Nu calca in balta - te stropesti cu noroi

494 84 9
                                    

Oamenii de pe Wattpad sunt disperati. Cu adevat disperati.

Suntem cu totii genul de persoane care se holba la telefon cu orele, asteptand ca acel cineva special sa sune intr-un final (serios, hai suna odata).

Acestea fiind spuse, indiferent cat de disperat esti, nu ar trebui, niciodata, sa faci schimb de voturi.

Schimbul de voturi este unul dintre acele lucruri care nu doar ca este ilegal, dar nici nu te ajuta cu nimic.

Sa vedem pe scurt care este definitia schimbului de voturi:

Schimbul de voturi = Actul de a sacai oamenii sa voteze lucrarea ta, ca plata pentru efortul tau de apasare a stelutei, ignorand complet continutul scris. Se perpetueaza in acest fel o cultura care spune: "Cui ii pasa ce ai scris, si cat de bine ai scris, atat timp cat votezi capodopera mea?".

Atunci cand citesti si votezi o lucrare cu scopul de a castiga voturi, nu faci nimic bun. De ce? Pentru ca povestile care sunt cu adevarat bune si merita sa fie votate, vor fi subevaluate, si nu vor primi recunoasterea pe care o merita. Acest lucru este foarte enervant pentru autorii cu adevarat talentati.

Se intampla nu doar asta, ci si faptul ca voturile, pe care le-ai castigat astfel, nu valoreaza nimic iar pozitiile din top nu se modifica (pentru ca toata lumea face acelasi lucru!). Prin urmare va rebui sa castigi mai multe voturi pentru o pozitie fruntasa in top. Ti-ai taiat singur craca de sub picioare. 

Mai mentionez inca o data ca schimbul de voturi este ilegal. 

Este o capcana! Evit-o. Nu incerca sa faci schimb de voturi.

Cum sa ne comportam pe WattpadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum