Bölüm 16

3.2K 111 17
                                    

Selaaamm bu bölüm biraz kısa olmuş olabilir ama hiç beklemediğimiz bir şey olucak yada belki tahmin edenler vardır. Neyse ben gene çok konuştum galiba. İyi okumalar Saranghyeoo <3

Odamdan çıktım ve mutfaga giderek yemeği yapmaya devam ettim. Jake de gelip beraber yemek yedik.Yerken hiç konuşmadık. Masayı topladıktan sonra.

''Film izleyelim mi ?''dedi Jake.Hiçbir şey olmamış gibi davranmak en iyisiydi.

''Olur.''dedim ve koltuğa oturdum Jake de bir film aradı. En son bir film buldu ve sırıtarak filmi taktı ve yanıma oturdu. Film başladı ahh kahretsin bu film o film.

Flashback ( 3 sene önce Amerika )

''Nina bugün vizyona yeni bir film girmiş hadi izlemeye gidelim.''

''Olur peki Ashley ve Kevin de gelicek mi?''

''Yok işleri varmış. Bizde iki arkadaş tek kaldık maalesef.''

''Olur hadi gidelim. ''

Oley sonunda Jake ile yalnız kalabilecektim. Evet Jake'den hoşlanıyorum ne yapayım o çok tatlı. Jake biletleri aldı ve filme girdik. Film çok güzel bir romantik komediydi. İlk yarısı bitmişti arada Jake ile konuşuyorduk bizde.

''Evet biliyorum orası çok güzel bir yer dimi?''

''Evet bir gün seni yemeğe götüreyim oraya.''

''Olur. dedim gülerek. Saçım gözümün önüne gelmişti. Jake saçımı eliyle aldı ve yavaşça geriye attırdı. Ahh şu an kalbim o kadar hızlı atıyordu ki ölebilirdim.

''Nina artık ben daha fazla dayanamıyorum.''dedi ve bana yaklaştı. Gözleri dudaklarıma kaydı. Kendi dudakların benimkilere bastırdı.Bende ona karşılık verdim.Elini yüzüme koyarak öpücüğü derinleştirdi.Geri çekildiğinde.

''Nina ben seni seviyorum.''

''Bende seni seviyorum Jake.''der demez bana sarıldı.

Flashback End

Kesin bilerek yapıyor bunu yaa. Bide pis pis sırıtıyor salak. Filmi izlemden hemen kalktım ve odama girdim.Jake de peşimden girdi.

''Jake sen ne gıcık bir insansın yaa.''

''Evet biliyorum beni affetmen için bir klübe gidelim ve eğlenelim.''

''Bak şimdi ilgimi çekiyorsun.''

''Biliyorum tatlım ben hep ilgi çekiciyimdir zaten.''Elimdeki yastığı aldım ve kafasına attım.

'' Çık hadi giyinicem.''

'' Sanki görmediğim bir şey.''diye mırıldandı.

''GET OUT !!'' diye bağırdım tabi benden korktu hemen çıktı. Üzerime beyaz üstüme tam oturan mini elbisemi giydim ve altıma siyah topuklu ayakkabılarımı giydim ve siayh çantamı taktım. Güzel bir makyaj yaptım. Saçlarım da maşalıydı zaten. Arabayı o kullandı. Bizim geçen sefer Nana ile geldiğimiz klüptü burası. İçeri girdiğimizde Exo da oradaydı. Çocukların yanına gittim ve hepsine selam verdim. En son isteksizce Baekhyun'a selam verdim.Benim kalbimi kırıyordu çünkü hemde defalarca. Neyse onların yanından ayrıldık ve barın oraya gittik. Jake sürekli içiyordu.Ben pek içmedim. En sonunda Jake sarhoş oldu ve beni bileğimden tutup dışarı sürüklemeye başladı. Dışarı da arka bir sokağa çekti beni ve duvarla kendi arasına aldı.

''Jake ne yapıyorsun.Bırak beni''

''Benim olmalıydın Nina beni bırakıp gitmemeliydin.''Kendinde değildi.Deli gibi bağırıyor ve bileğimi çok sıkı tutuyordu.

''Jake bırak korkutuyorsun beni.''dedim ağlamaklı bir sesle.

''Korkma benden aşkım.''dedi ve boynumu emmeye başladı .Onu itmeye çalışıyordum ama olmuyordu.Boynumu ısırıyor emiyor ve morluklar oluşturuyordu.Bense onu itmeye çalışıyor ve bağırıyordum. Jake'in eli belime indi ve sonra daha aşağılara.Eli kalçamda durdu ve popomu sıktı.

''Jake bırak beni lütfen. İMDAT YARDIM EDIN !!!''Bağırıyor ve bir yandan da ağlıyordum. Jake eliyle elbisemin askısıno indirirken arkadan bir ses geldi.Bu sesin kime ait olduğunu çok iyi biliyordum.

''Bıraksana kızı piç!''

''Baek-ahhh !!''diye bağırdım çünkü Jake kulak mememi dişledi tam o sırada.Baekhyun gelip Jake'i üzerimden aldı. Bense yere çöküp ağlamaya başladım.Luhan yanıma gelip beni ayağa kaldırdı. Luhan'dan destek alarak ayağa kalktım. Baekhyun Jake'i yere yatırıp üstüne çıkmış dövüyordu. Bense ayakta ağlayarak onu izliyordum. Jake'in yüzü kan içerisindeydi.

''Eğer bir daha Nina'ya dokunursan seni gebertirim anladın mı!!'' deyip Jake'in üzerinde kalktı ve son kez ona tekme attı. Yanıma geldi bana bir şeyler söylüyordu ama ben onu dinleyemiyordum.Tek düşündüğüm Jake'in bunu bana nasıl yaptığıydı. Nasıl bana saldırırdı.Eğer çocuklar orda olmasaydı...Baekhyun olmasaydı...Kim bilir neler yapacaktı bana. Hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.Baekhyun bana gene bir şeyler söylüyordu ama duyamıyordum.Gözlerim karardı ve bir anda yer ayağamdan kaydı.

Gözlerimi açtığımda gördüğüm yüzle gülümsemeye çalıştım. Baekhyun da bana gülümsedi. Bir yatakta yatıyordum.Yatakta doğrulup etrafıma bakındım.

''İyi misin? ''dedi endişeli bir sesle ama hala bana gülümsemeye çalışıyordu korkmayayı diye.

''Bilmiyorum burası neresi ?''

''Benim odam.Sen bayılınca seni hemen bizim yurda getirdik.''

''Bayıldım...evet.''

''Neler olduğunu hatırlıyor musun?''

''Jake denen o şerefsiz...bana...bana.''Cümlemi biteremeden ağlamaya başladım.

''Şşşttt geçti tamam. ''dedi ve bana sarıldı. Ellerini belime sardi bende ellerimi onun boynuna doladım.Onun kokusunu içime cektim. Şeftali gibi kokuyordu. Kendimi güvende hissediyordum şu anda. Hiç olmadığım kadar huzurlu ve güvende.

Senden Nefret Ediyorum(Baekhyun)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin