Bölüm 26

2.9K 98 11
                                    

Merhaba arkadaşlar yeni bölüm karşınızda. Yarın matematik sınavım var ve ben size yeni bölüm yazdım. Neyse hepinize iyi okumalar umarım beğenirsiniz Sarangheyooo ♥ ♥ ♥

Okula gelince direk dersin olduğu sınıfa gittim. Tabi geç kalmıştım. Profesörden özür diledim ve bana bakan Baek'e ölümcül bakışlarımdan yolladım. Yanına oturup kaşlarımı çatarak ona baktım,

''Neden bana bu kadar korkunç bakıyorsun ?''diye sormasını tabi ki de bekliyordum.

''Niye beni uyandırmadın şapşal?''diyerek kızdım ona.

''Çok güzel uyuyordun,uyandırmaya kıyamadım.''dediğinde saniyesine yumuşamıştım bile.

''Ayy yerim ben seni...1 dakika ne diyorum ben yaa salak senin yüzünden geç kaldım.''dediğimde Baekhyun bana masum köpek gibi bakarak dudaklarını büzdü.

''Off tamam tamam.''dedim ve yanaklarını sıktım,çok şirindi ne yapayım?

''İşte benim sevgilim.''dedi ve yanağımı hızlı bir şekilde öptü.

''Hemen yılışma ayrıca okuldayız biri görecek.''

'' Tamam bebeğim.''

*****

Yarın Baekhyun'un doğum günüydü ve onun için bir süpriz doğum günü partisi düzenlemek istiyordum.Kendi başıma yapamayacağım için ve Baekhyun'un çocukları da doğum gününde yanında isteyeceği için hızla telefonumu elime aldım ve Suho'ya mesaj atarak Baekhyun'a çaktırmadan bahçeye gelmesini söyledim ki plan yapabilelim beraber. Bir kaç dakika sonra Suho ve yanından Sehun ve Kai ile geldi.

'' Efendim Nina ne oldu?''diye sordu Suho.

''Yarın Baekkie'nin doğum günü ve ben bir şeyler yapmak istiyorum.''

''Baekhyun Hyung'a Baekkie mi diyorsun?''dedi Sehun gülerek,ona ölümcül bakışlarımdan yolladım hemen,

''Kapa çeneni Oh Sehun !!''dediğimde hemen sustu,Kai konuşmaya başladı daha fazla dayanamayarak.

''Sen Sehun'u boşver,ne yapacağız yarın için bir fikrin var mı?''dediğinde Suho da ona onay vermiş Sehun ise ona kötü kötü bakıyordu.

''Bence yarın bir kaçınız Baekhyun'u oyalasın bizde ona bir sürpriz parti hazırlayalım. Nasıl fikir ?''(Y/N:Aşırı yaratıcısın hayatm ya nerden geldi bu fikir aklına yüz yıl düşünsem gelmez valla dfhsjfgh)

''Süper fikir. O zaman ben Lay ve Xiumin'e haber vereyim yarın Baekhyun'u oyalasınlar,bizde parti hazırlıklarıyla ilgileniriz.''

''Haa bu arada hepiniz sanki doğum gününü unutmuş gibi yapın,üzülsün biraz sonra süpriz yapınca çok mutlu olacaktır.''dediğimde hepsinden onaylama mırıltıları geldi.

''Oldu bil nonna.''dediğinde Sehun Suho ve Kai de onaylayıp yanımdan ayrıldılar.Allahtan ertesi gün dersim yoktu bu sayede partiyi rahatlıkla hazırlayabilirdim.Evde tektim maalesef çünkü abim tekrardan Amerika'ya geri dönmüştü ama sık sık ziyarete geleceğini söyleyip beni rahatlatmıştı gitmeden.

Ertesi gün hiç vakit kaybetmeden parti için hazırlıklara başladım. Çocukların sabahtan dersleri vardı ama öğleden sonra gelip bana yardım edeceklerdi.Hızla evi parti için hazırladım,her yer oldukça güzel olmuştu.Evde işim bittikten sonra öncesinden siparişini verdiğim pastayı almaya gittim. Geri geldiğimde çocuklarda gelmişlerdi,kalan işlerde bana yardım ettiler. Etrafı bir güzel süsledik.Onlara Baek için  sipariş verdiğim hediyeyi almaya ve kendim için bir elbise almaya çıkacağımı söyledim. Lay ve Xiumin Baekhyun'u oyalayacaklardı bu sürede benimde hızlı bir şekilde ona hediye almam gerekiyordu. Hemen çocuklara haber verip evden çıktım. Aklımda Baek'e bir saat almıştım,tabikide öyle basit bir saat değildi,daha önceden düşünmüştüm bunu. Saatin iç kısmında ikimizin bir fotoğrafı vardı, Baek'in beni yanağımdan öptüğü bir fotoğraftı bu. Gidip saati sipariş verdiğim yerden aldıktan sonra elbise için bir mağazaya gittim. Siyah straplez üstüme oturan ve mini bir elbise beğenip onu aldım. Alır almaz eve gittim ve hazırlandım, çocuklar da hazırlanmak için gitmişlerdi görünüşe göre. Elbisemi giydim ayakkabı olarak ta siyah platform topuklu ayakkabılarımı giydim ve saçlarımı düzleştirdim. Makyaj olarak eyeliner çektim ve kırmızı rujumu sürdüm. Parfümümu de sıktıktan sonra aşağı inip etrafa son bir kez bakmaya başladım,her şey hazırdı,zil çaldığında gelenlerin çocuklar olduğunu anladım.Kapıyı açıp hepsini tek tek süzdüm çünkü bayağı yakışıklı olmuşlardı.İçeri girer girmez Chanyeol konuştmuştu,

''Her şey hazırsa Lay'e mesaj atıyorum Baekhyun'u buraya getirsinler.''dediğinde kafa salladım.

''Tamam at hemen mesaj.''Chanyeol telefonuyla uğraştıktan sonra tekrar bize döndü.

''Tamam bir 5 dakikaya burada olurlar herkes saklansın.''

Herkes bir yerlere saklandıktan sonra gidip ışığı kapattım ve kapının arkasına saklandım. Baekhyun da evin anahtarı olduğu için zile basma gereği duymamıştı,herkes sessizce içeri girmesini bekliyordu.En sonunda kapı kapanınca ve bir kaç homurtu sesiyle üçü de salona girince ışığı açtığım gibi süpriz diyerek bağırdı herkes ama yüzümüzde ki gülümseme Baekhyun'un suratını görünce aniden donmuştu.Tanrım bu hali neydi öyle?Şaşkınlık ve korkuyla yüzündeki kesikler  vardı,dudağı patlamış ve tek gözü morarmıştı.Onu hemen kolundan yakalayıp koltuğa oturttum.

''Bu halin ne böyle!?'' dedim ona ama o cevap vermeden Lay söze atladı.Biri hemen açıklamazsa olayı sinir krizi geçirecektim gerçekten.Onu bu halde görmek zaten kalbimi acıtıyordu,birde hiçbir şey yokmuş gibi orada oturuyordu,ahh!

''Biz şimdi Baekhyun'u oyalıyorduk yaa-''

''Ee?''Lafı ağzında gevelemesi hoşuma gitmemişti.''

''İşte bir bara gittik bu salak zaten sarhoş oldu hemen,sonrada bir baktık kavga çıkartmış.''dedi hızla ve başka bir yöne bakmaya başladı.Biliyordu kızacağımı tabi.

'' Siz niye bişey yapmadınız!''diye cırladım.Bu kadar kısa sürede ona o kadar çok bağlanmıştım ki ona bir şey olma düşüncesi bile bana çok kötü geliyordu.

''Biz o sırada lavaboya gitmiştik Xiumin ile,kavga çıktığını görür görmez hemen ayırdık zaten''dedi Lay,tekrar Baek'e baktığımda yarı baygın bir şekilde beni izliyordu. Elimle patlamış dudağına dokundum,bu dokunuş onun acıyla inlemesine neden olmuştu.

''Çok acıyor mu?''dedim dikkatle dudağına bakarak.

''Öpersen geçer.''Gözlerimi devirdim,ben ne diyordum o ne diyordu.

''Eee biz gidelim o zaman hyung.''dediğinde Sehun Baek sırıtmıştı.

''İyi olur aslında.''

''Burda dayak yemişsin pestilin çıkmış düşündüğün şeye bak.''dedim koluna hafifçe vurarak.Sahte bir inleme bıraktı ortaya.

''Hadi ama dayak yedim o kadar bana pansuman yapmayacak mısın?''dediğinde tekrar gözlerimi devirdim ve çocuklara döndüm.

''Off ben göstercem sana pansumanı ,çocuklar sizde gidin isterseniz ben Baek'e bakarım,yarın da onu yurda getiririm.''

''Hadi ama bebek miyim ben kendim giderim.''diye itiraz ettiğinde hızla kaşlarımı çatarak ona döndüm.

''Kapa çeneni Baekhyun!Nasıl kavga çıkartabildin bunun hesabını sonra senden soracağım sen bekle.''

''Dört gözle bekliyorum hayatım.''

Senden Nefret Ediyorum(Baekhyun)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin