{44}

2.6K 151 15
                                    

April

Na het heerlijke ontbijt, wat overigens veel te veel was, ging ik weer bij mijn ouders op bezoek. Blij als ze waren me weer te zien hebben we de ochtend gepraat. Ik heb ze beloofd snel weer terug te komen.

Ik loop door de gangen naar de ingang van het ziekenhuis als een bekend gezicht me voorbij loopt. Verbaasd Kijk de persoon na, die me niet heeft herkend.

"Dave!"

Verbaasd draait hij zich om, en na een paar seconde verschijnt een warme glimlach op zijn gezicht.

"April!" Hij loopt naar me toe en geeft me een vriendelijke knuffel.

"Ik wist niet dat je al terug was!" Bewonderend kijkt hij me even aan. "Wat zie je er goed uit! De tijd bij Feya heeft je zeker goed gedaan!"

Ik knik blij, wat is het goed hem ook weer te zien. In de korte tijd dat we naar Feya reisden hebben we toch een best goede band opgebouwd. Dan herinner ik me dat toen we daar aankwamen, Dave zijn mate vond, Kirsten.

"Hoe is het met Kirsten? Ben je al haar prins op het witte paard?" Vraag ik met een knipoog. Hij moet lachen en verteld me dat hij en Kirsten nu een relatie hebben, en dat alles heel goed met ze gaat. Na nog een paar woorden gewisseld te hebben nemen we afscheid met de belofte binnenkort eens koffie te gaan drinken.

Ik loop verder naar de uitgang. Bijna de hele pack weet nu dat de Alpha zijn mate heeft gevonden, dus mensen kijken wel op als ze mijn hier ruiken, maar als ze zien dat ik het ben krijg ik vaak een snelle glimlach. Maar soms krijg ik ook een hatelijke blik toegeworpen, meestal van de packleden die in de veertig zijn. Ik kijk dan uitdagend terug, meestal houden ze dan op.

Ik besluit naar het packhuis te gaan om te kijken of Sanne thuis is, misschien kunnen we iets samen gaan doen. Als ik binnenloop komt een sterke, heerlijk geur me tegemoet en weet ik dat Adam in de keuken zit. Ik zeg hem gedag en vraag waar Sanne is. Ik hoor dat ik geluk heb; Sanne is net terug, maar ze heeft blijkbaar wel een nieuwe vriendin mee. Ik besluit maar gewoon naar haar toe te gaan, misschien is haar vriendin wel super aardig.

Ik sta voor de deur van de woonkamer sinds ik daar twee stemmen vandaan hoor komen. Voorzichtig open ik de deur, waarna twee gezichten mijn kant op draaien.

"April!" Zegt Sanne verrast. "Wat een geluk dat je er bent! Kijk dit is mijn vriendin K.."

"Kirsten!" Zeg ik vrolijk.

Nou ja, wat een toeval!

Sannes gezicht gaat naar verbaasd. "Huh, kennen jullie elkaar?"

Kirsten knikt en kijkt blij naar me op.

"Ik had je toch verteld dat ik eerst van Feya kwam? Nou, April en ik hebben daar een paar dagen samen doorgebracht en zijn daar best wel goed bevriend geworden!"

"Nou," begint Sanne terwijl ze in haat handen klapt. "Dan hoeven we elkaar niet voor te stellen! Zullen we met zn allen wat leuks gaan doen?"

Kirsten en ik stemmen in en we gaan brainstormen over wat we kunnen doen.

"Zwemmen, n stukje rennen door het bos, naar de film, kleding shoppen.."

"Ja!" Zeg ik snel. "Ik heb toch niet al te veel kleding dus dat kan ik wel gebruiken!"

We stemmen allemaal in en gaan onze spullen pakken. Als ik naar mijn kamer loop hoor ik twee boze stemmen uit Adams kamer.

"Nee nooit! Nooit zal ik haar opgeven voor iets stoms dat jij in het verleden hebt gedaan!" Dat was Adam.

"Jij verrader!" Spuugt een andere stem die ik herken als die van Adams vader.

"Je hebt twee dagen hierover te kiezen! Anders zal iedereen in deze pack onder jouw gezag veel problemen ondervinden!"

^~~~~~^
Alweer een hoofdstuk! Bedankt voor de 55k reads! :)

Deze keer de 46 votes? :')

Laat zeker weten wat je ervan vond!

Vote⭐️Comment

Xx

Frozen WolfWhere stories live. Discover now