Kerem'e ait olduğunu anlamıştım.

"Şey. Yo-yok. Rah-rahatsız etmeyeyim seni." biraz kekelemiştim çünkü utanmıştım. Yani şu durumda olan herkes utanırdı kesin emindim. Düşüncelerimden tekrar Kerem'in sesiyle ayrıldım. "Yok ne rahatsızlığı,kendim teklif ediyorum. Yani sonuçta rahatsız olacağımı bilsem söylemezdim değil mi?" haklıydı.

Ama ne yapacağımı bilmiyordum. "Tamam peki. Teşekkür ederim. Ama ben böyle iyiyim." deyiverdim birden. Benim bu kabalığıma karşı "Peki" demekle yetindi sadece peki.

Tüm bu olanları unutup kendimi uykuya bıraktım. Sadece huzur bulduğum tek yere.. Aslında tam uyuyamamıştım da denilebilirdi. Çünkü ne kadar uykum olduğunu düşünsem de gözlerimi kapattığımda uyuma isteğim gidiyor gibiydi. Babama dönerek "Uyuyamıyorum ben baba yaa.." babam aynadan bana bakarak "Peki Kerem uyudu mu?" Kerem'e dönüp baktığımda çoktaaan uyumuştu bilee. "Evet uyumuş." babam anladığını belli ederek kafa sallamıştı.

Önüme dönerek gözlerimi kapadım. Şimdi biraz uyuyabilirdim. Yani uyumaya çalışabilirdim. "Neyse babacım bende biraz uyumaya çalışayım. Sana iyi yolculuklaar" babam kahkaha eşliğinde "Peki güzel kızım uyu bakalım." babama da söyledikten sonra şimdi uyuma vakti gelmişti..

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Gözlerimi araladığımda babam hala arabayı kullanıyordu. "Günaydıınlaar!!" babam da karşılık vererek "Günaydın kızıım!! " Yan tarafıma da baktığımda Kerem hala uyuyordu. Hiç mi uyanmamıştı bu çocuk ? "Baba birşey soracağım. Kerem hiç uyanmadı mı?" babam yok dercesine kafasını sağa sola salladı. "Peki uyandırayım mı baba?" babamdan bu soruma da cevap gelmemişti.

"Kereeeemm!! Günaydın!!! Uyan bakalım!!" sesimi yüksek çıkartarak birazcık sarstım. "Ne oluyor,neredeyim ben?" masum ve değişik çıkmıştı sesi. "Arabadasın ve uyuyorsun hatta şuan uyandıın." dedim. Gözlerini oğuşturarak "Ha,günaydıın Yağmur." yüksek sesimle "Bu ikinci günaydınım. Tekrar günaydın!!"

Kerem babama seslenerek "Biraz da ben kullanayım mı Murat Ağabey?" babam aynadan Kerem'e bakarak "Zifiri karanlık oğlum ben sürerim." Kerem ısrarcı tavrıyla "Ya yok sürerim ben Murat Ağabey. Alışkınım." babam sesini çıkarmayarak arabayı en yakındaki benzin istasyonuna çekti. Ve yer değişikliği yaptılar. Ama bu sefer babam oturmuştu ön koltuğa..

"Yağmur kızım özledin mi Buse'yi?" ay şimdi bu nasıl bir soruydu tabi ki özlemiştim. Hemde çok. "Elbette özledim baba. Bir an önce varmak istiyorum kasabaya." babam minik tebessümü ile "Az birşey kaldı. Sadece bir saatcik." gülümsedim babamın verdiği cevaba.

"Baba ben çok sıkıldım yaa. Biraz radyoyu açsanız." babam kafasını sallayıp radyoyu açtı. Fakat radyo çekmediği için kulak tırmalayıcı ses çıkıyordu. "Baba bu ses gerçekten kötü. Şimdi de kapatsaan?" babam şimdi dalga geçiyorsun derse yeridir ama maalesef ki çok sıkılıyordum.

Biz konuşurken Kerem'den hiç ses çıkmıyordu. Babam Kerem'e bakarak "Hayırdır Kerem bir sıkıntı mı var?" yumuşak sesiyle sormuştu. Ki Kerem daldığı için duymamıştı. "Kereeeem?!!" diye cırlamıştım.

Çocuk birden kendinden geçmiş bir şekilde "Efe-efendim!" dedi. Babam dikkatli gözlerle bana 'Bir şeyden haberin var mı?' der gibi bakıyordu.

Babamı pek aldırmayıp arkama yaslandım. Ve bir ihtimal Buse WhatsApp'da açıktır diye mesaj attım. "Heey!! Güzellik uykuna mı yattın ??! :D " biraz bekleyerek telefonu kenara koydum. Beş dakika.. On dakika.. Geçti geçmesine ama hala cevap gelmemişti. Bu da demek oluyordu ki gerçekten uyuyordu..

CEVAPLARINIZII BEKLİYORUM.

VOTE VE YORUM DESTEKLERİNİZİ DE EKSİK ETMEYİİİN !!! :D :**

Yağmurlu Sabahlar.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin