Bölüm 50

2.3K 60 19
                                    

Selamm.Biliyorum biraz gecikti bu bölüm. Eskişehir'e gitmiştim akrabaları ziyarete ve internet yoktu.  Bu yüzden yeni bölüm yazamadım. Ama gelir gelmez size yeni bölüm yazdım. Umarım beğenirsiniz.Sonu birazcık +18 ama çok değil. Sonunu şahsen ben çok beğendim sizde sonunda diyeceksiniz. Bu bölüm biraz geçiş bölümü gibi oldu.Ileriki bölümler daha hareketli olucak. Sizi çok seviyorum. 10 yorum istiyorum sizden. Sarangheyooo ♥ ♥ ♥

Eve geldiğimde kendimi koltuklardan birine attım.Nana'ya haber vermem lazımdı.Acaba ne zaman dönecekti.En iyisi aramak sanırsam.Telefonu elime aldım ve numarasını tuşladım.

Ben: Alo.

Nana: Ah Nina tatlım seni ne kadar özledim anlatamam.

Ben: Bende çok özledim.Sana bir süprizim var.Ne zaman döneceksin.

Nana: Yarın dönüyorum canım.Söyle bakayım neymiş bu süpriz.Merak ettirtme beni.

Ben: Olmaz söyleyemem.

Nana: Yaa ipucu versen en azından.

Ben: Hayır tatlım olmaz.Yüz yüze konuşmamız gerek bunu.

Nana: Tamam bebek yarın sabah sendeyim direk.Şimdi uçağa binicem zaten anca sabaha gelirim oraya hadi öptüm.

Ben: Bende seni öptüm canım.Görüşürüz.dedim ve telefonu kapattım.

******

 Evde televizyon izlerken bir yandan da Jer'in gelmesini bekliyordum.Dün Kore'ye gelmişti.Shinee'nin konserleri olduğu için bir kaç haftadır burda değildi.Zil çalınca kapıyı açtım ve ona sarıldım.İçeri geçip koltuklara oturduk.

Jeremy: Seni çok özlemişim Nina.

Ben: Bende seni özlemişim Jer.Sana söylemem gereken önemli haberlerim var aslında.

Jeremy: Söyle canım.

Ben: Ahh Nana bunu sana önce söylediğim için beni öldürecek.Amca oluyorsun Jer.dediğimde dondu kaldı.Daha sonra ne dediğimi idrak edince sevinçten havalara uçtu resmen.Beni kucağına aldı ve döndürmeye başladı.Kahkalarımız birbirine karışıyordu adeta.

Ben: Jer yeter başım döndü.Kusarım bak üstüne.dedim kahkalarımın arasında.

Jeremy: Doğru doğru.Artık seni fazla sarsmam lazım desene.Ben şimdi kimle uğraşcam ya.dedi ve beni koltuğa oturttu.

Ben: Bulursun tatlım sende birini.Hem yok mu hoşlandığın biri bakayım.

Jeremy: Yok.Aman boşver ben öyle bağlanamam zaten.Sen ilksin.Herhalde bebeğinde ikinci olur.

******

 Jeremy ile birlikte yemek yapmıştık.Söz etmişmiydim kendisi süper yemek yapıyordu.Benimde sağlıklı beslenmem için bana yeni tarifler öğretti.O gittikten sonra saate baktım.18.30 olmuş çoktan.Baek de herhalde gelir birazdan deyip televizyonun karşısına geçtim.Kapının açılma sesini duyunca kafamı o tarafa çevirdim ve bir adet babacık gördüm.Ona gülümsediğimde aynı sıcaklıkta bana gülümseyip yanıma koştu.Resmen koştu yani.Koltuğun arkasından atlayıp kendini yanıma attı.Daha sonrada burnuma bir öpücük kondurdu.

Baekhyun: Nasılmış benim sevgili anne adayım.

Ben: Gayet iyiyim babacık.

Baekhyun: Babacık ha? Hoşuma gitti.dedi ve sırıttı.

Ben: Evet bebeğimle sana artık babacık demeye karar verdik.

Baekhyun: Öyle mi oğlum.Bak babacık sana neler getirdi.diye karnımla konuştu.Daha sonra arkasında sakladığı kutunun içini açtı.ÇİKOLATA.Hemde en sevdiğimden almış sevgilim.Çikolatayı alıp ağzıma attı ve tekrarda konuşmaya başladı.

Baekhyun: Ye birtanem ye de oğlumuz daha büyüsün.

Ben: Off Baekkie çikolatayla büyümez bebeğimiz.Ama olsun ben  genede yerim.deyip kutuyu elinden çektim.

Baekhyun: Senin tam bir çikolata canavarı olduğunu unutmuşum biran.dedi gülerken.

*******

Sabah gözlerimi açtığımda yatakta yaptığımı ve yanımda Baek'in bana sarıldı olduğunu fark ettim. Sahi ben buraya nasıl geldim.En son film izliyorduk. Herhalde uyuya kalmıştım ve beni taşımıştı. Bu durumda istifade edip bende onu incelemeye karar verdim. Düzenli nefes alış verişi ile hafiften titreyen kirpikleri çok sevimli duruyordu. Saate baktığımda 11.30 olduğunu gördüm. Bayağı uyumuşuz. Zil çaldığında yataktan kalkıp aşağı indim. Kapıyı açtığımda bana sırıtan bir Nana buldum. Üstüme atlayıp bana iyice sarıldı.

Ben : Nana nefes alamıyorum . dediğimde geri çekildi.

Nana : Ne yapayım çok özlemişim seni Nin.

Ben : Bana şöyle deme.

Nana : Nasıl Nin mi demeyim ? dedi sırıtarak. Pislik.

Ben : Çok kötü bir teyze olucaksın. dediğimde ağzı bir karış açıldı.

Nana : NE!!

Ben : Sürpriz ! dedim neşeli bir tavırla.

Nana : Aman tanrım hamilesin. Inanamiyorum teyze oluyorum.deyip bana iyice sarıldı. Merdivenlerden gelen sesle nefessiz kalmaktan kurtulmuştum.

Baekhyun : Oğlum nefessiz kalacak valla gebertirim seni Nana.

Nana : Bir kere erkek olmayacak . Kız olacak teyzesine çekecek.

Baekhyun : Hayır erkek adamın erkek oğlu olur. (Baek'in içine bir Türk Malı kaçmış sanki:))

Ben : Kimsede düşünmesin zaten beni demi. Sende anca oğlunu düşün Baek. dedim ağlamaklı bir sesle. Bu aralar fazla duygusalım biliyorum. Her şeyi abartıyorum. Ne yapalım hamilelik olacak artık o kadar. Dolu gözlerle alt kattaki lavaboya girdim ve kapıyı kapatarak kilitledim.Kolzetin üstünede oturarak derin derin nefesler aldım. Kapı vurulmaya başlayınca gözümden bir yaş aktı.

Baekhyun : Bebeğim öyle demek istemedim biliyorsun. Sen her şeyden daha önemlisin benim için. Hadi aç şu kapıyı güzelim.

Ben : Açmayacağım işte bana ne. deyip çocuk gibi tavır aldım.

Nana : Hadi Nin. Tabiki de seni düşünüyoruz.

Baekhyun : Evet güzelim aç şu kapıyı lütfen.

Yavaşça yerimden kalktım ve kapıyı açtım.Baek yanağımdan öpünce Nana da öbür yanağımdan öptü. Onlara kıkırdadım.

Baekhyun : Çok çabuk ruh hali değistiriyorsun güzelim.

Ben : Hep oğlunun yüzünden. deyip suçu karnımdaki bezelye tanesine attım.

*******

Akşama kadar Nana evdeydi.Baek gitmişti ve ben Nana'yla kalmıştım. Sohbet edip hasret gidermiştik.Onu çok özlemiştim. Gidince bende mutfağa geçip kendime yiyecem bir şeyler hazırladım. Kapı açılınca Baekhyun'un geldiğini anladığım için hala yapmakta olduğum sandviçime geri döndüm. Belimdeki elleri ve ensemdeki nefesi hissedince yüzümde bir gülümseme belirdi. Burası sıcak mı oldu ne? Baek beni kendine döndürünce dudaklarıma yapıştı. Onu çok fena istiyordum ama olmazdı. En azından bir 9 ay kadarcık. Geri çekildim.

Ben : Olmaz sevgilim hamileyim unuttun mu?

Baekhyun : Ben araştırdım hayatım. Şu zamanlarda seksin hiç bir zararı yok.Yani önümüzdeki 4 ayı iyi değerlendirmemiz gerekiyor.dedi boynuma öpücükler kondururken. Bir eli çoktan tişörtümün altından belimi okşuyordu.Hızla dudaklarıma yapıştı ve büyük bir açıkla beni öpmeye başladı. Kalçamdan tutup beni kaldırdı ve bacaklarımı beline doladım. Odama varınca beni yavaşça yatağa bıraktı ve ağırlığını vermeden üzerime çıktı. Üstündeki tişörtü başından çıkarttım ve bir kez daha kaslarına hayranlıkla baktım. Ikimizde iç çamaşırlarımızla kalınca dudaklarımız tekrardan ateşle buluştu. Alt dudağımı emerken ben de onun üst dudağını emiyordum. Elim Sırtına gidip orayı tırmalayınca ağzından bir inleme çıktı. Bunun üstüne kendini bana bastırınca inleyen ben olmuştum. Geri çekildiğinde gözlerimin içine bir çok duyguyla bakıyordu. Aşk, Sevgi,Şehvet,Tutku. Bunun üstüne ise bana sorduğu soru beni gülümsetmeye yetmiş de artmıştı.

Baekhyun : Evlensene lan benle?

Senden Nefret Ediyorum(Baekhyun)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin