Bölüm 18

3K 114 6
                                    

Evet arkadaşlar bu bölümü Baekin ağzından okuyacaksınız.Bakalım Baekkienin düşünceleri nelermiş? İyi okumalar Sarangheyooo <3

Baekhyun'un ağzından

Jake ve Nina'yı göremiyordum.Dışarı mı çıktılar acaba.Hemen kulüpten dışarı çıktım. Birden bağırışmalara duydum.Bu Nina'nin sesiydi.Hemen sesin geldiği sokağa gittim.Jake denen o piç Nina'ya saldırıyordu.Hemen onu Nina dan uzaklastırdım ve yere yatırıp dövmeye başladım. Bizimkilerde gelmiş Nina'ya yardım ediyorlardı.Jake'in yüzü kanlar içerisinde kalmıştı.

''Eğer bir daha Nina'ya dokunursan seni gebertirim anladın mı!!''deyip üstünden kalkıp o ite bir tekme attım ve Nina'nin yanına gittim.Nina hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.

''Nina beni duyuyor musun ?''Bir şey söyle Nina...iyi misin...konuş Nina.''der demez Nina bayıldı.Hemen onu kucağıma alıp arabamıza götürdüm. Dönüp Suho'ya.

'' Hyung onu yurda götürmemiz lazım.''

''Tamam herkes binsin.''

Yurda varınca Nina'yı benim yatağıma yatirdim. Uyanınca nerede olduğunu sordu ve daha sonra Jake piçinin ona yaptığı şeyi hatırlayınca ağlamaya başladı.Dayanamayıp ona sarıldım. Ona sarılınca ağlama sesi kesildi.Geri çekilince boynunun halini gördüm. O it resmen kızın boynunu kanatmış morartmısti.Bir şeyler söyleyip odadan çıktım. Elime pansuman malzemelerini alıp tekarar odama girdim. Ben ona pansuman yaparken o sadece bana bakıyordu. Ona bu kadar yakın olmak kalbimin yerinden fırlamasına neden olucaktı.Küçük bir kız gibi hisettiğim şu şeylere bak arkadaş. Bana kıkırdadığında ne olduğunu sordum. Hahaha sağ üst dudağımda küçük bir ben varmış. Birden kendimi kaybettim ve dudaklarını kendiminkilere bastırdım. Ne yaptığımın farkına varınca hemen geri çekilip özür diledim. O ne yaptı peki gömleğimin yakasından tutup dudaklarıma yapıştı.Ahh dudaklarının tadı o kadar güzeldi ki.Her şey güzel gidiyordu.Erken konuşmuşum çünkü bizim pezevenkler içeri daldı.Nina hemen geri çekildi.Hepsine öldürücü bakışlar attım.Daha sonra hepsi ordu gibi içeri girip beni attılar. Sinirle odamdan çıktım. Odamdan kovdular beni resmen. Tuvalete gittim ve elimi dudaklarıma götürdüm. Beni öptü evet öptü diye düşünerek sırıttım.Nina evine gitti bende kendimi yatağıma attım. Nina'nın kokusunu içime çekerek uyudum. Sabah kalkınca arabada bizim çocukların sorularına mağruz kaldım.

''Hyung Nina'yi seviyor musun yoksa?''diye sordu Sehun.

''Tabi lan sevmese niye öpsün.''

''Bir kere o beni öptü.''Tamam ilk ben öptüm ama bu mallarına ağzına laf vermeyeceksin.

''Peki sen niye karşılık verdin amk o zaman.Bayağı sizi bastığımızda kıza bademcik ameliyatı yapıyordun öyle içine girmiştin.''Bu salaklığı karşısında gözlerimi devridim.

''Evet elin Nina'nin beline dolalıydı hemde.''Luhan sende mi dostum?

''Off tamam bende karşılık verdim oldu mu?''dedim sonunda

''Baek eğer kızı sevmiyorsan onun duyguları ile oynama.''dedi bilgece Suho.

''Evet Nina çok kırılgan biri.''diye destekledi Kris.

''Evet onu üzersen seni gebertiriz ona göre. ''dedi Lay.

''Tamam susun artık.''Bunların ağzınada iyi malzeme vermiştim cidden ya.

Okula geldiğimizde Nana bizim yanımıza geldi.Daha sonra Nina geldi ve Nana'yı sürükleyerek bir yere götürdü. Bende tabikide onları takip ettim.Nina Nana'ya dün yaşadığı olayı anlatıyordu. Tam gidiyordum ki anlattığı bir kısım ilgimi çekti.

'' Nasıldı? Güzel öpüşüyor muydu?Onu öpünce neler hissettin?''

''Bir dur kızım sakin ol.''

''Ben sakinim de sen şu sorularımı bir cevapla bakalım.''

''Off istemiyorum çok utanıyorum.''

''Yaa bana bak kimse yok işte anlat hadi.''

''Tamam. Nasıl mıydı?Tek kelimeyle harikaydı bence.Tarif edemeyeceğim kadar iyiyd.Onu öpünce midemde kelebekler uçuşuyordu. Ellerini belime degdirdiğinde yanıyordum sanki. Dokunduğu yerlerde alevler çıkıyordu. Ama geçen seferki gibi yaparsa bu sefer temiz bir tokadı hakkediyor.''

Ooo geçen sefer ki olay.Şu iddia olayından bahsediyorlar galiba.

''Bencede .''deyince ikiside gülmeye başladı. Ne çirkefler hemen beni dövme planları falan.Ama hakkediyorum şimdi cidden ya.

''Hadi derse gidelim geç kalıcaz.''

Nina lar bu tarafa gelince hemen koşarak ordan uzaklaştım. Nina beni öptüğünde demek bunları hissediyordu. Bende ona karşı bir şeyle hissediyordum galiba. Hep onun yanında olmak sürekli ona sarılmak ve onun o güzel dudaklarinin tadına bakmak.Galiba ondan hoşlanıyordum.

Senden Nefret Ediyorum(Baekhyun)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin