Bölüm 17

3.2K 114 16
                                    

Arkadaşlar Soma da ölen 282 baba yerine koyduğumuz şehit Madencilerimiz adına ne kadar üzgünüz bugün size anlatamam lütfen sizde biraz duyarlı olursanız çok sevinirim :(
Ve canısılar bu bölümde çok çok çok güzel bir şey olacak. Şahsen ben artık bunu yazdığım için çok mutluyum neyse ben sizi tutmayayım da artık okuyun siz.Iyi okumalar Sarangheyooo ♥ ♥ ♥

Baekhyun geri çekilince bir boşluk hissettim.Açıklayamayacağım bir biçimde ona sarılmak ve bir daha bırakmamak istiyordum.Ne oluyordu bana böyle. Baekhyun boynuma baktı ve sinirlendi.

'' O piç herif ne yapmış boynuna.''Elimi boynuma götürdüğüm anda acıyla inledim.

''Ahhh çok acıyor.''

''Bekle burda beni.''dedi ve odadan çıktı. Bir kaç dakkika sonra elinde pansuman malzemeleri ile geri geldi ve yatağın kenarına oturdu. Pamuğun üstüne tentirdiyot (böyle mi yazılıyor hiç bilmiyorum cahil ben işte :) döktü ve boynuma sürmeye başladı. Bana yaklaştığında neden kalbim bu kadar hızlı atıyordu ki sanki neyim vardı benim hasta falan mıyım. Baekhyun yara bandını Jake'in ısırdığı yere yapıştırdı.Bense onun yüzünü inceledim. Yüzü cidden pürüzsüzdü. Kahverengi saçları-evet saç rengini değiştirmiş- ve inanmıyorum sağ üst dudaginda küçük bir ben varmış. İstemsizce kıkırdadım.

''Neye gülüyorsun bakayım.''dedi boynumla ilgilenirken ama o da sırıtıyordu.

''Sağ üst dudağında küçük bir ben varmış onu fark ettim.''dediğimde başını kaldırdı ve gözlerimin içine baktı. Gözlerimi kaçıramıyordum. Birden bana doğru yaklaşınca gülümsemem yok oldu. Başını eğip dudaklarını benimkilere doğru bastırdı. Başta şaşırdığım için hiç bir şey yapamadım. Baekhyun dudaklarını hemen geri çekti o yüzden.İstemediğimi sanmıştı bu yüzündeki hayal kırıklığından belli oluyordu açıkça.Ama istiyordum.Onu öpmeyi,dudaklarının tadına bir kere daha varmayı istiyordum. 

''Şeyy...ben özür dilerim...bir anda-''Lafını bitirmesine izin vermeden gömleğinin yakasından tutup dudaklarına yapıştım usulca. Ben ne yapıyordum böyle iyice azdım. Baekhyun başta biraz şaşırdı ama hemen bana karşılık verdi.Dilini ağzımdan içeri sokunca midemde kelebekler uçuşmaya başladı.Tarif edemediğim tuhaf bir duyguydu bu ve benim daha çok onu istememi sağlıyordu.Yok ben iyice azdım valla. Elimi saçlarında gezdirince Baekhyun ağzıma doğru inledi.O da ellerini belime doladı.Alt dudağıma emerken kendimi ona daha çok bastırdım. Ne güzel öpüşuyorduk ki birden kapı açıldı. Ben hemen geri çekildim.Baekhyun da kapıdakilere sinirle bakıyordu.Ben ise utanmış bir şekilde yüzümü eğdim.Sıcak mı oldu burası ya.Yok yok ben alev aldım yanıyordum.

''Opps biz yanlış bir zamanda geldik galiba.''dedi Sehun.

Off inanamıyorum şuan utancımdan yerin dibine girebilirdim.Biri şurayı kazsın ben giricem oraya. Yanaklarım kızardı. Hiç birinin yüzüne bakamadım. Yatakta doğruldum ve ayaklarımı karnıma çekerek oturdum. Yanaklarımın yandığını hissediyorum.

''Biz çıkalım mi hyung. ''dedi Kai pis pis sırıtarak.

''Artık girdiniz KAI. ''dedi Baek Kai'yi bastırarak söylemişti. Baekhyun Kai'ye ölümcül bakışlar yolluyordu.Kai hemen tırsıp Suho'nun arkasına saklandı.Bu halleri çok komikti. Gülmemek için kendimi zor tuttum.Ama tabi bizim basılmamız ise traji komediydi.Hala utançtan yüzlerine çok bakamıyordum.

'' Şey biz iyi misin diye bakmaya gelmiştik ama görüyorum ki çok meşgulsünüz.''dedi sırıtarak.

''Yok...yok hiç meşgul değiliz biz.''dedim aceleyle.Baekhyun bana dönerek 'öyleyiz' der gibi bir bakış attı.Ben hiç ona bakmadan Suho'ya gülümsedim. Hepsi yanıma geldi.Chen yatağa oturarak Baekhyun'u ittirdi. Baekhyun buna daha çok sinirlenip odadan çıktı.Çocuklar tek tek bana 'iyi misin' 'bir yerin ağrıyor mu' 'acıyor mu' gibi bir sürü soru sormuştular.Hepsine iyiyim teşekkür ederim dedikten sonra odadan çıktılar. Bende onlarla beraber odadan çıktım.

''Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Benim eve gitmem lazım.''

'' Ben bırakayım mı?''diye önerdi Baek.

''Yok...yani ben kendim gidebilirim.''dediğimde fazla üstelemedi.

''Peki.''

Hepsine hoşçakal dedikten sonra dışarı çıktım ve bir taksiye atlayarak eve gittim. Eve girince içerde Jake var mı diye baktım. Evde yoktu. Masanın üzerinde bir kağıt vardı. Kağıdı elime alıp okudum.

Ben gerçekten de çok üzgünüm Nina. Bu olaylar ve sana yaşattığım bütün sıkıntılar yüzünden kendimden nefret ediyorum. Beni affetmeni beklemiyorum senden ama günün birinde umarım beni bu halimle hatırlamazsiı.Beni umarım hep seni seven Jake olarak hatırlarsın. Çünkü ben hep seni benim biricik Nina'm diye hatırlayacagim.Seni çok seviyorum Nina bunu sakın unutma .  İlk öpücüğünü çalan ve seni çok seven.

                                                                                                                                                                                     -Jake

Bunları okurken gözümden bir yaş akıp kağıdı ıslattı.Her ne kadar bana kötü şeyler yaşatmış olsada güzel geçen günlerimizde vardı.Odama çıktım ve aynanın karşısına geçtim. Ellerimi dudaklarıma götürdüm. Baekhyun beni öpmüştü evet beni öptü. Off ya bu öpücükte diğeri gibiyse.Ya bana hiç bir şey demezse. Bunları düşünerek kendimi yatağa attım. Çok yorgun olduğum için üzerimdekileri bile çıkartmadan yattım. Sabah uyandığımda başım çok ağrıyordu.Elimle şakaklarımı ovarak yataktan kalktım. Üstüm başım rezildi.Hemen banyo yapıp üzerime güzel bir şeyler giyerek kahvaltımı yapmadan okula gittim . Bugün dersim biraz geçti ama benim gidip bu dün yaşanan olayları Nana'ya anlatmam gerekiyordu.Bahçede Nana'yı bizim çocukların yanında gördüm. Yanlarına gittim.

''Herkese günaydın.''dedim.Çocuklar hep bir ağızdan günaydın dediler bana.

''Günaydın canım.''dedi Nana bana.

''Nana sen biraz şöyle gelsene.'' dedim ve kolundan tutarak oradan oldugunca uzak bir yere çektim onu.

''Ne oldu bebek ya?''

''Nana dün başıma neler geldi bilemezsin.''

''Evet ya boynunun hali ne öyle. Çocuklar da hiç bir şey soylemediler bana.''Nana'ya olan bütün olayları anlattım.

'' İşte Baekhyun geri cekildi ve özür diledi ama ben onu kendime çekerek öptüm.''dedim ve utanarak elimle yüzümü kapattım.

''NE YAPTIN NE !!'' dedi bağırarak. Bende elimle ağzını kapattım.

''Salak ne bağırıyorsun.''

''Kızım bu bağırılmayacak bir olay mı. Yani sen Baekhyun'u öptün ve o da karşılık verdi öyle mi?''

'' Evet.''dedim ellerimle yüzümü kapatarak gene.Utanmıştım ve yüzüm kesin domates gibi kırmızı olmuştu. Nana elleriyle benim ellerimi yüzümden çekti.

'' Nasıldı? Güzel öpüşüyor muydu?Onu öpünce neler hissettin?''

''Bir dur kızım sakin ol.''

''Ben sakinim de sen şu sorularımı bir cevapla bakalım.''

''Off istemiyorum çok utanıyorum.''

''Yaa bana bak kimse yok işte anlat hadi.''

''Tamam. Nasıl mıydı?Tek kelimeyle harikaydı bence.Tarif edemeyeceğim kadar iyiyd.Onu öpünce midemde kelebekler uçuşuyordu. Ellerini belime degdirdiğinde yanıyordum sanki. Dokunduğu yerlerde alevler çıkıyordu. Ama geçen seferki gibi yaparsa bu sefer temiz bir tokadı hakkediyor.''

''Bencede .''deyince ikimizde gülmeye başladık.

''Hadi derse gidelim geç kalıcaz.''

Senden Nefret Ediyorum(Baekhyun)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin