Bölüm 22

3.2K 98 3
                                    

Merhaba arkadaşlar yeni bölüm karşınızda. Fazla konuşmayacağım iyi okumalar Sarangheyooo ♥ ♥ ♥


''Gelmeyecek misin?''diye sordum eve geldiğimizde.Ben içeriye girmiştim ama Baek kapıda duruyordu.

''Maalesef tatlım gece bir radyo kanalında röportaj vereceğiz yurda dönmem lazım.''

'' Peki.'' dedim üzülerek.

''Gel buraya. ''dedi dayanamayıp ve beni kolları arasına aldı. O şeftali kokusunu içime çektim ve eve girdim. Ahh bugün çok yoruldum bir duş alsam iyi olucak. Duş aldıktan sonra kendime yiyecek bir şeyler hazırladım ve yedim. Yemeğimi yedikten sonra kendimi çok yorgun hissettiğimi anladım ve odama çıkarak direk yattım. Sabah uyandığımda hemen kalkıp üstümü giyindim. Kahvaltı etmeden evden çıktım. Okula gelince bahçede bizim çocukları gördüm ve yanlarına giderek hepsine günaydın dedim.En son Baek'e yanağından bir günaydın öpücüğü verdim.

''Günaydın odunum.''

''Günaydın küçük hanım.''Gülümsedim.

''Benim derse gitmem lazım sonra görüşürüz.'' dedim ve yanlarından ayrıldım,koridorda Nana'yı gördüm.

''Günaydın canım.''dedim hemen yanına varınca.

'' Günaydın tatlım sana bir şey demem lazım. Ben bir aylığına buralarda olamayacağım.''

'' Ne yaa nereye gidiyorsun beni tek bırakıp.''dedim dudaklarımı büzerek,üzülmüştüm.

''Babaannem biraz fenalaşmış da onun yanına Fransa'ya gidicem hem Alex de gelecek oraya.''

''Babaannenin durumu nasıl peki?''

''Şimdilik iyiymiş. Babam dün gitti bugün de biz gidecez annemle.Sana veda etmeye geldim. ''dedi ve bana sarıldı.Ona sarılırken konuştum,

''Her gün ya mesaj at yada ara tamam mı?''dedim ama kendi sesimi bile zor duymuştum.

''Tabikide arayacağım sen benim en yakın arkadaşımsın.''Geri çekildiğinde eliyle göz yaşlarımı sildi.Ben ne ara ağlamıştım?Sulu gözlülükte bir dünya markasıydım.

''Off Nina böyle yaparsan nasıl gidebilirim ben?''O da üzülmüştü beni böyle görünce,hemen toparladım ve yüzüme bir gülümseme yerleştirdim.

''Ben iyiyim canım sadece seni çok özleyeceğim.''

''Bir ay sadece Nina çabuk geçer. Benden o kadar çabuk kurtulamazsın.'' dediğinde ikimizde gülmeye başladık. Nana bana son bir kez sarıldı ve gitti bense sadece arkasından el sallayabildim. Dersten çıkınca Baek'i aradım. Onların dans odasında olduğunu öğrenince hemen oraya gittim. Hepsi orada prova yapıyorlardı. Ben içeri girince Baek bana yaklaştı ve dudağıma bir öpücük kondurdu,diğerlerinden oooo diye sesler yükselince geri çekildim.Tabi yüzüm kıpkırmızı oldu. Herkesin içinde beni öpmek zorunda mı ? Neyse kızarmamı çaktırmadan konuşmaya başladım.

'' Eee ne yapıyorsunuz?''

''Prova yapıyorduk.'' diye yanıtladı beni Luhan.

''Bende izleyebilir miyim ?''

''Tabi hadi geç şuraya otur.'' dedi Suho ve bana eliyle oturmam için bir yer işaret etti.Lay müziği başlattığında şarkıyı hem söylemeye hemde dans etmeye başladılar. Bana dönmüş bir şekilde dans ediyorlardı. Hmm galiba bu Wolf şarkısı. Evet Baek'le çıktığımdan beri Exo'nun şarkılarını dinlemeye başladım. Cidden şarkıları çok güzeldi. Neyse ayy şimdi sıra benim Baek'imde.Gözlerimin içine bakarak şarkıyı söyledi. Bütün şarkı boyunca sırf benim gözlerimin içine baktı. Bende ona gülümsüyordum. Ayy ben bu çocuğu seviyorum galiba. Şarkı bitince ayağa kalktım ve hepsini alkışladım.Tabi asıl Baek'i alkışlıyordum çaktırmayın sevgilim sonuçta. Baek'in yanına gittim ve yanağına kocaman bir öpücük kondurdum.

'' Benim gitmem lazım sonra görüşürüz çocuklar.''dedim.

''Görüşürüz bebeğim.''dediğinde Baek  arkamı döndüm ve sırıtarak çıktım. Bana bebeğim dedi eveeetttt. Çok mutluyum şu anda. Neyse dersim yok bari bende eve gideyim. Üzerime rahat bir şeyler giyip yemek yaptım. Tam sofrayı hazırlarken kapı çaldı. Kapıyı açınca sevgilimin o içimi eriten gülümsemesi ile karşılaştım. İçeri geçip yemek yedik. Daha sonra televizyon izlemek için koltuğa birbirimize sarılarak oturduk. Baek saçlarıma öpücükler konduruyordu bense kızarmaktan domatese dönmüştüm. Tam su içmek için ayağa kalkma girişiminde bulunuyordum ki Baek bir anda beni altına alarak ağırlığını bana verdi. Bense ona ölümcül bakışlar yolluyordum.

'' Yaa kuş beyinli ne yapıyorsun?''dedim sinirle.

''Kuş beyinli mi?'' Şaşırmış bir şekilde sordu.

''Evet aynen öyle ne yapıyorsun bakayım?''

''Ne yapıyor gibi gözüküyorum sence.''dedi ve piçce sırıttı. Ahmak. Kuş beyinli .Katıksız odun. Sapık

''Sapıklaşıyorsun gibi geldi bana.''

''İstemiyor musun yoksa?''dedi o sexi sesiyle ve boynumu emmeye başladı. Dudakları boynumdan kulaklarıma doğru yavaş yavaş çıkarken kulağıma fısıldadı,

''Seni istiyorum.'' dedi tahrik edici bir sesle. Ahhh ben nasıl karşı koyucam buna. Dudaklarımı ısırmaktan kanatmıştım bile. Baek bunu fark edince dudaklarını benim dudaklarıma bastırdı ve kanı emmeye başladı. Ahh beni acayip azdırıyorsun lanet olası ama bu kadar kolay kendimi ona vermeyecektim. Dudaklarımı ondan kurtardım ve ayağa kalktım.

'' Neden kalktın,istemiyor musun yoksa?''

''O kadar kolay istediğinizi alamayacaksınız Bay Byun.''

''Öyle mi Bayan Martin?''

''Evet canım öyle. Hadi geç oldu gitmeyecek misin ?''

''Hayır. '' dedi ve beni kucağına alarak taşıdı.Düşmemek için boynuna sarmıştım kollarımı refleks olarak.

''Eğer tahmin ettiğim şey için beni kucağına aldıysan seni gebertirim Baekhyun.''diye sesszice fısıldadım.

''Aslında o tahmin ettiğin şeyi yapmayı ne kadar çok istediğimi bilemezsin ama bu sefer kendimi tutucam ve sadece seninle uyuyacağım.''

''Eğer kendini tutamazsan sana ceza 2 hafta benimle uyuyamazsın ona göre.''dedim bilmiş bir ifadeyle.

''Yuh kızım vur dedin öldürdün.''

''Ben bilmem ona göre ayağını denk al.''En sonunda odama geldik.Baek ayağıyla kapıyı ittirdi ve beraber yatağa yattık.

''Sen ne zaman istersen o zaman olsun bebeğim.''

'' Teşekkür ederim aşkım.'' dedim ve dudağına küçük bir öpücük kondurdum.Baekhyun bana sarıldı ve onun kokusunu içime çekerek uyudum.

Senden Nefret Ediyorum(Baekhyun)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin