Bölüm 52

2.1K 63 14
                                    

Evet arkadaşlar yb karşınızda :) Fazla konuşmayacağım multi gelinlik,damatlık,pasta(cupcake),Nina'nın saçı,Mekan,Tek taş(Şahsen ben çok beğendim ve alyanslar. İyi okumlara Sarangheyooo <3

Nana: Nina sakin olur musun?

Büyükannem: Evet kuzum sakin ol.

Ben: Ya nasıl sakin olayım 8 saat sonra evleniyorum ve yüzükler birden ortadan kayboluyor.Kimdeydi yüzükler?

Nana: Sehun'daydı.

Ben: Mahvedicem onu.dedim sinirle ve geceliğimi umursamadan odadan çıkıp sinirle aşağı indim.

Evet saat 10 ve akşam 6'da düğünüm var ve kalkar kalkmaz aldığım habere bakın.Yüzükler yok.2 gün önce Baek ile bir akşam yemeği yemiştik.Oldukça romantikti.Böyle tepede bir yer ve altımızda deniz var.Tek bir masa,mum ışığı acayip romantikti.O zaman bana vermişti etk taşımı.Çok güzeldi yüzük ,tek taşın yanında ona bağlı bir kapl vardı.Tek taşı vermekle kalmadı ikimizin alyanslarını da gösterdi bana.Alyansları düğünde birbirimize takacağımız için onda kalmıştı.Ve

Ahh kafayı yiyeceğim şimdi.Aşağı indiğimde içerde çocukları gördüm.Hepsi Sehun'un etrafında toplanmıştı.

Ben: Kafayı yiyeceğim nasıl kaybolur yüzükler Sehun!?

Sehun: Nonna valla bak kesin evde yüzükler.En son masaya koymuştum ama sonra masada bulamadım.Bir yere düşmüş olması gerekiyor.

Ben: Gidip çabuk buluyorsunuz yüzükleri.Sabah sabah delirttiniz beni ya! dediğimde Baek beni kuacğına aldı.Çığlık attım ve debelenmeye başladım.

Ben: Bırak beni!!

Baekhyun: Sakin ol hayatım bulucaz yüzükleri.Ama senin gidip hazırlanman lazım.Biz hallederiz.dedi.Merdivenlerin önünde beni bıraktı.

Ben: Yüzükleri bulmadan düğüne sakın geleyim demeyin!! diye bağırdım içerdekilere.Yukarı çıktım ve büyükannemin demesine göre duşa girdim.Çıktığımda karnım çok acıkmıştı.Hemen birşeyler atıştırdık.Fazla bir şey yemem lazım yoksa sığamam valla gelinliğe.Kabus gibi.Gelinliğimi ve gereken şeyleri alıp evden çıktık.Düğünün yapılacağı ormanlık alana gelmiştik.Düğün bahçe kısmında yapılacaktı.Binadan içeri girdik ve gelin yazan kapıdan içeri girdik.Burada hazırlanacaktım ve kuaför tutmuştuk.Saçlarımı yapacaktı burda.Tabi sadece benim değil Nana'nın ve büyükannemin de. Nana'nın yardımıyla gelinliğimi giydim. Kuaför de gelince hazırlıklar başladı. 3 kişilerdi. Biri saçımı yaparken biri makyajımı ve diğeri de tırnaklarımı yapıyordu. Tam 2 saat sürmüştü ve sıkıntıdan patlamak üzereydim. Tamam düğün gününde sıkıntıdan patlamak çok saçma şu an acayip heyecanlı olmam gerekiyor . Zaten acayip heyecanlıyım ama sadece sıkıldım. 2 saat boyunca hiçbir sey yapmadan sadece oturmuştum. Ha birde benim çok zeki(!) arkadaşım gözlerime uyku gözlüklerin den takmıştı görmemeyeyim diye. Nana'nın sesini duyunca birden heyecanlandım.Acaba nasıl gözüküyordum.

Nana : Evet Nin şimdi yavaşça sandalyeden kalk. dediğini yaptım. Elimi tutunca beni yönlendirmesine izin verdim.

Nana : Hazır mısın?  3..2..1.dedi ve gözümdeki saçma şeyi çıkarttı. Yavaşça gözlerimi araladım. Tanrım bu ben miyim? Su an şok geçiriyorum resmen çünkü çok güzel olmuşum. Saçıma dağınık bir topuz yapmışlar ve aralarda beyaz çiçekler var. Makyajımı ise doğal ve sadeydi. Gelinliğim ile harika bir bütün sağlıyordu herşey. Bu anı mahvetmek istemiyordum ama keşke annem ve babam da benim bu halimi görselerdi. Gözlerim dolmaya başlayınca duruma el koydum.

Ben : Nana çabuk bir şeyler yap yoksa hüngür hüngür ağlayacağım.

Nana : Sakın ağlamaya kalkma.Makyajın mahvolur Nin.

Senden Nefret Ediyorum(Baekhyun)Where stories live. Discover now