Bölüm 2

5.4K 186 10
                                    

Düzenlendi

Arkadaşlar dayanamadım ve bir bölüm daha yayımladım eğer bu hikayemde diğerleri kadar sevilirse her gün yeni bir bölüm yayımlayacağım. Bu bölümde Baekhyun'umuz geliyor yuppiii :)) Iyi okumalar Sarangheyooo ♥ ♥ ♥

Garajdan arabamı çıkarttım ve kaydımı yaptıracağım üniversiteye yol aldım. Arabam Amerikadakinin aynısıydı ve büyük annem üniversitemin nerde olduğunu söylemişti bana.Yarın derslerim başlayacaktı . Üniversitenin içine girip profosörü buldum ve kaydımı yaptırdım. (Üniversitesi kayıtları böyle mi hiç bir fikrim yok ) Bahçeye çıkıp biraz gezdim . Üniversiteden çıkmak için kapıya geldiğimde bir motorsikletli önümü kesti.

'' Yaa ne yapıyorsun sen be!''diye cırladım.Evet cırlamış olabilirim bir kızım bende sonuçta.

Adam motordan indi ve kaskını çıkardı. Gözünde siyah bir gözlük vardı. Kaskını çıkarıp saçlarını karıştırdı.Sarımsı saçlarını karıştırıp gözlüğünü çıkardı ve o kahverengi gözlerini bana dikti.

''Ben mi ne yapıyorum.''  dedi küçümser bir şekilde. Şuna bak ya daha ne yaptığını bile bilmiyor kendini beğenmiş.

''Evet sen!!Resmen beni ezicektin manyak.''diye yüksek sesle konuştum.

''Manyak mı? Kıza bak ya zaten benimde öyle zevklerim vardı gidiyimde bir kızı eziyim diye.''dedi.Salak mı bu çocuk anlayamıyorum.Sinir etti beni sabah sabah ya.Ben şimdi bu gerizekalıyla aynı okulda mıyım? Tanrım ben ne günah işledim!

''Valla o kadarını ben bilmem suçlu olan sensin!'' dedim yüksek bir sesle ve ellerimide göğsümde birleştirdim.

''Hah suçlu benmişim. Sen benim kim olduğumu biliyor musun kızım?!''Ay nerden bilebilirim bu densizin kim olduğunu.Çokta umrumda sanki.

''Bana ne senin kim olduğundan be !!! ''dedim bağırarak.

'' Senin gibi küçük kızlarla uğraşacak vaktim yok.''

''Hah küçükmüş.Hem suçlu hem güçlü aptal işte!''dedim ve motorunun lastiğine bir tekme atarak motorunun devrilmesini sağladım. Arabama doğru yürüdüm. O manyak da hemen arkamdan bağırdı.

'' Sensin aptal.Motorum devrildi senin yüzünden. Bunun hesabını ödeyeceksin!''

Arkamı döndüm.

'' Ohh iyi olmuş seni egoist manyak !''dedim ve arabama binerek ordan uzaklaştım. Mal herife bak ya. Hem motoruyla beni ezmeye çalışıyor hemde üste çıkmaya çalışıyor.Neymiş işi gücü yokmuşta kızları eziyormuş dalga geçiyor birde. Hah birde bana küçük dedi tam öküz. Ayyy ben böyle pislik egoist bir manyak görmedim.  Eve geldim ve kendimi yatağıma attım. Sinirli bir şekilde bağırıyordum. En sonunda banyoya girmeye karar verdim.Sıcak bir duş her şeyin çözümüdür.Banyodan çıktım ve pizza sipariş ettim. Pizzamı yerken bir andan da televizyon izliyordum. Yemek yemem bitince yatağıma yattım. Sabah kalkınca üstüme güzel bir şeyler giydim.

Gözlüğümü de takarak arabama bindim. Üniversiteye geldiğimde burası çok kalabalıktı.Herkes bir yerdeydi . Bahçeye girdim.Daha derse 15 dakika vardı bende bir banka oturdum . Yanıma bir kız geldi.Oldukça sevimli gözüküyordu.

'' Merhaba ben Kim Nana ama bana Nana derler.Sen buralı değilsin herhalde.''dedi adının Nana olduğunu öğrendiğim kız.Çok cana yakın gözüküyordu.

''Yok Amerikalıyım.Bu arada adım Nina tanıştığımıza memnun oldum.''dedim aynı cana yakınlılıkla.

''Bende.'' dedi ve yanıma oturdu.

''Bugün burası çok kalabalık.Normalde bu kadar kalabalık olması gerekiyor muydu ?''

''Buralı olmadığın çok belli yoksa Exo grubunun burda bizimle beraber okuyacağını bilirdin.''dedi sanki muhteşem birşeyden bahseder gibi.

''Exo ne?''dedim anlamayarak.

''Exo grubu şapşal. Kore deki bir şarkı grubu ve bence en iyisi onlar.''diye bana açıkladı.

''Haha sen öyle diyorsan.İlk dersin ne ?''

''Felsefe.''

''Aaa benimde o.''

''Hadi gidelim o zaman. Sınıfın yerini biliyor musun ?''

''Hayır sen bilmiyor musun ?''

''Hayır bende sen biliyorsundur zannediyordum. ''dedi ve ikimizde gülmeye başladık. Nana'nın koluna girerek.

''Kaybola kaybola buluruz artık.''

'' Aynen . ''dedi gülerek. Dersin olacağı sınıfı zor bulduk.Bir iki kerede kaybolduk ama sonunda doğru sınıfı bulduk.

Senden Nefret Ediyorum(Baekhyun)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin