Bölüm 8

3.6K 137 6
                                    

Düzenlendi  

Evet dayanamadım bir bölüm daha yazdım size. Elimden geldigince uzun yazmaya çalıştım Iyi okumalar Sarangheyooo ♥ ♥ ♥

''İyi misin canım o sapık sana bir şey yaptı mı ?''dedi Nana endişeyle bana bakarak.

''Ahh!'' diye inledim acıdan.Lanet herif boynumu kanatmıştı. Baekhyun yanıma gelip boynuma baktı.

''Kanıyor mu?Ahh o piç herifi iyice dövmeliydim.Iyi misin?''

''Hayır iyi değilim sadece şu lanet olasıca yerden eve gidip kendimi öldürmeyi planlıyorum.''dedim ama böyle bir şeyi tabikide yapmayacaktım.Bu kadar güçsüz değildim ben.

''Saçmalama öyle bir şey olmayacak.Evine bırakacağım seni tamam mı?''dedi bana dikkatle bakarak.Aslında boynuma daha çok bakıyordu.

''Gerek yok benim kendi arabam var.''diye direttim.

''Seni evine bırakmaya bende meraklı değilim ama sarhoşsun bu halde araba kullanamazsın.''dediğinde onunla kavga etmek istememiştim çünkü buna halim yoktu.Oldukça yorulmuştum.Şimdiden gözlerim kapanmaya başlamıştı bile.

''İyi. Nana arabamı sen al sabah beni almaya gelirsin.''dedim Nana'ya.Başını olumlu anlamda salladı.

'' Oldu bil canım.''dediğinde çantamın içinden arabanın anahtarını aldım ve Nana'ya verdim.Baekhyun'un arabasına bindim ve kafamı cama koyarak dışarıyı izledim.Su an o kadar çok uykum vardı ki.Ama uyuyamazdım burda bu beyinsizin yanında.Hem eve gidince bu pislikten kurtulmak için güzelce banyo yapmam gerekiyordu.Bu durumu fazla büyütmüyordum sadece boynumun kanaması kötü olmuştu ama zaten şarıl şarıl kan akmadı.Bir süre mor boyunla dolaşacaktım ama.Amerikadayken bunların daha kötüleri başıma gelmişti.Az kalsın tecavüze uğrayacaktım ama allahtan babam beni kurtarmıştı.Ahh baba seni öyle çok özledim ki...

Evin önüne gelince sessizce arabadan indim.Arkama döndüm ve Baekhyun'a istesemde teşekkür etmeye çalıştım.

''Teşekkür ederim. ''dedim kısık bir sesle.

''Ne dedin seni duyamadım da.''Duyduğunu biliyordum bal gibide.

''Şansını zorlama.''dedim ve eve girdim.

Hemen banyoya girdim ve güzelce temizlendim.Boynuma pansuman yaptım.İşim bitince pijamalarımı giyip kendimi yatağa attım ve bu lanet günü unutmaya çalıştım.

Baekhyun'un ağzından

Bugün Alex kız arkadaşı ile bir klübe gidiceklermis ve benimde gelmemi istedi.Tabi en yakın arkadaşımı kıramam.Dersim bitince bizimkilere nereye gidiceğimi söyledim ve eve giderek üstüme güzel bir şeyler giydim.Siyah dar pantolonumun üstüne beyaz bir t- shirt giydim ve evden çıktım. Alex den adresi aldım ve klübe gittim. Ben gittigimde Alex de oradaydı. İşte biraz konustuk .Alex daha bir kaç gün önce Amerika'dan gelmişti. Biraz bana oralardan bahsetti. Lavaboya gitmek için ayaklandım. Geri geldiğimde Alex'in yanında iki kiz vardı. Ama onun burda ne işi vardı. Beni görünce yüzünü buruşturdu.Bende aynı tepkiyi vermiştim.

''S-senin ne işin var burda?!''dedi Nina.

''Asıl senin burda ne işin var?''dedim sorusuna soruyla karşılık vererek.

''Nana bu salağın burda olacağını neden söylemedin bana.'' dedi sinirle Nana'ya dönerek.

''Tatlım yemin ederim Alex arkadaşımı getiricek dediğinde bu kişinin Baekhyun olduğunu bilmiyordum.''dedi şaşkınlıkla o da.

'' Off Nana.''

''Off Alex.''dedik aynı anda.

''Ne ya eğlenmenize bakın.''dedi Alex hepimize doğru.

Senden Nefret Ediyorum(Baekhyun)Where stories live. Discover now